Erotisk adventskalender

erotiska adventskalendrar

Med en erotisk adventskalendrar får du och din partner 24 spännande och stimulerande överraskningar som garanterat får upp värmen under julen. I en erotisk julkalender får du prova på olika erotiska produkter, vibratorer, sexleksaker och sensuella underkläder.

Varje år ges det ut ett flertal erotiska adventskalendrar för vuxna och par som vill prova på nya spännande saker att testa i sängen – både saker att testa själv på egen hand eller tillsammans med sin partner.

Topplista – Populära erotiska adventskalendrar 2022

Satisfyer Deluxe Adventskalender 2021

Satisfyer adventskalender 2021
Satisfyers adventskalender 2021 är den mest påkostade erotiska julkalendern någonsin med bästsäljande sexleksaker värda över 5500 kr (!). Innehåller bl.a. appstyrd vuxenleksak och lufttrycksvibrator.

Fri frakt! Ord pris: 1 795 kr. Just nu 320 kr rabatt!

Finns att köpa här (1 475 kr)
Sinful Julkalender 2021

Sinful Julkalender
Populära erotiska kalendern från Sinful är tillbaka 2021. Årets vuxenkalender innehåller produkter värda hela 3 000 kr.

Förra året blev Sinfuls julkalendrar snabb slutsålda. Finns även i en Deluxe-variant, du kan jämföra & kika på innehållet i kalendrarna här.

Den billigaste erotiska kalendern som går att köpa

Finns att köpa här (995 kr)
Orion Erotisk Adventskalender 2021

Orion Erotisk Adventskalender
Orions erotiska julkalender innehåller 24 vuxenprodukter varav den mycket populära lufttrycksvibratorn Womanizer. Värdet på produkterna är över 4 600 kr.

Få 150 kr rabatt med vår exklusiva rabattkod: advent21se (gäller t.o.m 2 dec.)

Finns att köpa här (999 kr)
Sinful Deluxe Kalender 2021

Sinful Deluxe Julkalender
Populära erotiska kalendern från Sinful är tillbaka 2021, här i en Deluxe-variant med vuxenleksaker värda närmare 5 000 kr!.

Förra året blev Sinfuls julkalendrar snabb slutsålda. Finns även i en Basic-variant, du kan jämföra innehållet i kalendrarna här..

Fri frakt, snabb och diskret leverans

Finns att köpa här (1 695 kr)
Naughty & Nice kalender 2021

Naughty & Nice kalender 2021
Erotisk kalender för honom, henne och par med sexleksaker, glidmedel, tillbehör och andra spännande produkter. Mycket populär adventskalender för vuxna - förra året blev den slutsåld innan oktober.

Värdet på produkterna är över 4 500 kr! Fri frakt. Ord. pris 1495 kr. Just nu 200 kr rabatt!

Finns att köpa här (1 295 kr)

De erotiska kalendrarna är mer eller mindre snälla – i innehållet kan det finnas allt från sensuella underkläder med spets till bondage-leksaker, handbojor och vibratorer. En sexkalender är perfekt för par som vill testa något nytt och få inspiration.

GUIDE – Vilken erotisk adventskalender ska jag välja?

Är det första gången du köper en erotisk julkalender behöver du inte köpa den dyraste (om du inte vill så klart). För ca 1 000 – 1 500 kr får du riktigt bra värde för dina pengar då värdet på produkterna i adventskalendrarna brukar vara betydligt högre.

Alla erotiska kalendrarna som vi tipsar om här kommer från populära svenska e-butiker med bra omdömen som skickar både snabba och diskreta försändelser. Här får du lite tips på vilken adventskalender som antagligen passar dig (och din partner) bäst.

När du väljer julkalender med sexleksaker är en tumregel att ju mer erfarenhet du (eller ni) har av just sexleksaker desto mer påkostad julkalender bör man välja. Är det första gången ni testar på sexleksaker är det bättre att välja en billigare julkalender för att helt enkelt ta reda på om detta är något för er. Har man inte testa kan man ju inte veta.

Har man däremot redan använt sig av sexleksaker är de mer påkostade julkalendrarna riktigt spännande. Här finns innovativa nya vuxenprodukter från de stora tillverkarna. I dessa julkalendrar hittar man appstyrda och fjärrstyrda vuxenleksaker, lufttrycksvibratorer, böjbara vibratorer som kan användas av både honom och henne och andra helt nya sexleksaker.

Tips! Ge bort den erotiska adventskalendern som en tidig julklapp till din pojkvän, flickvän, man eller fru.

