Tävling! Var med i utlottningen av 3 st adventskalendrar för vuxna

Greta Gris Adventskalender

Greta Gris adventskalender

Greta Gris är den glada lilla gristjejen i barnprogrammet med familjen Gris. Greta Gris familj består av Mamma Gris, Pappa Gris samt lillebror Georg.

Originalet är brittiska Peppa Pig som började sändas 2004. Greta Gris är ett populärt barnprogram för barn i åldrarna ca 2 – 5 år och programmet finns att streama på både SVT Play, Netflix samt Youtube.

Har du småbarn är sannolikheten stor att du har stött på Greta Gris. Som så många andra populära barnfigurer (Babblarna, Mumin m.m.) har även Greta Gris en adventskalender som har kommit ut under de senaste åren.

Köp Greta Gris Adventskalender 2021

Greta Gris adventskalender finns både med miniböcker och med små söta samlarfigurer som du känner igenom från serien.

Miniböcker och små samlarfigurer i julkalendern

Miniböckerna är verkligen mini – de mäter endast 4 x 4 cm och är alltså mindre än en pixibok. Köper man en Greta Gris adventskalender med små böcker får man 24 unika små berättelser – en liten bok att läsa varje dag fram till julafton.

Bland samlarfigurerna i adventskalendern hittar du självklart hela familjen gris, men även små söta saker som en julgran, tomte, paket, julstjärna och ett litet hus där familjen bor.

Eftersom julkalendrarna innehåller små delar är de lämpliga för barn mellan 3 – 12 år.

I väntan på att du har fått hem din Greta Gris julkalender kan du nedan titta på ett avsnitt där Pappa Gris tappar bort sina glasögon:

Du hittar fler adventskalendrar för barn här.