Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Billiga adventskalendrar

sparbössa - billiga adventskalendrar

För dig som inte vill lägga en förmögenhet på adventskalender finns det som tur är flera billiga adventskalendrar att köpa. Det handlar inte bara om “tråkiga” adventskalendrar med budskap och uppdrag utan det finns även billiga julkalendrar med exempelvis ätbart innehåll som tekalendrar, chokladkalendrar och godiskalendrar.

Billig adventskalender 2024 med smink, hudvård & skönhet

För dig som är ute efter en billig adventskalender med skönhetsprodukter eller en sminkkalender kan det vara svårt att hitta en riktigt billig julkalender – men inte omöjligt. Det finns adventskalender med smink och skönhetsprodukter för under 200 – 300 kr. Essence och Zmile Cosmetics är exempel på skönhetsmärken med billiga adventskalendrar.

Störst möjligheter har du om du är ute riktigt tidigt och få “köp tidigt-rabatt” eller när kalendern är på rea-pris under t.ex. Black Friday eller mellandagarna.

Billig adventskalender 2024 till barn

Det finns även flera billiga adventskalendrar till barn. Det du först och främst bör göra är att undvika att köpa en julkalender till barn från något populärt varumärke som är inne just nu (t.ex. Pokémon, Roblox, Minecraft eller Star Wars) – dessa kalendrar är i regel dyra. Välj istället julkalender från mer okänt märke, t.ex. en “vanlig” chokladkalender med mjölkchoklad.

Välj istället någon av följande kategorier av julkalendrar för att hitta en billig adventskalender till barn:

  • Chokladkalender till barn (går ibland att få för så lite som 20 – 30 kr)
  • LEGO Adventskalender behöver inte vara så dyra, finns ofta att köpa från ca 300 kr.
  • Pixikalender med 24 st pixiböcker, kostar ofta under 200 kr

Lista – billiga adventskalendrar 2024 för under 100 kr

Här nedan hittar du alla billiga julkalendrar som går att köpa på nätet i år. Julkalendrar för under 100 kr med exempelvis choklad, te, godis och med budskap. Det finns billiga adventskalendrar för både vuxna och barn.

Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Antal produkter i kategori Billig julkalender:14 st
Prisintervall:49 kr - 199 kr (Snittpris: 92 kr)
Antal produkter till REA-pris:2 st (51 - 70 % rabatt)
Kalender med mest REA:English Tea Shop - Wellness Bok Adventskalender med Te (Pris: 79 kr, ord. pris: 260 kr)

Senast kontrollerat: 2024-04-26


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?