Erotisk adventskalender

erotiska adventskalendrar

Med en erotisk adventskalendrar får du och din partner 24 spännande och stimulerande överraskningar som garanterat får upp värmen under julen. I en erotisk julkalender får du prova på olika erotiska produkter, vibratorer, sexleksaker och sensuella underkläder.

Varje år ges det ut ett flertal erotiska adventskalendrar för vuxna och par som vill prova på nya spännande saker att testa i sängen – både saker att testa själv på egen hand eller tillsammans med sin partner.

Topplista – Populära erotiska adventskalendrar 2021

Sinful Julkalender 2020

Sinful Julkalender
Populära erotiska kalendern från Sinful är tillbaka 2020. Årets vuxenkalender innehåller produkter värda hela 3 000 kr.

Förra året blev Sinfuls julkalendrar snabb slutsålda. Finns även i en Deluxe-variant, du kan jämföra innehållet i kalendrarna här..

Sista chansen! Endast fåtal ex. kvar!

Finns att köpa här (995 kr) - SLUTSÅLD

De erotiska kalendrarna är mer eller mindre snälla – i innehållet kan det finnas allt från sensuella underkläder med spets till bondage-leksaker, handbojor och vibratorer. En sexkalender är perfekt för par som vill testa något nytt och få inspiration.

Alla erotiska julkalendrar 2021

Bland årets erotiska kalendrar hittar vi både spännande nyheter och några klassiska kalendrar som har getts ut i nya påkostade och uppdaterade versioner.

Guide till erotiska adventskalendrar för vuxna

En stor fördel med de erotiska kalendrarna, jämfört med att köpa produkterna själv, är att de ofta innehåller produkter till ett betydligt högre värde än vad kalendern kostar.

Här nedan hittar du alla erotiska julkalendrar som går att köpa på nätet i år, så du kan se hela utbudet och jämföra priser.

Om du har köpt förra årets kalender så behöver inte det innebära att du inte ska köpa årets version – ofta är det helt nya produkter i den nya kalendern. Men har du redan exempelvis Amorelies kalender kan du istället prova på något nytt i år, som Sinfuls julkalender.

GUIDE – Vilken erotisk adventskalender ska jag välja?

Är det första gången du köper en erotisk julkalender behöver du inte köpa den dyraste (om du inte vill så klart). För ca 1 000 – 1 500 kr får du riktigt bra värde för dina pengar då värdet på produkterna i adventskalendrarna brukar vara betydligt högre.

Alla erotiska kalendrarna som vi tipsar om här kommer från populära svenska e-butiker med bra omdömen som skickar både snabba och diskreta försändelser. Här får du lite tips på vilken adventskalender som antagligen passar dig (och din partner) bäst.

Tips! Ge bort den erotiska adventskalendern som en tidig julklapp till din pojkvän, flickvän, man eller fru.

Satisfyer deluxe julkalender 2020

I årets Satisfyer Deluxe julkalender finns hela 10 sexleksaker plus det som kanske flest tycker är spännande – den appstyrda Satisfyer lufttrycksvibratorn.

Utöver en Satisfyer klitorisstimulator innehåller julkalendern vuxenprodukter för både honom och henne samt olika erotiska tillbehör, oljor och stimulatorer.

Satisfyer deluxe julkalender
Satisfyer deluxe julkalender

Den appstyrda klitorisstimulatorn som du hittar i årets upplaga av Satisfyer Deluxe julkalender heter Satisfyer Curvy 2+. Stimulatorn kan både pulsera, vibrera och kan spela upp ”spellistor”, allt detta kan styras via appen som fungerar ungefär som en fjärrkontroll. Appen ingår självklart gratis.

Innehåll i Satisfyer Deluxe julkalender 2020

 • 1 st appstyrd lufttrycksvibrator (Satisfyer Curvy 2+)
 • 10 st sexleksaker för både honom och henne
 • 3 st förförande accessoarer (sensuella underkläder)
 • 5 st bondage tillbehör (mjukt rep, piska m.m.)
 • 2 st stimulerande produkter
 • 3 st massageolja och massage-produkter

Innehållet i årets Satisfyer Deluxe julkalender är värt över 6 500 kr!

Fri frakt samt både snabb och diskret leverans

För ”nybörjaren” – Amorelie erotiska julkalender

Vi rekommenderar Amorelies erotiska kalender för dig som bara vill ha en ”vanlig” erotisk kalender för att prova på lite nya spännande vuxenleksaker. Många väljer att ge just Amorelies julkalender till sin pojkvän eller flickvän för att ha lite mysiga stunder tillsammans under december-månaden.

