Erotisk adventskalender

Med en erotisk adventskalendrar får du och din partner 24 spännande och stimulerande överraskningar som garanterat får upp värmen under julen. I en erotisk julkalender får du prova på olika erotiska produkter, vibratorer, sexleksaker och sensuella underkläder.

Varje år ges det ut ett flertal erotiska adventskalendrar för vuxna och par som vill prova på nya spännande saker att testa i sängen – både saker att testa själv på egen hand eller tillsammans med din partner.

Tips! Ge bort den erotiska adventskalendern som en tidig julklapp till din pojkvän eller flickvän.

Alla erotiska kalendrarna som vi tipsar om här kommer från populära svenska e-butiker med bra omdömen som skickar diskreta försändelser.

Topplista – Populära erotiska adventskalendrar 2020

Orion Erotisk Adventskalender 2020

Orion Erotisk Adventskalender
Orions erotiska julkalender innehåller 24 vuxenprodukter varav den mycket populära lufttrycksvibratorn Womanizer.

Värde på produkterna är över 3 000 kr. Just nu ytterligare 300 kr rabatt om du anger rabattkoden: MAKELOVE (gäller t.o.m. 22 september 2020)

Finns att köpa här (1 495 kr)
Naughty & Nice kalender 2020

Naughty & Nice kalender 2020
Erotisk kalender för honom, henne och par med sexleksaker, glidmedel, tillbehör och andra spännande produkter.

Värdet på produkterna är ca 4 900 kr! Just nu 500 kr rabatt via länken nedan (ord. pris 1 995 kr)

Finns att köpa här (1 495 kr)
Amorelie Luxury Erotisk kalender 2020

Amorelie Luxury Erotisk kalender 2020
Lyx-versionen av Amorelie erotisk adventskalender med premium-produkter. I kalendern finns vuxenleksaker och tillbehör som fingervibrator, masturbator och womanizer.

Produkterna har i 2020 års upplaga ett värde på över 8 800 kr!

Finns att köpa här (2 995 kr)
Amorelie erotisk adventskalender

Amorelie erotisk julkalender
Klassiska och populära erotiska adventskalendern från Amorelie. En snyggt designad adventskalender med produkter för både honom och henne.

Värdet på produkterna i kalendern är ca 4 600 kr!

Finns att köpa här (1 495 kr)
24 Days of Love & Sex

24 Days of Love & Sex adventskalender
Erotisk kalender med premiumprodukter som en original Womaniser lufttrycksvibrator, lusthöjande massageolja, vuxenleksaker till både honom och henne, spel och tillbehör.

Värdet på produkterna i kalendern är ca 4 500 kr!

Finns att köpa här (1 495 kr)

De erotiska kalendrarna är mer eller mindre snälla – i innehållet kan det finnas allt från sensuella underkläder med spets till bondage-leksaker och vibratorer. Perfekt för par som vill testa något nytt.

Guide till erotiska adventskalendrar för vuxna

GUIDE – Vilken erotisk adventskalender ska jag välja?

Är det första gången du köper en erotisk julkalender behöver du inte köpa den mest exklusiva (om du inte vill så klart). För ca 1 000 – 1 500 kr får du riktigt bra värde för dina pengar då innehållet i adventskalendrarna brukar vara betydligt mer.

Här får du lite tips på vilken adventskalender som antagligen passar dig (och din partner) bäst.

1) För ”nybörjaren” – Amorelie erotiska julkalender

Vi rekommenderar Amorelies erotiska kalender för dig som bara vill ha en ”vanlig” erotisk kalender för att prova på lite nya spännande vuxenleksaker. Många väljer att ge just Amorelies julkalender till sin pojkvän eller flickvän för att ha lite mysiga stunder tillsammans under december-månaden.

Amorelie erotisk adventskalender

Amorelies erotiska julkalender är både en mycket prisvärd kalender som dessutom är riktigt snyggt designad, som du kan se på bilden ovan.

Allt du kan tänkas behövas följer med i kalendern – batterier, USB-laddare och inspirationshäfte medföljer. Det är bara att sätta igång och använda prylarna direkt efter du öppnat luckan.

2) För dig som vill ha premium-produkter – Amorelie LYX adventskalender

Har du däremot redan testat de vanliga julkalendrarna kan du prova på någon mer exklusiv variant. Amorelie Luxury Calendar innehåller ännu riktigt påkostade vuxenprodukter till ett värde av över 8 000 kr (!).

