Erotisk adventskalender

erotiska adventskalendrar

Med en erotisk adventskalendrar får du och din partner 24 spännande och stimulerande överraskningar som garanterat får upp värmen under julen. I en erotisk julkalender får du prova på olika vuxenleksaker och sexleksaker för både honom och henne, sensuella underkläder, erotiska spel och tillbehör, glidmedel och lusthöjande krämer.

Varje år ges det ut ett flertal erotiska adventskalendrar för vuxna och par som vill prova på nya spännande saker att testa i sängen – både saker att testa själv på egen hand eller tillsammans med sin partner. Här går vi igenom 2023 års bästa sexkalender.

Topplista – Populära erotiska adventskalendrar 2023

Sinful Julkalender 2022

Sinful Julkalender - Erotisk Adventskalender
Populära erotiska kalendern från Sinful är tillbaka 2022. Årets vuxenkalender innehåller produkter värda hela 3 400 kr.

Förra året blev Sinfuls julkalendrar snabb slutsålda. Finns även i en Deluxe-variant, du kan jämföra & kika på innehållet i kalendrarna här.

Den billigaste erotiska kalendern som går att köpa.

Finns att köpa här (995 kr)
Orion Erotisk Adventskalender 2022

Orion Erotisk Adventskalender
Orions populära erotiska kalender har kommit ut i en ny uppfräschad version 2022. I årets julkalender finns hela 12 olika sexleksaker, 5 produkter för förspel, 4 lusthöjande produkter och 3 produkter inom rollspel och BDSM. Allt till ett värde av nästan 6 000 kr. Läs mer om kalendern här.

Använd Adventskalenderguidens rabattkod så får du 15 % rabatt på priset nedan: advent22se

Finns att köpa här (1 349 kr, fri frakt)
Satisfyer Premium Adventskalender 2022

Satisfyer erotisk adventskalender 2022
Satisfyers adventskalender 2022 är den mest påkostade erotiska julkalendern någonsin med bästsäljande sexleksaker värda över 9000 kr (!). Innehåller bl.a. appstyrd vuxenleksak, masturbator för män och lufttrycksvibrator.

Fri frakt, fåtal exemplar kvar 2022!

Finns att köpa här (1 995 kr)
Sinful Premium Kalender 2022

Sinful Deluxe Julkalender - Erotisk Adventskalender
Populära erotiska kalendern från Sinful är tillbaka 2022, här i en Deluxe-variant med vuxenleksaker värda närmare 6 000 kr!.

Förra året blev Sinfuls julkalendrar snabb slutsålda. Finns även i en Basic-variant, du kan jämföra innehållet i kalendrarna här.

Fri frakt, snabb och diskret leverans.

Finns att köpa här (1 695 kr)
Satisfyer Deluxe Julkalender 2022

Satisfyer Deluxe Adventskalender 2022
Erotisk julkalender från Satisfyer med 24 st nyheter och bästsäljare från sortimentet som lufttrycksvibrator, parleksaker och massageprodukter. Innehåller produkter för både män och kvinnor.

Just nu 500 kr rabatt mot ord. pris (1 495 kr)

Finns att köpa här (995 kr)

De erotiska kalendrarna är mer eller mindre snälla – i innehållet kan det finnas allt från sensuella underkläder och massageoljor med spets till bondage-leksaker, handbojor och vibratorer. En sexkalender är perfekt för par som vill testa något nytt och få inspiration. Men även du som är singel kan ha nytta av en sexkalender då många av produkterna är till för onani där man stimulerar sig själv.

GUIDE – Vilken erotisk adventskalender ska jag välja?

Är det första gången du köper en erotisk julkalender behöver du inte köpa den dyraste (om du inte vill så klart). För ca 700 – 1 300 kr får du riktigt bra värde för dina pengar då värdet på produkterna i adventskalendrarna är betydligt högre.

Alla erotiska kalendrarna som vi tipsar om här kommer från populära svenska e-butiker med bra omdömen som skickar både snabba och diskreta försändelser. Här får du lite tips på vilken adventskalender som antagligen passar dig (och din partner) bäst.