Naught and Nice julkalender 2021 (sexkalender med mjuk bondage)

För dig som vill prova på lite mjukare bondage är Naught & Nice ett mycket bra val. Kalendern är riktigt snyggt designad och innehåller kvalitetsprodukter för över 4 500 kr. Inuti den lite mystiska kalendern – som har tema purple starlight – finns påkostade sexleksaker och tillbehör för både honom och henne.

Den erotiska kalendern innehåller 8 st sexleksaker plus 4 st produkter inom s.k. mjuk bondage och BDSM som handbojor, ögonbindel och rep. Dessutom finns det andra roliga vuxenleksaker, glidmedel och tillbehör. Hela listan över innehållet i Naughty & Nice julkalender 2021 hittar du här.

naughty & nice adventskalender 2021

Naughty & Nice är en riktigt populär sexkalender, förra året (2020) blev kalendern slutsåld redan i oktober hos de flesta nätbutiker. Om du har bestämt dig för att köpa är det en dålig idé att vänta.

Årets Naughty & Nice adventskalender 2021 innehåller:

 • 8 st sexleksaker
 • 6 st massageoljor, glidmedel m.m.
 • 4 st soft bondage produkter
 • 6 st tillbehör, spel och liknande

Tips! Du kan ofta kika lite på innehållet innan du bestämmer dig för att köpa (även om det är mer spännande om det är en överraskning), så du är lite förberedd på vad som väntar.

Satisfyer Deluxe Julkalender 2021 – Den mest påkostade erotiska kalendern någonsin?

I årets Satisfyer Deluxe julkalender finns hela 10 sexleksaker inklusive appstyrd parleksak och en Satisfyer lufttrycksvibrator. 2021 har man slagit på stort för att fira Satisfyers 5-årsjubileum. Värdet på vuxenleksakerna i årets kalender är på över 5 500 kr (!).

Utöver lufttrycksvibrator, appstyrd sexleksak, en satisfyer Pro 2+ och Egg Bubble (sexleksak för honom) innehåller kalendern 10 olika sexleksaker, underkläder från Penthouse, massageoljor, orgasmgel och andra spännande tillbehör.

satisfyer deluxe julkalender 2021

Den appstyrda klitorisstimulatorn som du hittar i årets upplaga av Satisfyer Deluxe julkalender heter Satisfyer Heat Climax. En vibrator som både kan stimulera klitoris och G-punkten, den är helt vattentät så går att använda i badet och koppla ihop med Satisfyer Connect. Appen ingår självklart gratis. Läs mer om innehållet i Satisfyer julkalender här.

Innehåll i Satisfyer Deluxe julkalender 2021

 • 10 st sexleksaker för både honom och henne
 • 3 st förförande accessoarer (sensuella underkläder)
 • 4 st bondage tillbehör (mjukt rep, piska m.m.)
 • 2 st stimulerande produkter
 • 5 st massageolja och massage-produkter

Innehållet i årets Satisfyer Deluxe julkalender är värt över 5 500 kr!

Just nu 320 kr rabatt. Fri frakt samt både snabb och diskret leverans


Orion sexkalender 2021 med Womanizer Starlet

Årets Orion sexkalender är ännu mer påkostad och innehåller 2021 vuxenprodukter värda över 4 600 kr. Adventskalendern innehåller vuxenleksaker för både honom, henne och par.

I julkalendern finns bl.a. vibrerande penisring, vibrator, kegel balls och – det som kanske flest är nyfikna på – en Womanizer Starlet lufttrycksvibrator. Womanizer Starlet använder sig av lufttrycksvågor för att stimulera klitoris, helt utan beröring. Denna unika tekniken har gett många kvinnor orgasm som annars har haft svårt att få det, delvis på grund av att man kan hålla på längre utan överstimulans.

orion erotisk julkalender
Innehåll i Orion Erotisk Adventskalender 2021 är:
 • 11 st sexleksaker (inkl. Womanizer Starlet)
 • 5 st glidmedel, gels och krämer
 • 4 st accessoarer
 • 2 st sensuella underkläder
 • 2 st produkter inom soft bondage

Kalendern passar både nybörjare och erfarna. Du kan läsa hela listan över innehållet i årets Orion julkalender här. Denna vuxenkalender säljs endast hos Orion.

Få ytterligare 150 kr rabatt med vår exklusiva rabattkod: advent21se. Gäller t.o.m. 2 december 2021.


Prisvärd sexkalender från Sinful

Vuxenbutiken Sinful har 2021 gett ut två olika sexkalendrar – en vanlig ”classic” julkalender och en deluxe-kalender med mer påkostade sexleksaker och tillbehör.

I classic adventskalendern finns vuxenprodukter värda ca 3 000 kr och produkterna passar bäst för par då den innehåller sexleksaker för både honom och henne.

