Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Erotisk adventskalender

erotiska adventskalendrar

Med en erotisk adventskalendrar får du och din partner 24 spännande och stimulerande överraskningar som garanterat får upp värmen under julen. I en erotisk julkalender får du prova på olika vuxenleksaker och sexleksaker för både honom och henne, sensuella underkläder, erotiska spel och tillbehör, glidmedel och lusthöjande krämer.

Varje år ges det ut ett flertal erotiska adventskalendrar för vuxna och par som vill prova på nya spännande saker att testa i sängen – både saker att testa själv på egen hand eller tillsammans med sin partner. Här går vi igenom 2024 års bästa sexkalender.

Topplista – Populära erotiska adventskalendrar 2024

Satisfyer Premium Adventskalender 2023

Satisfyer erotisk adventskalender 2023
NY erotisk adventskalender från Satisfyer. Kanske mest påkostad någonsin med bästsäljande sexleksaker värda över 9 000 kr (!). Innehåller bl.a. appstyrd vuxenleksak, masturbator för män och lufttrycksvibrator.

Just nu 700 kr rabatt, ord pris 2 195 kr

Finns att köpa här (1 495 kr)
Naughty & Nice kalender 2023

Naughty & Nice kalender 2023
Beyond the Five Senses är namnet på årets erotikkalender från Naughty & Nice. En erotisk kalender för både honom, henne och par med sexleksaker, glidmedel, tillbehör och andra spännande. Mycket populär adventskalender för vuxna som ofta blir slutsåld tidigt.

Värdet på produkterna är över 5 900 kr! Just nu 500 kr rabatt (ord. pris 1 895 kr)

Finns att köpa här (1 389 kr)
Sinful Julkalender

Sinful Julkalender - Erotisk Adventskalender
Populära erotiska kalendern från Sinful är tillbaka. Årets vuxenkalender innehåller produkter värda hela 3 400 kr.

Förra året blev Sinfuls julkalendrar snabb slutsålda. Finns även i en Deluxe-variant, du kan jämföra & kika på innehållet i kalendrarna här.

Den billigaste erotiska kalendern som går att köpa.

Finns att köpa här (995 kr)
Mshop Adventskalender 2023

Mshop Erotisk Adventskalender 2023
NYHET - Mshop's egna erotiska adventskalender går äntligen att förbeställa. Erotikkalendern innehåller premium vuxenleksaker till både honom och henne, både att använda tillsammans och var för sig. 1 års garanti på produkterna i kalendern! Läs mer om kalendern här.

Värdet på produkterna är över 2 600 kr!

Finns att köpa här (995 kr)
Orion Premium Julkalender 2023

Feel the Magic Shiver Erotisk Adventskalender 2023
Orion Premium är en lyxig sexkalender med 24 lådor med vuxenprodukter från kvalitetsmärken som We-Vibe, Bad Kitty och Just Play. Julkalendern innehåller bland annat lufttrycksvibrator, massagestav och orgasm-gel.

Värdet på produkterna är över 6 000 kr! Ord. pris 2 149 kr. Just nu 780 kr rabatt om du använder vår rabattkod (advent23se) och gör köpet via länken nedan.

Finns att köpa här (1 369 kr)
Sinful Premium Kalender

Sinful Deluxe Julkalender - Erotisk Adventskalender
Populära erotiska kalendern från Sinful är tillbaka, här i en Deluxe-variant med vuxenleksaker värda närmare 6 000 kr!.

Förra året blev Sinfuls julkalendrar snabb slutsålda. Finns även i en Basic-variant, du kan jämföra innehållet i kalendrarna här.

Fri frakt, snabb och diskret leverans.

Finns att köpa här (1 695 kr)
Womanizer Adventskalender 2023

Womanizer Adventskalender 2023
Erotisk adventskalender med vuxenleksaker för både män och kvinnor. Bakom en av luckorna finns en Womanizer Classic 2 luftvibrator som bara den är värd ca 1 400 kr! Totalt värde för hela kalendern är ca 5 000 kr.

Just nu 254 kr rabatt mot ord. pris (2 149 kr)

Finns att köpa här (1 895 kr)

De erotiska kalendrarna är mer eller mindre snälla – i innehållet kan det finnas allt från sensuella underkläder och massageoljor med spets till bondage-leksaker, handbojor och vibratorer. En sexkalender är perfekt för par som vill testa något nytt och få inspiration. Men även du som är singel kan ha nytta av en sexkalender då många av produkterna är till för onani där man stimulerar sig själv.

GUIDE – Vilken erotisk adventskalender ska jag välja?

