Tävling! Var med i utlottningen av 3 st adventskalendrar för vuxna

Doftljus adventskalender 2021

yankee candle adventskalender

Med en doftljuskalender kan man få en mysig ombonad känsla i hemmet under hela december månad. Varje dag får man öppna en lucka som innehåller ett nytt doftljus.

Låt det bli en tradition att starta morgonen med att tända doftljuset. Doftljusen har en brinntid på 4 – 6 timmar så du kan tända och släcka det flera gånger under dagen, så att ljuset sprider julstämning precis när du vill.

Den mest populära adventskalendern med doftljus kommer från Yankee Candle. Yankee Candle har tillverkat doftljus, doftoljor, aromlampor och liknande produkter under över 40 års tid.

Doftljus kalendrar 2021

Yankee Candle kalender 2021

Varje år ger Yanke Candle ut en ny adventskalender med en ny design och spännande doftljus från sortimentet, och år 2021 är inget undantag. Eftersom det är en julkalender kommer många av dofterna vara juliga – i kalendern brukar vi hitta ljus som sprider en doft av kanelstång, pepparkaka, granatäpple och julmagi.

Julkalendern från Yankee Candle innehåller 24 st doftljus med 8 olika mysiga och juliga dofter. En hållare för doftljusen följer även med i kalendern.

Klinta adventskalender med doftljus

Klinta har tagit fram många miljövänliga och naturliga doftljus och massageljus som både är bra för huden och miljön.

I år har Klinta lanserat en exklusiv adventskalender 25 unika doftljus som alla har en brinntid på minst 6 timmar.

Doftljus adventskalender från Klinta

Doftljusen är i glas och har dofter som Prosecco & vanilj, Bubbel &rosa grapefrukt samt Nytvättat. Både exklusiva och fräscha dofter.

På julafton får man dubbelt så mycket dofter – det är därför kalendern har 25 doftljus trots att det är 24 luckor.