När du väljer julkalender med sexleksaker är en tumregel att ju mer erfarenhet du (eller ni) har av just sexleksaker desto mer påkostad julkalender bör man välja. Är det första gången ni testar på sexleksaker är det bättre att välja en billigare julkalender för att helt enkelt ta reda på om detta är något för er. Har man inte testa kan man ju inte veta.

Har man däremot redan använt sig av sexleksaker är de mer påkostade julkalendrarna riktigt spännande. Här finns innovativa nya vuxenprodukter från de stora tillverkarna. I dessa julkalendrar hittar man appstyrda och fjärrstyrda vuxenleksaker, lufttrycksvibratorer, böjbara vibratorer som kan användas av både honom och henne och andra helt nya sexleksaker.

Tips! Ge bort den erotiska adventskalendern som en tidig julklapp till din pojkvän, flickvän, man eller fru. Då får ni många fina intima stunder tillsammans med ett klimax på julafton, då det inte bara är tomten som kommer!


Satisfyer Julkalender 2022 – Den mest påkostade erotiska kalendern någonsin?

satisfyer julkalender

I år har Satisfyer slagit på stort och gett ut två julkalendrar i olika prisklasser – Satisfyer Deluxe julkalender och Satisfyer Premium julkalender som har ett rejält påkostat innehåll.

I årets Satisfyer Deluxe julkalender finns hela 10 sexleksaker inklusive en Satisfyer lufttrycksvibrator. Värdet på produkterna i Deluxe-julkalendern är på över 6 600 kr. Premium-kalendern innehåller vuxenleksaker för över 9 000 kr – inklusive en appstyrd lufttrycksvibrator, parvibratorn Endless Fun och masturbatorn Satisfyer Men One.

Den appstyrda lufttrycksvibatorn som du hittar i årets upplaga av Satisfyer julkalender heter Satisfyer Pro 2. Då den är appstyrd kan den fjärrstyras av en partner i mobilen, perfekt för distanssex. Den är helt vattentät så går att använda i badet och koppla ihop med Satisfyer Connect. Appen ingår självklart gratis.

 • Innehåller flera nya sexleksaker från Satisfyer som ännu inte finns på marknaden!

Läs mer om innehållet i Satisfyer julkalender här och jämför innehållet.

Innehåll i Satisfyer Deluxe julkalender 2022

 • 11 st sexleksaker för både honom och henne som lufttrycksvibrator, onaniägg, analplugg, vibratorägg och massagestav.
 • 2 st erotiska accessoarer (sensuella underkläder)
 • 3 st bondage tillbehör (mjukt rep, piska m.m.)
 • 4 st stimulerande produkter & glidmedel
 • 3 st massageolja och massage-produkter
 • 1 st förvaringsprodukt

Innehåll i Satisfyer Premium julkalender 2022

 • 13 st sexleksaker för både honom och henne som lufttrycksvibrator för henne, masturbator för honom och parvibrator att använda tillsammans
 • 2 st förförande accessoarer (sensuella underkläder)
 • 5 st bondage produkter (mjukt rep, piska m.m.)
 • 4 st massageolja och massage-produkter

Prisvärd sexkalender från Sinful

Vuxenbutiken Sinful har 2022 gett ut två olika sexkalendrar – en vanlig ”original” julkalender och en premium-kalender med mer påkostade sexleksaker och tillbehör.

I classic adventskalendern finns vuxenprodukter värda ca 3 400 kr och produkterna passar bäst för par då den innehåller sexleksaker för både honom och henne. Perfekt prisvärd sexkalender för dig som inte tidigare testat på det.

Premium-kalendern innehåller mer påkostade vuxenleksaker från bl.a. Mr Membr, Amaysin och Obaie. Totalt värde för lyxvarianten är på närmare 6 000 kr. Rekommenderas för dig som tidigare köpt Sinful Original/Classic.

Exempel på innehåll i sexkalendrarna:

 • Vibrator och massagestav för henne
 • Penisring med vibrator för honom
 • Fjärrstyrda sexleksaker
 • Parvibrator (skönt för både honom & henne) då den kan stimulera erogena zoner hos båda
 • Accessoarer för BDSM/bondage som ögonbindel, kittlare, handklovar.
 • Massageoljor och krämer

Sinful har i år dessutom gett ut två adventskalendrar som bara är inriktade på ena könet – en adventskalender med sexleksaker för honom och en med sexleksaker för henne. Dessutom har man gett ut två kalendrar för fyra heta stunder i advent med lite färre antal vuxenprodukter.