Deluxe-kalendern innehåller mer påkostade vuxenleksaker från bl.a. Mr Membr, Amaysin och Obaie. Totalt värde för lyxvarianten är på närmare 5 000 kr.

Exempel på innehåll i sexkalendrarna:

 • Vibrator för henne
 • Penisring med vibrator för honom
 • Fjärrstyrda sexleksaker
 • Parvibrator (skönt för både honom & henne)
 • Accessoarer för BDSM/bondage som ögonbindel, kittlare, handklovar.
 • Massageoljor och gels

Du kan se en jämförelse mellan de två Sinful julkalendrarna här.


Sex julkalender med lufttrycksvibrator & fjärrstyrd sexleksak

Christmas Desires Adventskalender är en ny sex julkalender 2021 med många spännande produkter. Christmas Desires har flera unika vuxenprodukter som du inte hittar i de andra erotikkalendrarna. Här finns exempelvis rökelse med feromoner, prostatastimulator till honom, vibrerande analplug och penisöverdrag.

christmas desires sex julkalender

Julkalendern har flera påkostade och populära vuxenleksaker som lufttrycksvibrator, g-punktsvibrator och parvibrator.

De flesta produkter i kalendern är i ganska små storlekar (passar för nybörjare) och kommer i snygga lila, svarta och rosa färgtoner. Innehållet i sex julkalendern passar både honom, henne och par.

Ord. pris. 1995 kr


Alla erotiska julkalendrar 2022

Bland årets erotiska kalendrar hittar vi både spännande nyheter och några klassiska kalendrar som har getts ut i nya påkostade och uppdaterade versioner.

Guide till erotiska adventskalendrar för vuxna

En stor fördel med de erotiska kalendrarna, jämfört med att köpa produkterna själv, är att de ofta innehåller produkter till ett betydligt högre värde än vad kalendern kostar.

Här nedan hittar du alla erotiska julkalendrar som går att köpa på nätet i år, så du kan se hela utbudet och jämföra priser.

Om du har köpt förra årets kalender så behöver inte det innebära att du inte ska köpa årets version – ofta är det helt nya produkter i den nya kalendern. Men har du redan exempelvis Amorelies kalender kan du istället prova på något nytt i år, som Sinfuls julkalender.


För ”nybörjaren” – Amorelie erotiska julkalender

Vi rekommenderar Amorelies erotiska kalender för dig som bara vill ha en ”vanlig” erotisk kalender för att prova på lite nya spännande vuxenleksaker. Många väljer att ge just Amorelies julkalender till sin pojkvän eller flickvän för att ha lite mysiga stunder tillsammans under december-månaden.

Amorelie erotisk adventskalender

Amorelies erotiska julkalender är både en mycket prisvärd kalender som dessutom är riktigt snyggt designad, som du kan se på bilden ovan.

Allt du kan tänkas behövas följer med i kalendern – batterier, USB-laddare och inspirationshäfte medföljer. Det är bara att sätta igång och använda prylarna direkt efter du öppnat luckan.

För vem passar de erotiska kalendrarna?

De flesta erotiska julkalendrarna passar för både honom och henne, men inriktningen är framför allt på par – heterosexuella såväl som homosexuella.

Väldigt många köper en erotisk julkalender och ger bort till sin partner (pojkvän, flickvän, man eller hustru) som en gåva inför december.

Du kan självklart även köpa en erotisk kalender till dig själv, även om det inte är säkert att du får användning för alla produkterna. Du sparar sannolikt ändå pengar då priset generellt är mycket längre jämfört med att köpa produkterna en och en.

Vad innehåller en erotisk adventskalender?

Fjärrstyrd vibrator

Alla erotiska adventskalendrarna innehåller olika produkter, men vanligt innehåll i en erotisk julkalender är produkter i stil med:

 • Dildo
 • Fördröjningskräm till honom
 • Glidmedel
 • Handbojor, fotbojor och produkter inom mjuk bondage
 • Lufttrycksvibrator som Womanizer (finns i Orions erotiska adventskalender)
 • Massageljus och massageolja
 • Masturbator (sexleksak till honom)
 • Parvibrator som styrs med fjärrkontroll (finns i bl.a. Amorelies kalender)
 • Penisringar
 • Sensuella underkläder
 • Stimulerande och lusthöjande krämer och produkter
 • Vibrator

Ju mer påkostad en kalender är desto dyrare vuxenprodukter från kända märken innehåller den i regel.

