Tävling! Var med i utlottningen av 3 st adventskalendrar för vuxna

Adventskalender Hund & Katt

Det är inte bara husse och matte som vill ha en adventskalender för vuxna under julen. Självklart ska även din fyrfota vän få unna sig något gott.

I en adventskalender för hund eller katt är 24 luckor som ditt husdjur får något gott varje dag. Bakom luckorna i en hundkalender eller kattkalender finns olika typer av godbitar som djuret gillar.

Adventskalender till hundar & katter 2021

Vad innehåller en adventskalender för hundar?

I Roccos julkalender för hundar finns tärningar och strimlor av kycklingbröst och ankbröst. Din hund kommer verkligen att se fram emot lucköppningen.

Det finns även adventskalendrar för hundar med hundgodis smaksatt av carob vilket är johannesbrödkärnor. Det påminner smakmässigt något om choklad (men innehåller självklart ingen choklad).

Vad innehåller en julkalender för katter?

En kattkalender innehåller godbitar som din katt sannolikt kommer älska. I exempelvis Cosma kattkalender finns fyra olika sorters frystorkade bitar med fisk eller kött (kyckling, anka, nötkött eller tonfisk). Både nyttigt och väldigt uppskattat av katten.

Det finns även frystorkat snacks med inälvor som nötlever, kycklinghjärta och liknande. Det är spannmål helt utan tillsatser som både är väldigt näringsrikt och nyttigt och något som katten älskar.

Ps. glöm inte att visa din hund eller katt vilken som är dagens lucka i julkalendern – hundar och katter är tyvärr oftast ganska dåliga på siffror.