Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Ätbara adventskalendrar

En ätbar adventskalender innebär helt enkelt att du hittar något gott att äta bakom varje lucka. Med en ätbar julkalender får du får prova på nya spännande smakkombinationer, godsaker och smakprover under december månad.

Visst är lakritsbitarna i en lakritskalender och chokladbitarna i en chokladkalender ätbara – men här har vi fokuserat på de ätbara julkalendrarna som är mer åt det “matiga” hållet och innehåller saker som müssli och marmelad samt snacks som chips och popcorn.


chips julkalender pringles

Chips Adventskalender 2023

Från Pringles finns i år en chips adventskalender för dig som vill ha en liten burk Pringles-chips varje decemberdag fram till julafton. Chipsburkarna har fyra olika smaker – Original, Salt & Vinäger, Texas BBQ-sås och Sour Cream & Onion.

Ett måste för alla som älskar snacks i allmänhet och chips i synnerhet! Då det bakom varje lucka finns en burk med 40 gram chips är kalendern perfekt att dela med hela familjen, eller spara ihop veckans burkar tills fredagsmyset!


marmelad adventskalender

Adventskalender med marmelad & honung

Adventskalendern Les Confitures a l’Ancienne från English Teashop innehåller små burkar ekologisk marmelad och honung.

Julkalendern har 12 olika smaker, bl.a. jordgubb, hallon, körsbärsplommon, apelsin, fikon och hasselnöt med choklad.

Perfekt för att bre på mackor och kex tillsammans med ost.


Köp din ätbara julkalender 2024 här


Müssli adventskalender från MyMuesli

En av de mest populära adventskalendrarna är MyMuesli julkalender som har 24 olika (!) sorters müssli i kalendern.

I müsslikalendern får du prova på både vuxen- och barnsmaker – från MyMuesli och deras MyMuesli2Go-utbud.

müssli adventskalender

I årets müsslikalender kombineras ekologisk granola och havregryn med smaker som mörk choklad, bananbitar, hallon, vit choklad, äpplebitar, björnbär, blåbär och karamell. Kurrar det i magen än?


Marshmallow Adventskalender

Marshmallow Adventskalender

Julkalender med lyxig marshmallows

The Mallows är en adventskalender fullproppad med marschmallows. Varje lucka innehåller 2 bitar med handgjorda lyxiga marshmallows-bitar.

Totalt har kalendern 25 luckor och man får prova på 8 olika smaksatta marshmallows.

Godisbitarna är smaksatta med både sött, syrligt, choklad och bär.


grötkalender 2021

Grötkalender 2023

MyMuesli har även tagit fram en adventskalender med portionsförpackad gröt – det är bara att stoppa in i micron så är frukosten klar.

Bland portionsbägarna i grötkalendern finns havregrynsgröt (ekologisk) smaksatt med choklad, blåbärscheesecake, vanilj, mango, passionsfrukt m.m.


lyxig adventskalender med delikatesser

Lyxkalender med marmelad, kex, te & delikatesser

Mycket påkostad och lyxig adventskalender från brittiska familjeföretaget Cartwright & Butler. Varje lucka är full med läckerheter som ostkex, fudge, teer, marmelader och kakor.

Detta är en STOR adventskalender som väger över 4,5 kg.


Proteinbars Julkalender

Adventskalender fylld med proteinbars. Ett nyttigare alternativ till godis och choklad med proteinbars för alla som vill få extra “gains” vid sin träning. Proteinkalendern kommer från OneToHundreds och bakom de 24 luckorna finns totalt 6 olika unika smaker.

Barsen har smaker som marsipan, jordnötssmör och lakrits. Istället för julgodis får du med den här proteinkalendern riktigt goda proteinbars att ta innan eller efter träningspasset.


Adventskalendrar med dryck

Det finns även adventskalendrar med dryck och kalendrar för att skapa en egen dryckeskalender. Framför allt är det kalendrar för att göra sina egna dryckeskalendrar (då alkoholmonopolet förbjuder försäljning av t.ex. ölkalender i Sverige).

Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Antal produkter i kategori Ätbara julkalendrar:11 st
Prisintervall:79 kr - 3 995 kr (Snittpris: 839 kr)

Senast kontrollerat: 2023-11-12


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?