Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Protein Adventskalender

julkalender med protein

Julen är ju något som förknippas med mat och godsaker i överflöd. Man går på julbord, öppnar upp det andra lagret i Aladdin-asken och det är svårt att bara ta en skumtomte. Men julen måste inte handla om att överäta.

För alla som vill komma i form och träna kan en adventskalender med protein vara en morot som gör det extra kul att ta sig till gymmet under decembermånaden Med en julkalender med protein så får du en möjlighet att prova på en olika proteinrika produkter framtagna för fysiskt aktiva människor.

Bakom varje lucka i proteinkalendern finns en ny överraskning, kalendern kan både innehålla proteinbars som ger snabb energi före eller efter träningen, uppiggande energidrycker som hjälper dig att hålla energinivån uppe under långa träningspass, proteinpulver och andra träningsprodukter.

Köp julkalender med proteinbars & energidryck 2023

Varför protein?

Protein är en byggsten för att bygga muskler. Det är också en viktig makronutrient som spelar en central roll i nästan alla kroppsfunktioner. För alla som regelbundet tränar är protein särskilt viktigt för muskelåterhämtning och tillväxt. Det ger inte bara bränsle till musklerna efter ett intensivt träningspass utan bidrar också till att hålla dig mätt då proteinrik föda ofta är mer mättande.

Även om en allsidig proteinrik kost räcker lång för de flesta kan du som är seriös med din träning behöva kosttillskott och proteintillskott.

Vilka proteinkalendrar finns det?

Proteinkalendrar har gått från att det funnits någon enstaka till att flera olika märken och butiker ger ut sina egna. Här går vi igenom de proteinkalendrar som har getts ut genom åren.

Proteinbolagets julkalender

Proteinbolaget.se har en egen julkalender där man har valt ut olika proteinprodukter som energibars, proteingodis, proteinpulver och energidrycker.

Kalendern innehåller blandade produkter från GAAM, Barebells, Red Bull, Optimum Nutrition, Wellibites och Pändy

Nocco Julkalender

Julkalendern från Nocco med energidrycker blev snabbt slutsåld. I skrivande stund går den att köpa på Tradera för hutlösa summor som närmar sig 100 kr per Nocco-burk.

Nocco-kalendrar på Tradera

GAAM Adventskalender

GAAM är ett företag som både ger ut energidryck och andra proteinprodukter som proteinpulver, näringstillskott och proteinbars.

gaam julmust
GAAM Julmust – för tomtar som behöver energipåfyllning

I år har även GAAM en julkalender med energidryck. Det är inte den du ser på bilden ovan som föreställer GAAM:s Julmust Energy energidryck.

Onehundred Functional Foods julkalender

Bluebox har under några års tid sålt en adventskalender med proteinbars. Kalendern har 24 st bars med 6 olika smaker som jordnötssmör, marsipan, hallon och lakrits.

Onehundred Functional Foods julkalender

Julkalendern hos Bluebox har ofta blivit slutsåld snabbt de år som de har sålt den.

Proteinpulver Adventskalender

Genom Amazon kan man köpa adventskalender med proteinpulver.

Proteinpulver Adventskalender

Nackdelen är att kalendern är på tyska och frakten kan ta något längre tid än om du köper från svenska webbutik. Men å andra sidan finns det i dagsläget ingen julkalender med just proteinpulver i Sverige.

DIY energidryckskalender

Det går även att göra sin egna energidryckskalender, på så sätt kan man även spara pengar om man väljer lite billigare energidrycker. Det finns energidrycker från ca 10 kr/burken, köper man storpack kan man få ännu lägre pris.

Mall för att göra egen energidryckskalender

Du kan sen stoppa in energidryckerna i förslagsvis en färdig kartongmall där varje lucka rymmer just en energidryck på upp till 50 cl.

Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Produkt:Adventskalender
Innehåll:Proteinbars & energidryck
Målgrupp:Vuxna (män & kvinnor)
Antal produkter i kategori Protein:1 st

Senast kontrollerat: 2023-11-12


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se