Satisfyer Deluxe Adventskalender

satisfyer deluxe julkalender 2021

Satisfyer är ett premiummärke inom vuxenleksaker och är mest kända för sin serie med lufttrycksvibratorer. Företaget har på många sätt revolutionerat marknaden med sexleksaker där man tagit något tabubelagt och gjort snygga och moderna vuxenprodukter med både bättre funktion och design.

Satisfyer är som sagt mest kända för sin serie med lufttrycksvibratorer. Lufttrycksvibratorn är en helt ny typ av vibrator som använder sig av lufttrycksvågor för att stimulera klitoris. På så sätt kan man stimulera under en längre tid utan att bli överstimulerad. Denna patenterade tekniken leder till att väldigt många kvinnor som innan haft svårt att få orgasm har fått det med denna leksaken.

Precis som många andra vuxenbutiker och märken ger ut erotiska julkalendrar så har även Satisfyer gjort detta under några år. Och deras julkalender är riktigt populär. En Satisfyer adventskalender är ett riktigt bra sätt att få prova på spännande innovativa vuxenprodukter för både honom, henne och par.

Här går vi igenom allt om 2021 års Satisfyer adventskalender. Tänk på att förra årets julkalender blev slutsåld tidigt, så det är en dålig idé att vänta för länge om du har tänkt att köpa.

 • Tjuvkika på allt innehåll i Satisfyer Adventskalender 2021
 • Hitta Satisfyer Julkalender till bäst pris
 • För vem passar Satisfyer Deluxe Adventskalender?

Innehåll i Satisfyer Deluxe Adventskalender 2021

Satisfyer Deluxe Adventskalender 2021 är den mest påkostade erotiska julkalendern någonsin med produkter värda över 9 000 kr. Utöver att kalendern innehåller riktigt påkostade vuxenprodukter så är den även riktigt snyggt designad.

Många produkter i kalendern är nya så de är svåra, eller nästintill omöjliga, att få tag på från svenska vuxenbutiker.

satisfyer adventskalender 2021

I årets Satisfyer adventskalender hittar vi följande produkter:

satisfyer lufttrycksvibrator

Satisfyer Pro 2+ är den klassiska lufttrycksvibratorn som stimulerar klitoris med luftvågor. Det går att ställa in 10 olika vibrationsmönster och 11 olika intensiteter så att man kan välja den stimulans man själv föredrar. Helt vattentät så går att använda även i dusch och bad. Detta är en unik sexleksak som vunnit många utmärkelser och priser.

Satisfyer Elastic Joy vilket är en elastisk och flexibel sexleksak som både kan användas av honom och henne då den både kan fungera som penisring, klitorisring och på andra erogena zoner.

Satisfyer Heat Climax är en appstyrd sexleksak som kan massera både g-punkt och p-punken (även hos honom). Att den är appstyrd innebär att sexleksaken kan styras med den kostnadsfria Satisfyer Connect-appen där man kan ställa in olika vibrationsmönster m.m. På så sätt kan ens partner ta kontrollen över ens njutning – även om hen inte ens befinner sig i samma rum.

Passar perfekt för parlekar och distansförhållanden. Satisfyer Heat Climax går – som namnet antyder – även att värma upp till 39 grader för ännu skönare onani.

Satisfyer Masturbator Egg Bubble är ett så kallat “runkägg” eller “onaniägg”, en sexleksak för honom. Denna masturbator är tillverkat i väldigt elastiskt och skönt material med knottror som invändig struktur för att ge en så realistisk känsla som möjligt.

Två Penthoutse underkläder för henne – No Taboo ouvert body och Wild Virus bodystocking – två mycket sensuella damunderkläder som inte lämnar mycket extra åt fantasin. Kommer i one size-fits all (S – L), så oavsett kroppsform kommer underkläderna passa bra.

Innehåller även flera premium apoteks- och intimprodukter som massageolja, orgasmgel (glidmedel som ger intensivare orgasmer) och Anal Relax Fluid som är lätt bedövande glidmedel för anala aktiviteter.

Utöver produkterna ovan innehåller Satisfyer Julkalender 2021 även en rabbitvibrator, analplugg, mjuka handbojor, rep (för BDSM-aktiviteter), vibrator och massageredskap.

Hela listan – det här innehåller Satisfyer Adventskalender 2021

 1. Massageoljan Winter Magic
 2. Set med penisringar i silikon
 3. Sensuell fjäderkittlare
 4. Silikonvibrator med textur
 5. Roller balls massagehandske
 6. Satisfyer Heat Climax med app
 7. Erotiskt tärningsspel
 8. Penthouse No Taboo underkläder
 9. Rep för bondage
 10. Anal Relax Fluid glidmedel
 11. Fjärrstyrd bulletvibrator
 12. Fingervibrator
 13. Kokosnöt massageljus
 14. Jewel Plug
 15. Pälsiga handbojor
 16. Soft touch vibrator
 17. Masturbator Egg Bubble (för honom)
 18. Massager with pressure-point
 19. Massageolja Crackling Fire
 20. Penthouse Wild Virus sensuella underkläder
 21. Satisfyer Elastic Joy
 22. Ögonbindel i satin
 23. Orgasmgel
 24. Satisfyer Pro2+ lufttrycksvibrator
satisfyer adventskalender

För vem passar Satisfyer Adventskalender?

satisfyer Logo

Trots att Satisfyer är mest kända för sina sexleksaker för kvinnor så är detta inte alls en julkalender som bara är för henne. Visst är majoriteten av produkterna främst för kvinnor, men Satisfyer har även tagit fram revolutionerande sexleksaker för honom och parleksaker som båda kan ha nytta av i sängen. Exempelvis ingår onaniägget Satisfyer Masturbator Egg Bubble som är en sexleksak enbart för män.

Och även om vissa produkter i kalendern är mer för ena könet så innebär det ju inte att man inte kan ha kul med produkterna tillsammans i sängkammaren. Att se sin partner njuta är något många uppskattar. Det spelar heller ingen roll om man är hetero eller homo – alla kan ha nytta av vuxenprodukterna i kalendern.

Då julkalendern passar bra både till honom och henne så är det en perfekt tidig julklapp att ge bort till sin partner, oavsett om det är till en pojkvän eller flickvän. Vill du ge bort den mest exklusiva och påkostade erotiska adventskalendern på marknaden så är Satisfyer Adventskalender 2021 ett klockrent val.

Sammanfattningsvis är Satisfyer Deluxe Adventskalender en perfekt julkalender för par då man kan utforska många spännande vuxenprodukter tillsammans. Är man singel och vill testa på sexleksaker för onani tycker vi det är bättre att leta upp en lufttrycksvibrator eller masturbator (eller vad man nu föredrar) från Satisfyer och testa.