REA på adventskalendrar & julkalendrar

Betala inte fullpris – köp din adventskalender till REA och rabatt via Adventskalenderguiden.

Satisfyer Premium Adventskalender 2023

Satisfyer erotisk adventskalender 2023
NY erotisk adventskalender från Satisfyer. Kanske mest påkostad någonsin med bästsäljande sexleksaker värda över 9 000 kr (!). Innehåller bl.a. appstyrd vuxenleksak, masturbator för män och lufttrycksvibrator.

Just nu 100 kr köp tidigt-rabatt, ord. pris 1 895 kr

Finns att köpa här (1 795 kr)
Orion Erotisk Adventskalender

Orion Erotisk Adventskalender
Orions populära erotiska kalender har kommit ut i en ny uppfräschad version. I årets julkalender finns hela 12 olika sexleksaker, 5 produkter för förspel, 4 lusthöjande produkter och 3 produkter inom rollspel och BDSM. Allt till ett värde av nästan 6 000 kr. Läs mer om kalendern här.

Exklusiv rabattkod för adventskalenderguiden.se som ger 15 % rabatt på priset nedan: advent23se. Gäller t.o.m 2023-12-10, och endast via vår länk.

Finns att köpa här (1 159 kr, fri frakt)
Yankee Candle kalender 2023

Yankee Candle kalender 2023
Kalender med 24 st doftljus som luktar granatäpple, kanel, snöflingor och andra juliga dofter. Hållare för värmeljusen medföljer.

Just nu 120 kr rabatt, ord pris. 799 kr

Finns att köpa här (679 kr)

Här kommer våra bästa tips på hur du kan köpa en billig adventskalender på REA. Vi går igenom hur du kan köpa en adventskalender till REA-pris i slutet av november, under Black Friday, hur du kan köpa tidigare års julkalender mycket billigare samt fynda under mellandagsrean.

Då vi samarbetar med flera företag som säljer adventskalendrar kan vi ibland få bättre pris som vi kan erbjuda våra besökare. Det kan handla om speciella rabatter, rabattkoder och tillfälliga erbjudanden.

Just nu har vi 5 tidigare kalendrar till utförsäljning som du kan köpa via Adventskalenderguiden.


Vill du köpa din adventskalender till REA-pris så har du 4 alternativ:

1) Köp kalendern till REA-pris i slutet av november

Köp kalendern när det börjar bli försent för att beställa kalendern på nätet och hinna få hem den i god tid innan december.

Från sista veckan av november och i början av december kan du ofta köpa din favoritkalender till REA-pris (om den inte är slutsåld). Det finns dock risk att du inte hinner få hem kalendern innan 1:a december. Är du villig att ta den risken finns det goda möjligheter att köpa kalendern billigare.

2) Köp adventskalendern under Black Friday

REA på adventskalendrar under Black Friday

Under Black Friday är det REA på precis allt – så även adventskalendrar. Håll utkik i de butiker som säljer adventskalendrar så kommer du garanterat hitta billiga adventskalendrar.

Då det under Black Friday och Black Week bara är några dagar kvar till första december – och den första lucköppningen – finns det risk att du inte hinner få hem julkalendern innan detta datum. Det är också därför du kan köpa kalendern så billigt under Black Friday.

Under Black Friday satsar nätbutikerna på att sälja slut alla sina julkalendrar och det går ofta att göra riktigt fina fynd. Efter helgen är slut så är det få personer som letar efter adventskalendrar så det är därför butikerna vill sälja slut på dessa under Black Friday-helgen.

3) Köp förra årets julkalender

Om du kan tänka dig att köpa förra årets julkalender kan du ofta få uppemot 50 % rabatt på priset.

Gäller det en lakritskalender eller chokladkalender vill du ha årets kalender. Alla kalendrar som innehåller någon slags mat eller dryck, som därmed har ett utgångsdatum, vill man så klart ha en ny kalender. Butiker får heller inte sälja utgångna julkalendrar med livsmedel som har gått ut, utan att isåfall informera om det.

Men gäller det någon typ av produkter en erotisk kalender, en pusselkalender eller en LEGO-kalender spelar det inte så stor roll om det är 2018, 2019 eller 2020 års upplaga av julkalendern. Här nedan hittar du gamla adventskalendrar från julen före eller dessförinnan som fortfarande går att köpa online.

4) Mellandagsrea på adventskalendrar

Som ett sista alternativ går det även att hitta adventskalendrar under mellandagsrean. Här på Adventskalenderguiden hittar du julkalendrar som går att köpa året runt – så även på REAN under mellandagarna.

Om butikerna fortfarande har adventskalendrar kvar i sortimentet efter julafton vill de gärna sälja ut dessa så att de slipper ta upp lagerutrymme fram till nästa höst. Här finns därför möjligheten att återigen köpa riktigt billiga julkalendrar.

Ätbara adventskalendrar har som tidigare nämnt ett bäst före-datum, de behövs därför säljas ut nu innan de måste kasseras.

Håll utkik här på Adventskalenderguiden.se efter erbjudanden på billiga adventskalendrar för både vuxna och barn på mellandagsrean.

Men vad tycker du?