Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Adventskalender för par

Vill du ha en adventskalender som du på något sätt delar med din partner, oavsett om det är en pojkvän eller flickvän? Då ska du välja en adventskalender för par så det inte bara är en person som får glädje av innehållet.

En adventskalender för par innehåller antingen mer produkter (t.ex. flera godisbitar istället för en) eller har produkter man kan ha nytta av tillsammans (t.ex. en erotisk adventskalender).

Vilka adventskalendrar passar bra för par?

Det finns flera adventskalendrar som passar bra för just par, inom olika kategorier. Här nedan har vi valt ut våra favoriter bland årets adventskalendrar för vuxna som passar extra bra för par.


pringles adventskalender

Pringles Adventskalender 2023

Adventskalender med chipsburkar från Pringles. Varje burk innehåller 40 gram chips – vilket förhoppningsvis är tillräckligt för att dela med sin partner.

Pringles adventskalender innehåller fyra olika sorters chips – Original, Texas BBQ, Salt & Vinäger samt Sourcream & onion.


Adventskalendrar med lakrits för 2 personer

Även lakritskalendrarna från Lakritsfabriken, Haupt och Bülow innehåller normalt 2 eller flera lakritsbitar bakom varje lucka. Här rekommenderar vi framför allt Haupts lakritskalender 2022 som innehåller upp till 4 lakritsbitar bakom varje lucka.

lakritskalender för par
Haupt lakritskalender – passar perfekt för 2 personer

Adventskalender för par med vuxet innehåll (18+)

Det vissa associerar med julkalendrar för par är de erotiska julkalendrarna. Sådana kalendrar är framtagna just för par och innehåller vuxenprodukter till både honom, henne och parleksaker som ger både njutning. Vågar du och din partner testa?

satisfyer adventskalender för 2

En nöjd kund skrev recension hos Mshop ang. förra årets kalender: “Jag rekommenderar Satisfyer adventskalender till alla par. Kalendern gav oss mer spänning i vårt sexliv. Vi hade mycket kul med den.”

Du kan läsa mer om innehållet i Satisfyer adventskalender här innan du bestämmer dig. Värdet på denna premiumkalender är riktigt högt – vuxenprodukterna är värda ca 5500 kr!


Fler adventskalendrar för par och 2 personer


Stor chokladkalender för 2 personer

Det finns även en chokladkalender från Simply Chocolate som är framtagen just för två personer. Det här är en riktigt rejäl chokladkalender som dels innehåller 30 luckor – då man ju ibland förtjänar lite extra – och dels är på hela 600 gram. Detta är en adventskalender som verkligen är för två personer.

mega chokladkalender för 2 personer
Stor chokladkalender för par

Chokladen är smaksatt med bl.a. mandel, apelsin, kola, lakrits, hallon och havssalt.


Pusselkalender för två

Pusselkalendern med 1000 bitar är ett perfekt projekt för två personer – eller kanske hela familjen. Varje dag får man en liten pusselpåse och sakta men säkert sätts pusslet ihop för att vara klart på julafton.

pusselkalender för två
Pusselkalender – perfekt julprojekt att göra tillsammans

Pusslet är nytt jämfört med förra årets kalender och har ett juligt motiv med pepparkakor och julgran. En pusselkalender med tusen bitar är roligare att pussla tillsammans med andra än att göra själv.


Adventskalender med kaffe eller te för 2 personer

En kaffekalender eller tekalender kan med fördelas användas tillsammans med sin partner. Även om det bakom luckorna bara finns en tepåse eller påse med malet kaffe så räcker detta ofta till minst 2 koppar.

growers kaffekalender för 2 pers.
Growers Cup kaffekalender – räcker för 2 koppar kaffe per dag. Perfekt för att dela med sin partner, sambo eller vän.
Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Antal produkter i kategori Adventskalendrar för två:24 st
Prisintervall:60 kr - 2 995 kr (Snittpris: 499 kr)
Antal produkter till REA-pris:3 st (18 - 70 % rabatt)
Kalender med mest REA:Tekalender - Ekologiskt te, Vit (Pris: 60 kr, ord. pris: 199 kr)

Senast kontrollerat: 2023-10-25


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?