Är det första gången du köper en erotisk julkalender behöver du inte köpa den dyraste (om du inte vill så klart). För ca 700 – 1 300 kr får du riktigt bra värde för dina pengar då värdet på produkterna i adventskalendrarna är betydligt högre.

Alla erotiska kalendrarna som vi tipsar om här kommer från populära svenska e-butiker med bra omdömen som skickar både snabba och diskreta försändelser. Här får du lite tips på vilken adventskalender som antagligen passar dig (och din partner) bäst.

När du väljer julkalender med sexleksaker är en tumregel att ju mer erfarenhet du (eller ni) har av just sexleksaker desto mer påkostad julkalender bör man välja. Är det första gången ni testar på sexleksaker är det bättre att välja en billigare julkalender för att helt enkelt ta reda på om detta är något för er. Har man inte testat kan man ju inte veta.

Har man däremot redan använt sig av sexleksaker är de mer påkostade julkalendrarna riktigt spännande. Här finns innovativa nya vuxenprodukter från de stora tillverkarna. I dessa julkalendrar hittar man appstyrda och fjärrstyrda vuxenleksaker, lufttrycksvibratorer, böjbara vibratorer som kan användas av både honom och henne och andra helt nya sexleksaker.

Tips! Ge bort den erotiska adventskalendern som en tidig julklapp till din pojkvän, flickvän, man eller fru. Då får ni många fina intima stunder tillsammans med ett klimax på julafton, då det inte bara är tomten som kommer!


Bäst sexkalender 2024

Här nedan går vi igenom de sexkalendrar och adventskalendrar med sexleksaker som vi tycker är bäst i år. När vi väljer ut årets bästa kalendrar är det viktigaste för oss att de är prisvärda, att de har så mycket nytt innehåll som möjligt jämfört med tidigare år, om kalendern är en uppföljare.

Vi vill även att kalendern ska innehålla kvalitetsprodukter, exempelvis att en vuxenleksak är tillverkad i mjukt hudvändligt silikon – inte billig plast. När det kommer till sexleksaker är känslan vid hudkontakt väldigt viktigt.

Slutligen gillar vi att kalendern innehåller nyheter från “sexleksaksvärlden”. Det kan handla om nya innovativa appstyrda sexleksaker (som vi skriver mer om här längre ner på sidan), onaniprodukter som kan synka med varandra eller med erotiska filmer i en app. Kort och gott – spännande produkter.

Slutligen är det ingen nackdel om kalendern är snyggt designad – och gärna på ett diskret sätt.

Satisfyer Julkalender 2023 – Den mest påkostade erotiska kalendern någonsin?

satisfyer julkalender

I år har Satisfyer slagit på stort och gett ut två julkalendrar i olika prisklasser – Satisfyer Deluxe julkalender och Satisfyer Premium julkalender som har ett rejält påkostat innehåll.

I årets Satisfyer Deluxe julkalender finns hela 11 sexleksaker inklusive en hjärtformad Satisfyer lufttrycksvibrator. Värdet på produkterna i Deluxe-julkalendern är på över 6 600 kr. Premium-kalendern innehåller vuxenleksaker för över 10 000 kr – inklusive en appstyrd lufttrycksvibrator, parvibrator och masturbator.

Den appstyrda lufttrycksvibatorn som du hittar i årets upplaga av Satisfyer julkalender heter Satisfyer Cutie Heart. Då den är appstyrd kan den fjärrstyras av en partner i mobilen och är därmed perfekt för distanssex eller för att ge din partner intima vibrationer när hon minst anar det. Sexleksaken är helt vattentät så går att använda i badet och koppla ihop med Satisfyer Connect.

Appen ingår självklart gratis och finns till både iOS och Android. Det är inget måste att använda appen för att styra sexleksaken, det handlar mer om du vill få tillgång till ytterligare funktioner som inte går att ställa in bara med knapparna på den.

 • Innehåller flera nya sexleksaker från Satisfyer som ännu inte finns på marknaden!
 • Exklusiv och påkostad sexleksakskalender som finns i två prisklasser
 • För dig/er som vill ha vuxenprodukter från ett innovativt kvalitetsmärke

Läs mer om innehållet i Satisfyer julkalender här och jämför innehållet.

Innehåll i Satisfyer Deluxe julkalender 2023

 • 11 st sexleksaker för både honom och henne som lufttrycksvibrator, onaniägg, analplugg, vibratorägg och massagestav.
 • 1 st erotiska accessoarer (sensuella underkläder)
 • 5 st bondage tillbehör (mjukt rep, piska m.m.)
 • 4 st stimulerande produkter & glidmedel
 • 3 st produkter för förspel (spel m.m.)