Amorelie Lyx Adventskalender (premium sexkalender)

Har du redan testat de vanliga julkalendrarna kan du prova på någon mer exklusiv variant. Amorelie Luxury Calendar innehåller ännu riktigt påkostade vuxenprodukter till ett värde av över 8 000 kr (!).

amorelie luxury adventskalender

I kalendern hittar du exklusiva vuxenprodukter som Womanizer Liberty (till henne), Masturbator Triad (för honom) och handbojor och fotbojor från Kink.

Skickas fraktfritt med snabb och diskret leverans. Beställer du innan kl 15 skickas din kalender samma dag.


Adventskalender sex – året runt

Adventskalendrar är ju som namnet antyder förknippat med advent och jul. En kalender som inte är någon klassisk julkalender utan istället innehåller 10 luckor är Sinful 10 Days Love Challenge.

I den här kalendern får man öppna sina luckor precis när man vill och man kan välja om man vill öppna en, flera, eller alla luckor direkt.

Kalendern består av sexleksaker och tillbehör för både honom och henne. Både produkter att använda själv och tillsammans med sin partner. Värdet på vuxenprodukterna är hela 1 600 kr och innehållet är följande:

 • Bulletvibrator
 • Knipkulor
 • Reglerbar penisring
 • Vibrerande penisring med fjärrkontroll
 • Buttplug
 • Flogger (piska)
 • Dildovibrator
 • Satin knytband
 • Onani-ägg
 • Sensuell miniklänning

Adventskalender med Womanizer lufttrycksvibrator

Vad kalendern 24 Days of Love & Sex innebär kan du säkert räkna ut – 24 dagar med kärlek och sex.

Kalendern innehåller premiumprodukter som en original Womanizer lufttrycksvibrator med den patenterade Pleasure Air teknologin som stimulerar klitoris helt utan beröring.

24 days of love and sex adventskalender

Utöver lufttrycksvibratorn innehåller kalendern även andra vuxenleksaker, spel, glidmedel och lusthöjande oljor. Det här innehåller 24 Days of Sex and Love adventskalender 2020:

 • 1 st Womanizer Lufttrycksvibrator
 • 8 st olika sexleksaker (till både honom & henne)
 • 3 st sensuella underkläder
 • 4 st stimulerande produkter
 • 4 st soft bondage produkter
 • 4 st lusthöjande produkter (t.ex. glidmedel & massage)

24 Days of Sex and Love har inte gett ut någon adventskalender 2021, se istället Satisfyer Adventskalender eller Orion Adventskalender som båda innehåller varsin lufttrycksvibrator.

Vanliga frågor och svar om erotiska julkalendrar

Alternativ till erotiska kalendrar – kit & set med sexleksaker

Som ett året runt-alternativ till julkalendrar finns presentboxar och set med vuxenleksaker. Då behöver man inte vänta till december för att få öppna luckan utan kan ha mysiga intima stunder med sin partner även mitt i sommaren!

Tips – Gör din egna erotiska kalender

gör egen sexkalender till din partner

Du kan även göra din helt egna erotiska kalender din pojkvän, flickvän eller partner.

På så sätt får du total kontroll över innehållet och kan både lägga till sådana vuxenprodukter du gillar och ta bort sådant du ogillar.

 1. Besök en vuxenbutik och kika runt bland innehållet, vi rekommenderar Mshop, Sinful och Joyland som har ett brett – kanske framför allt – modernt utbud av vuxenprodukter. Även vissa apotek säljer numera ett begränsat antal sexleksaker.
 2. Då innehållet ska passa både för dig och din partner kan du välja ut 2 – 3 sexleksaker för honom, och ungefär lika många för henne (är ni inte heterosexuella väljer ni så klart utifrån det).
 3. Välj även några parleksaker att ha kul med tillsammans. Det finns t.ex. fjärrstyrda parvibratorer och sexleksaker som kan styras via app. Genom appen kan man då ta kontroll över vibrationerna och på så sätt ”styra” sin partner.
 4. Se även till att införskaffa alla nödvändiga tillbehör som behövs så att ni kan använda er av innehållet i julkalendern Glidmedel, rengöringsmedel och batterier kan exempelvis behövas.
 5. Du kan även komplettera kalendern med små lappar med budskap. Det kan vara allt från små kärleksfulla meddelanden till små uppmaningar som att ni ska massera varandra 15 minuter var.
 6. Slå in vuxenprodukterna i små paket eller lägg i lämpliga papperspåsar som du numrerar från 1 – 24.

Tips! Som alternativ till en erotisk julkalender med 24 luckor kan du istället skapa skapa en erotikkalender med 4 luckor – en att öppna varje advent. Här kan det istället vara ett litet ”kit” med vuxenprodukter i varje paket som har ett visst tema – t.ex. rollspel, förspel eller utmaningar.