Du kan läsa mer och se en jämförelse mellan alla Sinfuls julkalendrar 2022 här.


Erotisk Adventskalender 2022 – Utvalda kvalitetsprodukter från Mshop

Vuxenbutiken Mshop har i år gett ut en alldeles egen exklusiv adventskalender med bästsäljande och populära vuxenleksaker från den egna butiken.

Till skillnad från många andra erotiska kalendrar har inte Mshop 24 st luckor utan ”bara” 4 luckor med totalt 7 vuxenprodukter. Men här är det kvalitet och inte kvantitet som räknas – kalendern innehåller knappast några utfyllnadsprodukter utan kvalitetsprodukter med 1 års garanti.

mshop julkalender 2022

Innehållet i Mshop adventskalender passar både män och kvinnor och kan användas både på egen hand vid onani och tillsammans.

Adventskalendern innehåller exempelvis en vibrerande masturbator för honom, en rabbitvibrator för henne som stimulerar både G-punkten och klitoris samt en fjärrstyrd parvibrator som både kan få stimulans av och leka med tillsammans.

Dessutom ingår glidmedel för skönare stunder tillsammans och rengöringsmedel för sexleksaker så att de håller ännu längre. Det är inte alla sexkalendrar där glidmedel och rengöringsmedel ingår, så detta är verkligen ett plus.

Värdet på produkterna är hela 2 600 kr. Finns endast i begränsad upplaga.


Julkalender sexleksaker enbart för honom

En unik sexkalender 2022 är julkalendern som enbart har sexleksaker för män och folk med penis. Kalendern ges ut av Sinful och där det bakom alla 12 luckorna finns en onaniprodukt eller sex leksak för honom.

Kalendern går i mörkblå och svarta färgtoner, något som återfinns i färgen på sexleksakerna i julkalendern.

I julkalendern finns både vibrerande sexleksaker och onanitillbehör till ett värde av över 2 000 kr. Flera av produkterna kan även användas tillsammans, som den vibrerande penisringen som vid sex även gnuggar mot klitoris.

En perfekt sexkalender att köpa till sin pojkvän eller man för att få en het december tillsammans. Kombinera gärna med Sinfuls sexleksaks kalender för kvinnor.


Lyxig adventskalender med sexleksaker 2022

Feel the Magic Shiver är en ny lyxig och påkostad erotisk adventskalender i läcker svartsilvrig design. Kalendern är en boxkalender med utdragbara lådor med vuxenprodukter som sexleksaker, glidmedel, tillbehör för soft bondage, sensuella underkläder och andra sexiga tillbehör.

Flest produkter i sexkalendern är till henne men det finns även onanileksaker för honom och sexleksaker som båda kan använda tillsammans och vid onani och förspel.

feel the magic shiver erotisk adventskalender

Produkterna i Feel the Magic Shiver kommer från följande märken:

 • We-Vibe
 • Romp
 • You2Toys
 • Black Velvets
 • Svakom
 • Cottelli Accessoires
 • Bad Kitty
 • Just Play

Innehållet i Feel the Magic Shiver 2022 är följande:

 • 13 st sexleksaker (lufttrycksvibrator från Romp, massagestav, klitorisvibrator och analplugg)
 • 4 st sexiga tillbehör
 • 2 st produkter inom soft bondage (som piska för att prova BDSM)
 • 5 st skönhetsprodukter och apoteksprodukter (som glidmedel, kondomer och orgasmgel)

Erotisk adventskalender för kvinnor 2022

Även om många erotiska adventskalendrar främst har sexleksaker och onanileksaker för kvinnor har det hitintills inte funnits någon erotisk julkalender som exklusivt är för kvinnor. Men det gör det i år. Butiken Sinful har i år gett ut en sexkalender med enbart sexleksaker för kvinnor som klitorisvibrator, massagestav och vibrerande ägg för bäckenbottensträning och stimulans.

