Tävling! Var med i utlottningen av 3 st adventskalendrar för vuxna

Ätbara adventskalendrar

ätbara adventskalendrar

En ätbar adventskalender innebär helt enkelt att du hittar något gott att äta bakom varje lucka. Med en ätbar julkalender får du får prova på nya spännande smakkombinationer och smakprover under december månad.

Visst är lakritsbitarna i en lakriskalender och chokladbitarna i en chokladkalender ätbara – men här har vi fokuserat på de de ätbara julkalendrarna som är mer åt det “matiga” hållet och innehåller saker som müssli, marmelad och popcorn.


Marshmallow Adventskalender 2021

Marshmallow Adventskalender

Julkalender med lyxig marshmallows

The Mallows är en adventskalender fullproppad med marschmallows. Varje lucka innehåller 2 bitar med handgjorda lyxiga marshmallows-bitar.

Totalt har kalendern 25 luckor och man får prova på 8 olika smaksatta marshmallows.

Godisbitarna är smaksatta med både sött, syrligt, choklad och bär.


Müssli adventskalender 2021 från MyMuesli

En av de mest populära adventskalendrarna är MyMuesli julkalender som har 24 olika (!) sorters müssli i kalendern.

I müsslikalendern får du prova på både vuxen- och barnsmaker – från MyMuesli och deras MyMuesli2Go-utbud.

müssli adventskalender

I årets müsslikalender kombineras ekologisk granola och havregryn med smaker som mörk choklad, bananbitar, hallon, vit choklad, äpplebitar, björnbär, blåbär och karamell. Kurrar det i magen än?


grötkalender 2021

Grötkalender 2021

MyMuesli har även tagit fram en adventskalender med portionsförpackad gröt – det är bara att stoppa in i micron så är frukosten klar.

Bland portionsbägarna i grötkalendern finns havregrynsgröt (ekologisk) smaksatt med choklad, blåbärscheesecake, vanilj, mango, passionsfrukt m.m.


Köp din ätbara julkalender 2021 här

Adventskalendrar med dryck

Det finns även adventskalendrar med dryck och kalendrar för att skapa en egen dryckeskalender. Framför allt är det kalendrar för att göra sina egna dryckeskalendrar (då alkoholmonopolet förbjuder försäljning av t.ex. ölkalender i Sverige).

Proteinbollar Julkalender 2020

Adventskalender fylld med veganska proteinbollar. Ett nyttigare alternativ till godis och choklad med proteinfyllda bollar för alla som vill få extra “gains” från sin träning.

Proteinbollar adventskalender

Proteinbollarna har sex olika smaker, bland annat Gojibär, kokosnöt, citron och hallonbrownie.