Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Among Us Adventskalender

Among Us är ett onlinespel där det gäller för besättningsmedlemmarna (Crewmates) i rymdskeppet att leta efter Impostors (bedragare). Det svåra är bara att veta vem som är Impostor och vem som inte är det. Spelet är till för från 4 upp till maximalt 15 spelare.

I början av spelomgången slumpas det fram vem som är Impostors och vilka som ska vara Crewmates.

among us julkalender

Spelet har tagits fram av spelutvecklaren InnerSloth och finns till många olika plattformar. Among Us har nått kultstatus och vunnit många priser och utmärkelser, bland annat bästa mobilspel och barnens favoritdatorspel.

Köp Among Us Julkalender 2024 här

I en Among Us adventskalender finns det både figurer, klistermärken och leksaker. från spelet. Det finns även Among Us julkalender där själva kalendern förvandlas till ett Among Us-spel där figurerna blir till spelpjäser – så att man även kan spela Among Us “offline”.

Among Us Crewmate-figurerna har olika färger och är besättningsmedlemmar på rymdskeppet som onlinespelet utspelar sig på.

Gillar du Among Us Adventskalender gillar du säkert även:

Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Antal produkter i kategori Among us Julkalender:2 st
Prisintervall:595 kr - 595 kr (Snittpris: 595 kr)

Senast kontrollerat: 2023-10-27


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?