Kalendern går i feminina färgtoner och har 12 luckor med olika vuxenleksaker och erotiska tillbehör.

sexkalender för kvinnor

Innehållet i den erotiska adventskalendern för henne är på över 2 000 kr. En kalender som går att kombinera med Sinfuls kalender för enbart män – ni kan på så sätt ha varsin julkalender.

Trots att alla produkterna är för kvinnor går det att använda julkalendern med en partner då ni exempelvis kan sköta varandras onaniprodukter och experimentera på olika sätt. En vibrator kan även användas på erogena zoner hos din partner.


Naughty & Nice sexkalender 2022

För dig som vill prova på lite mjukare bondage är Naughty & Nice ett mycket bra val. Sexkalendern är riktigt snyggt designad och innehåller kvalitetsprodukter för över 5 400 kr. Inuti den lite mystiska julkalendern – som i år går i de eleganta färgtonerna champagneguld och smaragdgrön – finns påkostade sexleksaker och tillbehör för både honom och henne.

Den erotiska kalendern innehåller 8 st sexleksaker plus 6 st produkter inom s.k. mjuk bondage och BDSM som handbojor, ögonbindel och rep. Dessutom finns det andra roliga vuxenleksaker, glidmedel och tillbehör. Hela listan över innehållet i Naughty & Nice julkalender hittar du här.

Flest sex leksaker och vuxenprodukter i kalendern är för henne, men det finns även parleksaker och erotiska produkter för honom i julkalendern.

naughty and nice sexkalender

Naughty & Nice är en riktigt populär sexkalender, förra året (2021) blev kalendern slutsåld redan i oktober hos de flesta nätbutiker. Om du har bestämt dig för att köpa denna julkalendern med sexleksaker är det en dålig idé att vänta då risken finns att du och din partner blir utan.

Årets Naughty & Nice adventskalender innehåller:

 • 8 st sexleksaker
 • 6 st massageoljor, glidmedel m.m.
 • 6 st soft bondage produkter
 • 4 st tillbehör, spel och liknande

Tips! Du kan ofta kika lite på innehållet innan du bestämmer dig för att köpa (även om det är mer spännande om det är en överraskning), så du är lite förberedd på vad som väntar.


Orion sexkalender 2022 med sexleksaker för honom & henne

Årets Orion sexkalender är ännu mer påkostad och innehåller vuxenprodukter värda över 5 700 kr. Adventskalendern innehåller vuxenleksaker för både honom, henne och par. Förra året kunde man läsa på kalendern att Santa Is Not The Only One Coming Tonight, i årets sexkalender står det istället Ho Ho Ho – Horny Nights.

orion adventskalender 2022

I julkalendern finns bl.a. vibrerande penisring, vibrator, knipkulor och masturbator. Innehållet är helt nytt jämfört med föregående års upplaga. Sexleksakerna i julkalendern går i svarta färgtoner och är i de flesta fall tillverkade av mjukt silikonmaterial.

 • 12 st sexleksaker
 • 5 st produkter för förspel
 • 4 st stimulerande produkter som glidmedel, gels och krämer
 • 2 st sensuella underkläder & produkter inom soft bondage

Kalendern passar både nybörjare och erfarna. Du kan läsa hela listan över innehållet i årets Orion julkalender här. Denna vuxenkalender säljs endast hos Orion.

Använd rabattkoden advent22se så får du just nu 15 % rabatt på priset ovan.


Alla erotiska julkalendrar 2023

Bland årets erotiska kalendrar hittar vi både spännande nyheter och några klassiska kalendrar som har getts ut i nya påkostade och uppdaterade versioner.

Guide till erotiska adventskalendrar för vuxna

En stor fördel med de erotiska kalendrarna, jämfört med att köpa produkterna själv, är att de ofta innehåller produkter till ett betydligt högre värde än vad kalendern kostar.

Här nedan hittar du alla erotiska julkalendrar som går att köpa på nätet i år, så du kan se hela utbudet och jämföra priser.

Om du har köpt förra årets kalender så behöver inte det innebära att du inte ska köpa årets version – ofta är det helt nya produkter i den nya kalendern. Men har du redan exempelvis Amorelies kalender kan du istället prova på något nytt i år, som Sinfuls julkalender.


