Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Exit Adventskalender

Gillar du att lösa mysterium och gåtor? Då är en Exit adventskalender en perfekt utmaning för dig. I julkalendern har du 24 dagar på dig att klara av alla utmaningarna, på julafton måste du ha hunnit lösa alla gåtorna som göms bakom luckorna för att ta reda på hemligheten och spelets utgång.

Bakom varje lucka i Exit-kalendern så finns det ett 3D-rum med en gåta som behöver lösas för att man ska kunna komma vidare.

Utöver själva 3D-korten bakom luckorna medföljer även spelreglerna, ett texthäfte och en kodskiva. Texthäftet är själva berättelsen som kompletterar spelkorten. Kodskivan används för att fylla i koden som du fått fram när du löst dagens gåta så att siffrorna blir dechiffrerade.

För vem passar Exit adventskalender?

Exit adventskalender är en rolig julkalender går att spela både själv och tillsammans med andra. Det har lite att göra med om du gillar att knäcka gåtor själv eller föredrar att samarbeta med andra för att lösa problem tillsammans.

Själva spelet är anpassat för vuxna och barn från 10 år och uppåt.

Tänk på att all text och instruktioner är på engelska.

Köp Exit adventskalender 2024 här

Vad handlar Exit julkalender 2023 om?

Årets Exit Adventskalender heter The Game Advent Calendar – The Silent Storm och handlar om tomtens julverkstad och alla paketförberedelser inför julen. Helt plötsligt slår den tysta stormen till och snön väller in genom fönstren.

Men det är något som inte står rätt till. Du hör hur låsen i alla dörrarna klickar till. Du måste ta dig till jultomten för att rädda julen – men hur ska du göra det när dörrarna är låsta?

Fakta om adventskalendern
Märke/tillverkare:Kosmos
Produkt:Adventskalender
Målgrupp:Vuxna & barn (från 10 år)
Vikt:800 gram
Mått:45 x 33 x 6 cm
Ca. pris:650 kr
Antal luckor:24 st
Antal produkter:24 st
Antal produkter i kategori Exit adventskalender:2 st
Prisintervall:563 kr - 563 kr (Snittpris: 563 kr)
Betyg:
★★★★☆

Senast kontrollerat: 2023-11-06


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se