Adventskalender till flickvän

Är du ute efter en julkalender till din flickvän? En julkalender är en uppskattad present att ge sin partner inför julen och det finns julkalendrar för alla tillfällen, så vad ska man då välja?

Har hon något specifikt intresse, gillar hon att prova nya saker eller vill du föra er närmare varandra? Vilken stund på dagen gillar hon bäst? Här får du hjälp att hitta en bra julkalender som passar att ge bort till din flickvän.

hitta julkalender till flickvän

Ätbara julkalendrar till flickvännen

Något som passar den som har allt och inte uppskattar prylar så finns det ett stort urval av julkalendrar med ätbart eller drickbart innehåll. En fin start på dagen med en ny kaffesmak från kaffekalendern, en kopp te eller varför inte en müsli?

Brukar din flickvän ha en stressig morgon så kanske hon mer uppskattar en mysig stund framför tv:n med en chokladbit, lakrits eller ett doftljus.

Välj julkalender utifrån hennes intresse

Har din flickvän ett specifikt intresse eller gillar att prova nya saker? Det kan vara ett bra tillfälle att prova lite nya hudvårdsprodukter eller smink. Vet du att hon älskar serien Vänner eller Harry potter så finns det även sådana varianter.

Praktiska saker är inte tråkigt! Det är snarare ett roligt sätt att få vardagliga saker att bli mer spännande som exempelvis ett par nya strumpor i fina färger varje dag.

För er närmare med en parkalender

En adventskalender kan även föra er närmare med en parkalender. Där finns det lite olika varianter med utmaningar, sexleksaker eller mysiga badprodukter. Eller varför inte lägga ett pussel eller korsord tillsammans. 

Alternativ till att köpa en färdig julkalender

Vill du skapa en egen julkalender så finns det även sådana kalendrar som du bara fyller på med egna personliga små presenter. Du kan även ge bort en kalender med aktiviteter eller bara några fina ord till henne varje dag. Aktiviteterna kan vara att ni ska hitta på kul eller romantiska saker tillsammans – gå på bio, äta en middag på en finare restaurang eller åka på en spa-helg.

Lyxiga julkalendrar till flickvännen

Vill du slå på stort och köpa en riktigt lyxig julkalender så blir man inte besviken av en parfymkalender, hudvårdskalender eller en erotisk kalender. De här adventskalendrarna kostar runt 1 000 – 2 000 kr, men produktvärdet är ofta det dubbla.

Bara något litet

Ibland vill man bara ge något litet, antingen för att man helt enkelt inte vill eller kan lägga så mycket på en julkalender, eller för att man kanske redan har lagt massa pengar på dyra julklappar. Som tur är finns det många fina julkalendrar som inte kostar så mycket.

Några bra budgettips på julkalendrar till flickvännen är te-kalendrar och chokladkalendrar. De kostar ofta bara runt 100 – 200 kr – men blir lika uppskattade för det.

Blev du ändå inte klokare efter att ha läst detta så kom ihåg att det är tanken som räknas 🙂

Köp julkalender till flickvän här – hela listan ↓

Här nedan hittar du alla Adventskalenderguidens tips på julkalender till flickvän 2023. Listan över julkalendrar uppdateras dagligen.

Men vad tycker du?