Sex julkalender med lufttrycksvibrator & fjärrstyrd sexleksak

Christmas Desires Adventskalender är en ny sex julkalender med många spännande produkter. Christmas Desires har flera unika vuxenprodukter som du inte hittar i de andra erotikkalendrarna. Här finns exempelvis rökelse med feromoner, prostatastimulator till honom, vibrerande analplug och penisöverdrag.

christmas desires sex julkalender

Julkalendern har flera påkostade och populära vuxenleksaker som lufttrycksvibrator, g-punktsvibrator och parvibrator.

De flesta produkter i kalendern är i ganska små storlekar (passar för nybörjare) och kommer i snygga lila, svarta och rosa färgtoner. Innehållet i sex julkalendern passar både honom, henne och par.

Ord. pris. 1995 kr


För ”nybörjaren” – Amorelie erotiska julkalender

Vi rekommenderar Amorelies erotiska kalender för dig som bara vill ha en ”vanlig” erotisk kalender för att prova på lite nya spännande vuxenleksaker. Många väljer att ge just Amorelies julkalender till sin pojkvän eller flickvän för att ha lite mysiga stunder tillsammans under december-månaden.

Amorelie erotisk adventskalender

Amorelies erotiska julkalender är både en mycket prisvärd kalender som dessutom är riktigt snyggt designad, som du kan se på bilden ovan.

Allt du kan tänkas behövas följer med i kalendern – batterier, USB-laddare och inspirationshäfte medföljer. Det är bara att sätta igång och använda prylarna direkt efter du öppnat luckan.

För vem passar de erotiska kalendrarna?

De flesta erotiska julkalendrarna passar för både honom och henne, men inriktningen är framför allt på par – heterosexuella såväl som homosexuella. En erotikkalender passar både dig som aldrig testat sexleksaker innan (välj då en enklare variant) och för er som har stor erfarenhet. Här passar de mer påkostade varianterna bättre då man får mer innovativa och spännande sexleksaker.

Väldigt många köper en erotisk julkalender och ger bort till sin partner (pojkvän, flickvän, man eller hustru) som en gåva inför december.

Du kan självklart även köpa en erotisk kalender till dig själv, även om det inte är säkert att du får användning för alla produkterna. Du sparar sannolikt ändå pengar då priset generellt är mycket längre jämfört med att köpa produkterna en och en.

Vad innehåller en erotisk adventskalender?

Fjärrstyrd vibrator

Alla erotiska adventskalendrarna innehåller olika produkter, men vanligt innehåll i en erotisk julkalender är produkter i stil med:

 • Analpluggar
 • Dildo
 • Fördröjningskräm till honom
 • Glidmedel att använda tillsammans med vuxenleksakerna
 • Handbojor, fotbojor och olika produkter för mjuk enklare bondage
 • Lufttrycksvibrator som Womanizer (finns i Orions erotiska adventskalender)
 • Lusthöjande krämer och gels för att enklare få orgasm
 • Massageljus och massageolja
 • Masturbator (sexleksak till honom)
 • Onaniägg (enklare masturbator för honom)
 • Parvibrator som styrs med fjärrkontroll
 • Penisringar med eller utan vibrator
 • Sensuella och sexiga underkläder
 • Stimulerande och lusthöjande krämer och produkter
 • Vibrator

Ju mer påkostad en kalender är desto dyrare vuxenprodukter från kända märken innehåller den i regel.


Amorelie Lyx Adventskalender (premium sexkalender)

Har du redan testat de vanliga julkalendrarna kan du prova på någon mer exklusiv variant. Amorelie Luxury Calendar innehåller ännu riktigt påkostade vuxenprodukter till ett värde av över 8 000 kr (!).

amorelie luxury adventskalender

I kalendern hittar du exklusiva vuxenprodukter som Womanizer Liberty (till henne), Masturbator Triad (för honom) och handbojor och fotbojor från Kink.

Skickas fraktfritt med snabb och diskret leverans. Beställer du innan kl 15 skickas din kalender samma dag.


