Erotisk adventskalender

erotiska kalendrar bara för vuxna

Ett relativt nytt fenomen är de erotiska adventskalendrarna som innehåller 24 spännande överraskningar, produkter och leksaker för vuxna.

Varje år ges det ut ett flertal erotiska adventskalendrar för vuxna och par som vill prova på nya spännande saker att testa i sängen – både saker att testa själv eller tillsammans med din partner.

Populära erotiska adventskalendrar 2020

De erotiska kalendrarna är mer eller mindre snälla – i innehållet kan det finnas allt från sensuella underkläder med spets till bondage-leksaker och vibratorer. Perfekt för par som vill testa något nytt.

Ge bort den erotiska adventskalendern som en tidig julklapp till din pojkvän eller flickvän – om du vågar.

Obs! Eftersom de erotiska kalendrarna innehåller sexleksaker är den rekommenderade åldern 18+.

Erotiska julkalendrar 2020

Bland årets erotiska kalendrar hittar vi både spännande nyheter och några klassiska kalendrar som har getts ut i ny tappning.

Om du har köpt förra årets kalender så behöver inte det innebära att du inte ska köpa årets version – ofta är det helt nya produkter i den nya kalendern.

Tips! En stor fördel med de erotiska kalendrarna, jämfört med att köpa produkterna själv, är att de ofta innehåller produkter till ett betydligt högre värde än vad kalendern kostar.

Vilken erotisk kalender ska jag välja?

Det beror lite på hur ”erfaren” du är och vad du är ute efter. Är du bara lite nyfiken kan en mer ”mainstream”-kalender som Amorelie passa utmärkt, vill du istället ha en kalender inriktad på bondage och Fifty Shades of Black finns det även sådana kalendrar.

För vem passar de erotiska kalendrarna?

De flesta erotiska julkalendrarna passar för både herr och dam, men inriktningen är framför allt på par – heterosexuella såväl som homosexuella. Du kan ofta kika lite på innehållet innan du bestämmer dig för att köpa (även om det är mer spännande om det är en överraskning), så du är lite förberedd på vad som väntar.