Tävling! Var med i utlottningen av 3 st adventskalendrar för vuxna

Playmobil adventskalender

Playmobil julkalender

Playmobil är precis som Lego leksaker tillverkade av plast. Playmobil-leksakerna är i skala 1:24 och en Playmobil-figur är normalt 7,5 cm hög. Utöver figurer finns även byggnader, fordon, djur och andra tillbehör.

Varje år brukar Playmobil lansera en serie adventskalendrar för barn med olika Playmobil-teman. Det kan t.ex. vara Playmobil julkalender med Livet på farmen med en bondgård, riddare i Kampen om den magiska stenen och Playmobil med jultema där man får hälsa på tomten i leksaksbutiken.

Playmobil Adventskalender passar till barn från ca 3 – 5 år och uppåt.

Köp din Playmobil julkalender 2021 här

Innehåll i Playmobil adventskalender

Kampen om den magiska stenen playmobil adventskalender

Playmobil Kampen om den magiska stenen är en adventskalender med riddare och eldsprutande drakar.

I adventskalendern pågår ett krig mellan drakarna som tillhör Burnham Raiders och riddarna från Wolfhaven och deras vargar. Totalt innehåller kalendern 72 bitar.

Playmobil Christmas är en Playmobil adventskalender med jultema där självaste tomten har kommit på besök i leksaksbutiken. I adventskalendern finns 89 Playmobil-bitar och bakom varje lucka finns några av dagens bitar.

Playmobil julkalender på landet

I adventskalendern Livet på Farmen och På bondgården finns en hel familj med bönder och en traktor som hjälper till med jordbruket. På bondgården finns många olika djur som hönor, grisar, kaniner, grisar och kossor. Kalendern består av 76 bitar.