Adventskalender sex – året runt

Adventskalendrar är ju som namnet antyder förknippat med advent och jul. En kalender som inte är någon klassisk julkalender utan istället innehåller 10 luckor är Sinful 10 Days Love Challenge.

I den här kalendern får man öppna sina luckor precis när man vill och man kan välja om man vill öppna en, flera, eller alla luckor direkt.

Kalendern består av sexleksaker och tillbehör för både honom och henne. Både produkter att använda själv och tillsammans med sin partner. Värdet på vuxenprodukterna är hela 1 600 kr och innehållet är följande:

 • Bulletvibrator
 • Knipkulor
 • Reglerbar penisring
 • Vibrerande penisring med fjärrkontroll
 • Buttplug
 • Flogger (piska)
 • Dildovibrator
 • Satin knytband
 • Onani-ägg
 • Sensuell miniklänning

Adventskalender med Womanizer lufttrycksvibrator

Vad kalendern 24 Days of Love & Sex innebär kan du säkert räkna ut – 24 dagar med kärlek och sex.

Kalendern innehåller premiumprodukter som en original Womanizer lufttrycksvibrator med den patenterade Pleasure Air teknologin som stimulerar klitoris helt utan beröring.

24 days of love and sex adventskalender

Utöver lufttrycksvibratorn innehåller kalendern även andra vuxenleksaker, spel, glidmedel och lusthöjande oljor. Det här innehåller 24 Days of Sex and Love adventskalender 2020:

 • 1 st Womanizer Lufttrycksvibrator
 • 8 st olika sexleksaker (till både honom & henne)
 • 3 st sensuella underkläder
 • 4 st stimulerande produkter
 • 4 st soft bondage produkter
 • 4 st lusthöjande produkter (t.ex. glidmedel & massage)

24 Days of Sex and Love har inte gett ut någon adventskalender 2022, se istället Satisfyer Adventskalender eller Orion Adventskalender som båda innehåller varsin lufttrycksvibrator.

Vanliga frågor och svar om erotiska julkalendrar

Alternativ till erotiska kalendrar – kit & set med sexleksaker

Som ett året runt-alternativ till julkalendrar finns presentboxar och set med vuxenleksaker. Då behöver man inte vänta till december för att få öppna luckan utan kan ha mysiga intima stunder med sin partner även mitt i sommaren!

Tips – Gör din egna erotiska kalender

gör egen sexkalender till din partner

Du kan även göra din helt egna erotiska kalender din pojkvän, flickvän eller partner.

På så sätt får du total kontroll över innehållet och kan både lägga till sådana vuxenprodukter du gillar och ta bort sådant du ogillar.

 1. Besök en vuxenbutik och kika runt bland innehållet, vi rekommenderar Mshop, Sinful och Joyland som har ett brett – kanske framför allt – modernt utbud av vuxenprodukter. Även vissa apotek säljer numera ett begränsat antal sexleksaker.
 2. Då innehållet ska passa både för dig och din partner kan du välja ut 2 – 3 sexleksaker för honom, och ungefär lika många för henne (är ni inte heterosexuella väljer ni så klart utifrån det).
 3. Välj även några parleksaker att ha kul med tillsammans. Det finns t.ex. fjärrstyrda parvibratorer och sexleksaker som kan styras via app. Genom appen kan man då ta kontroll över vibrationerna och på så sätt ”styra” sin partner.
 4. Se även till att införskaffa alla nödvändiga tillbehör som behövs så att ni kan använda er av innehållet i julkalendern Glidmedel, rengöringsmedel och batterier kan exempelvis behövas.
 5. Du kan även komplettera kalendern med små lappar med budskap. Det kan vara allt från små kärleksfulla meddelanden till små uppmaningar som att ni ska massera varandra 15 minuter var.
 6. Slå in vuxenprodukterna i små paket eller lägg i lämpliga papperspåsar som du numrerar från 1 – 24.

Tips! Som alternativ till en erotisk julkalender med 24 luckor kan du istället skapa skapa en erotikkalender med 4 luckor – en att öppna varje advent. Här kan det istället vara ett litet ”kit” med vuxenprodukter i varje paket som har ett visst tema – t.ex. rollspel, förspel eller utmaningar.