Amorelie erotisk adventskalender

Amorelies erotiska julkalender är både en mycket prisvärd kalender som dessutom är riktigt snyggt designad, som du kan se på bilden ovan.

Allt du kan tänkas behövas följer med i kalendern – batterier, USB-laddare och inspirationshäfte medföljer. Det är bara att sätta igång och använda prylarna direkt efter du öppnat luckan.

Naught and Nice julkalender 2020 (sexkalender med mjuk bondage)

För dig som vill prova på lite mjukare bondage är Naught & Nice ett mycket bra val. Kalendern är riktigt snyggt designat och innehåller kvalitetsprodukter för över 4 900 kr.

Den erotiska kalendern innehåller 8 st sexleksaker plus 5 st produkter inom s.k. mjuk bondage och BDSM som handbojor, ögonbindel och rep. Dessutom finns det andra roliga vuxenleksaker, glidmedel och tillbehör.

Årets Naughty & Nice adventskalender innehåller:

 • 8 st sexleksaker
 • 6 st massageoljor, glidmedel m.m.
 • 5 st soft bondage produkter
 • 5 st tillbehör, spel och liknande

Tips! Du kan ofta kika lite på innehållet innan du bestämmer dig för att köpa (även om det är mer spännande om det är en överraskning), så du är lite förberedd på vad som väntar.

För vem passar de erotiska kalendrarna?

De flesta erotiska julkalendrarna passar för både honom och henne, men inriktningen är framför allt på par – heterosexuella såväl som homosexuella.

Väldigt många köper en erotisk julkalender och ger bort till sin partner (pojkvän, flickvän, man eller hustru) som en gåva inför december.

Du kan självklart även köpa en erotisk kalender till dig själv, även om det inte är säkert att du får användning för alla produkterna. Du sparar sannolikt ändå pengar då priset generellt är mycket längre jämfört med att köpa produkterna en och en.

Vad innehåller en erotisk adventskalender?

Fjärrstyrd vibrator

Alla erotiska adventskalendrarna innehåller olika produkter, men vanligt innehåll i en erotisk julkalender är produkter i stil med:

 • Dildo
 • Fördröjningskräm till honom
 • Glidmedel
 • Handbojor, fotbojor och produkter inom mjuk bondage
 • Lufttrycksvibrator som Womanizer (finns i Orions erotiska adventskalender)
 • Massageljus och massageolja
 • Masturbator (sexleksak till honom)
 • Parvibrator som styrs med fjärrkontroll (finns i bl.a. Amorelies kalender)
 • Penisringar
 • Sensuella underkläder
 • Stimulerande och lusthöjande krämer och produkter
 • Vibrator

Ju mer påkostad en kalender är desto dyrare vuxenprodukter från kända märken innehåller den i regel.

Amorelie Lyx Adventskalender (premium sexkalender)

Har du redan testat de vanliga julkalendrarna kan du prova på någon mer exklusiv variant. Amorelie Luxury Calendar innehåller ännu riktigt påkostade vuxenprodukter till ett värde av över 8 000 kr (!).

Amorelie lyx adventskalender

I kalendern hittar du exklusiva vuxenprodukter som Womanizer Liberty (till henne), Masturbator Triad (för honom) och handbojor och fotbojor från Kink.

Skickas fraktfritt med snabb och diskret leverans. Beställer du innan kl 15 skickas din kalender samma dag.

Adventskalender med Womanizer lufttrycksvibrator

Vad kalendern 24 Days of Love & Sex innebär kan du säkert räkna ut – 24 dagar med kärlek och sex.

Kalendern innehåller premiumprodukter som en original Womanizer lufttrycksvibrator med den patenterade Pleasure Air teknologin som stimulerar klitoris helt utan beröring.

24 days of love and sex adventskalender

Utöver lufttrycksvibratorn innehåller kalendern även andra vuxenleksaker, spel, glidmedel och lusthöjande oljor. Det här innehåller 24 Days of Sex and Love adventskalender 2020:

 • 1 st Womanizer Lufttrycksvibrator
 • 8 st olika sexleksaker (till både honom & henne)
 • 3 st sensuella underkläder
 • 4 st stimulerande produkter
 • 4 st soft bondage produkter
 • 4 st lusthöjande produkter (t.ex. glidmedel & massage)

Vanliga frågor och svar om erotiska julkalendrar

Alternativ till erotiska kalendrar – kit & set med sexleksaker

Som ett året runt-alternativ till julkalendrar finns presentboxar och set med vuxenleksaker. Då behöver man inte vänta till december för att få öppna luckan utan kan ha mysiga intima stunder med sin partner även mitt i sommaren!