Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Minecraft Adventskalender

Bygg upp en Minecraft-värld IRL med en Minecraft adventskalender. I julkalendern kan man antingen samla på dig Minecraft-prylar och merchandise eller samla ihop LEGO Minecraft-figurer som Steve, Alex, smygande creepers och läskiga zombies.

Minecraft är äventyrsspelet där man skapar och utforskar världar med fyrkantiga block. Med hjälp av en hacka kan man gräva och förstöra block, samla på sig resurser och kämpa för att hålla sig vid livet.

Spelet har blivit en stor succé och har många miljoner spelare över hela jorden.

  • Julkalender för barn från ca 5 – 7 år och uppåt (vissa kalendrar kan även passa vuxna Minecraft-spelare)

Minecraft julkalender 2024

Gör din egna Minecraft julkalender

Ett bra alternativ till att köpa en färdig Minecraft julkalender är att göra en egen. Det är enklare än man kan tro, mycket tack vare färdiga set med minifigurer som man kan lägga i julkalendern.

Steg 1: På Amazon går det just nu att köpa ett set med 20 st Minecraft minifigurer för 336 kr. Det är samlarfigurer i metall som är ca 4 cm höga, går sen både att ställa i bokhyllan eller leka med och bygga upp Minecraft-världar IRL. Komplettera gärna med andra Minecraft-prylar som klistermärken, suddigummin, pennor och liknande.

minecraft figurer till adventskalender

Steg 2: Slutligen för att göra din egna Minecraft adventskalender är att lägga figurerna i presentboxar eller presentpåsar. Det finns många färdiga lösningar för detta om du inte vill paketera in figurerna själv eller redan har små lämpliga lådor.

Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Antal produkter i kategori Minecraft:4 st
Prisintervall:319 kr - 558 kr (Snittpris: 434 kr)
Nyhet:Minecraft Adventskalender (2023-11-23)

Senast kontrollerat: 2023-11-13


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?