Så använder du/ni produkterna i en sexkalender

Osäker på hur innehållet i en sexkalender fungerar och hur man ska göra? Här kommer några tips på hur man använder sexleksakerna.

 • Vibrator / massagestav till henne. Finns i många erotiska julkalendrar, kommer åt G-punkten, ofta tack vare en liten böjning uppåt på staven. Har massagestaven vibrator bör man börja med den lägsta vibrationen och sen öka om man känner att man vill ha mer stimulans.
 • Onaniägg för honom. En slags masturbator för onani i mjukt och stretchigt material. Används tillsammans med glidmedel för en skönare upplevelse.
 • Lufttrycksvibrator för henne. En revolutionerande sexleksak för kvinnor som stimulerar klitoris med luftvibrationer. Många kvinnor som annars har svårt att få orgasm brukar få hjälp av en sådana här ”luftvibrator”. Finns i mer påkostade sexkalendrar som t.ex. Satisfyer adventskalender.
 • Penisring för honom. Sätts vid penisroten för att få kraftfullare och långvarigare erektion. Penisringen är i strechigt material så den passar de flesta storlekar. Finns även med vibrator vilket gör penisringen till en parleksak som båda får stimulans av vid sex.
 • Analplugg. Förs in i analen tillsammans med rejält med glidmedel. Det finns även glidmedel speciellt anpassade för anala sexleksaker som är lätt bedövande. Kan användas av både honom och henne.
 • Parvibrator. En U-formad sexleksak som stoppas in i henne så att den kommer åt både G-punkten och klitoris. Går att använda vid sex så att även mannen känner av vibrationerna mot penis.

Populära erotiska julkalendrar 2023

Sinful Julkalender 2022

Sinful Julkalender - Erotisk Adventskalender
Populära erotiska kalendern från Sinful är tillbaka 2022. Årets vuxenkalender innehåller produkter värda hela 3 400 kr.

Förra året blev Sinfuls julkalendrar snabb slutsålda. Finns även i en Deluxe-variant, du kan jämföra & kika på innehållet i kalendrarna här.

Den billigaste erotiska kalendern som går att köpa.

Finns att köpa här (995 kr)
Orion Erotisk Adventskalender 2022

Orion Erotisk Adventskalender
Orions populära erotiska kalender har kommit ut i en ny uppfräschad version 2022. I årets julkalender finns hela 12 olika sexleksaker, 5 produkter för förspel, 4 lusthöjande produkter och 3 produkter inom rollspel och BDSM. Allt till ett värde av nästan 6 000 kr. Läs mer om kalendern här.

Använd Adventskalenderguidens rabattkod så får du 15 % rabatt på priset nedan: advent22se

Finns att köpa här (1 349 kr, fri frakt)
Satisfyer Premium Adventskalender 2022

Satisfyer erotisk adventskalender 2022
Satisfyers adventskalender 2022 är den mest påkostade erotiska julkalendern någonsin med bästsäljande sexleksaker värda över 9000 kr (!). Innehåller bl.a. appstyrd vuxenleksak, masturbator för män och lufttrycksvibrator.

Fri frakt, fåtal exemplar kvar 2022!

Finns att köpa här (1 995 kr)
Sinful Premium Kalender 2022

Sinful Deluxe Julkalender - Erotisk Adventskalender
Populära erotiska kalendern från Sinful är tillbaka 2022, här i en Deluxe-variant med vuxenleksaker värda närmare 6 000 kr!.

Förra året blev Sinfuls julkalendrar snabb slutsålda. Finns även i en Basic-variant, du kan jämföra innehållet i kalendrarna här.

Fri frakt, snabb och diskret leverans.

Finns att köpa här (1 695 kr)
Satisfyer Deluxe Julkalender 2022

Satisfyer Deluxe Adventskalender 2022
Erotisk julkalender från Satisfyer med 24 st nyheter och bästsäljare från sortimentet som lufttrycksvibrator, parleksaker och massageprodukter. Innehåller produkter för både män och kvinnor.

Just nu 500 kr rabatt mot ord. pris (1 495 kr)

Finns att köpa här (995 kr)