Amorelie lyx adventskalender

I kalendern hittar du exklusiva vuxenprodukter som Womanizer Liberty (till henne), Masturbator Triad (för honom) och handbojor och fotbojor från Kink.

Skickas fraktfritt med snabb och diskret leverans. Beställer du innan kl 15 skickas din kalender samma dag.

3) För dig som vill prova enklare/mjuk bondage – Naught and Nice julkalender

För dig som vill prova på lite mjukare bondage är Naught & Nice ett mycket bra val. Kalendern är riktigt snyggt designat och innehåller kvalitetsprodukter för över 4 900 kr.

Den erotiska kalendern innehåller 8 st sexleksaker plus 5 st produkter inom s.k. mjuk bondage och BDSM som handbojor, ögonbindel och rep. Dessutom finns det andra roliga vuxenleksaker, glidmedel och tillbehör.

Årets Naughty & Nice adventskalender innehåller:

 • 8 st sexleksaker
 • 6 st massageoljor, glidmedel m.m.
 • 5 st soft bondage produkter
 • 5 st tillbehör, spel och liknande

Just nu 500 kr Early Bird-rabatt via länken nedan! (ord. pris 1 999 kr)

Tips! Du kan ofta kika lite på innehållet innan du bestämmer dig för att köpa (även om det är mer spännande om det är en överraskning), så du är lite förberedd på vad som väntar.

4) Adventskalender med Womanizer lufttrycksvibrator

Vad kalendern 24 Days of Love & Sex innebär kan du säkert räkna ut – 24 dagar med kärlek och sex. Kalendern innehåller premiumprodukter som en original Womanizer lufttrycksvibrator med den patenterade Pleasure Air teknologin som stimulerar klitoris helt utan beröring.

24 days of love and sex adventskalender

Utöver lufttrycksvibratorn innehåller kalendern även andra vuxenleksaker, spel, glidmedel och lusthöjande oljor. Det här innehåller 24 Days of Sex and Love adventskalender 2020:

 • 1 st Womanizer Lufttrycksvibrator
 • 8 st olika sexleksaker (till både honom & henne)
 • 3 st sensuella underkläder
 • 4 st stimulerande produkter
 • 4 st soft bondage produkter
 • 4 st lusthöjande produkter (t.ex. glidmedel & massage)

Alla erotiska julkalendrar 2020

Bland årets erotiska kalendrar hittar vi både spännande nyheter och några klassiska kalendrar som har getts ut i nya påkostade och uppdaterade versioner.

En stor fördel med de erotiska kalendrarna, jämfört med att köpa produkterna själv, är att de ofta innehåller produkter till ett betydligt högre värde än vad kalendern kostar.

Här nedan hittar du alla erotiska julkalendrar som går att köpa på nätet i år, så du kan se hela utbudet och jämföra priser.

Om du har köpt förra årets kalender så behöver inte det innebära att du inte ska köpa årets version – ofta är det helt nya produkter i den nya kalendern. Men har du redan exempelvis Amorelies kalender kan du istället prova på något nytt i år, som Sinfuls julkalender.

För vem passar de erotiska kalendrarna?

De flesta erotiska julkalendrarna passar för både honom och henne, men inriktningen är framför allt på par – heterosexuella såväl som homosexuella.

Väldigt många köper en erotisk julkalender och ger bort till sin partner (pojkvän, flickvän, man eller hustru) som en gåva inför december.

Du kan självklart även köpa en erotisk kalender till dig själv, även om det inte är säkert att du får användning för alla produkterna. Du sparar sannolikt ändå pengar då priset generellt är mycket längre jämfört med att köpa produkterna en och en.

Vad innehåller en erotisk adventskalender?

Fjärrstyrd vibrator

Alla erotiska adventskalendrarna innehåller olika produkter, men vanligt innehåll i en erotisk julkalender är produkter i stil med:

 • Dildo
 • Fördröjningskräm till honom
 • Glidmedel
 • Handbojor och fotbojor
 • Lufttrycksvibrator som Womanizer (finns i Orions erotiska adventskalender)
 • Massageljus och massageolja
 • Masturbator (sexleksak till honom)
 • Parvibrator som styrs med fjärrkontroll (finns i bl.a. Amorelies kalender)
 • Penisringar
 • Sensuella underkläder
 • Vibrator

Ju mer påkostad en kalender är desto dyrare vuxenprodukter från kända märken innehåller den i regel.