Innehåll i Satisfyer Premium julkalender 2023

 • 13 st sexleksaker för både honom och henne som lufttrycksvibrator för henne, masturbator för honom och parvibrator att använda tillsammans
 • 2 st förförande accessoarer (Penthouse sensuella underkläder)
 • 4 st bondage produkter (mjukt rep, piska m.m.)
 • 5 st massageolja, glidmedel, stimulerans gels m.m

Prisvärd sexkalender från Sinful

Vuxenbutiken Sinful har 2023 gett ut två olika sexkalendrar – en vanlig “original” julkalender och en premium-kalender med mer påkostade sexleksaker och tillbehör. Kalendern har samma innehåll som förra året, så köpte du en Sinful-kalender då bör du antingen välja en annan variant i år eller ett annat märke.

I classic adventskalendern finns vuxenprodukter värda ca 3 400 kr och produkterna passar bäst för par då den innehåller sexleksaker för både honom och henne. Perfekt prisvärd sexkalender för dig som inte tidigare testat på det.

Premium-kalendern innehåller mer påkostade vuxenleksaker från bl.a. Mr Membr, Amaysin och Obaie. Totalt värde för lyxvarianten är på närmare 6 000 kr. Rekommenderas för dig som tidigare köpt Sinful Original/Classic.

Exempel på innehåll i sexkalendrarna:

 • Vibrator och massagestav för henne
 • Penisring med vibrator för honom
 • Fjärrstyrda sexleksaker
 • Parvibrator (skönt för både honom & henne) då den kan stimulera erogena zoner hos båda
 • Accessoarer för BDSM/bondage som ögonbindel, kittlare, handklovar.
 • Massageoljor och krämer

Sinful har i år dessutom gett ut två adventskalendrar som bara är inriktade på ena könet – en adventskalender med sexleksaker för honom och en med sexleksaker för henne. Dessutom har man gett ut två kalendrar för fyra heta stunder i advent med lite färre antal vuxenprodukter.

Du kan läsa mer och se en jämförelse mellan alla Sinfuls julkalendrar 2023 här.

Obs! Notera att detta är samma kalender som förra året. Har du köpt t.ex. Sinful Classic 2022 finns det ingen anledning att köpa den igen. Välj då en annan Sinful-kalender alternativt från ett annat märke.


Julkalender sexleksaker enbart för honom

En unik sexkalender 2023 är julkalendern som enbart har sexleksaker för män och folk med penis. Kalendern ges ut av Sinful och där det bakom alla 12 luckorna finns en onaniprodukt eller sex leksak för honom.

Kalendern går i mörkblå och svarta färgtoner, något som återfinns i färgen på sexleksakerna i julkalendern.

I julkalendern finns både vibrerande sexleksaker och onanitillbehör till ett värde av över 2 000 kr. Flera av produkterna kan även användas tillsammans, som den vibrerande penisringen som vid sex även gnuggar mot klitoris.

En perfekt sexkalender att köpa till sin pojkvän eller man för att få en het december tillsammans. Kombinera gärna med Sinfuls sexleksaks kalender för kvinnor.


Lyxig adventskalender med sexleksaker 2023

Feel the Magic Shiver är en ny lyxig och påkostad erotisk adventskalender i läcker svartsilvrig design. Kalendern är en boxkalender med utdragbara lådor med vuxenprodukter som sexleksaker, glidmedel, tillbehör för soft bondage, sensuella underkläder och andra sexiga tillbehör.

Flest produkter i sexkalendern är till henne men det finns även onanileksaker för honom och sexleksaker som båda kan använda tillsammans och vid onani och förspel. Detta är en sexkalender för dig som vill ha många olika vuxenleksaker då kalendern innehåller hela 13 olika inklusive en lufttrycksvibrator.

feel the magic shiver erotisk adventskalender

Produkterna i Feel the Magic Shiver kommer från följande märken:

 • We-Vibe
 • Romp
 • You2Toys
 • Black Velvets
 • Svakom
 • Cottelli Accessoires
 • Bad Kitty
 • Just Play

Innehållet i Feel the Magic Shiver 2023 är följande:

 • 13 st sexleksaker (lufttrycksvibrator från Romp, massagestav, klitorisvibrator och analplugg)
 • 4 st sexiga tillbehör
 • 2 st produkter inom soft bondage (som piska för att prova BDSM)
 • 5 st skönhetsprodukter och apoteksprodukter (som glidmedel, kondomer och orgasmgel)

Erotisk adventskalender för kvinnor 2023

Även om många erotiska adventskalendrar främst har sexleksaker och onanileksaker för kvinnor har det hitintills inte funnits någon erotisk julkalender som exklusivt är för kvinnor. Men det gör det i år. Butiken Sinful har i år gett ut en sexkalender med enbart sexleksaker för kvinnor som klitorisvibrator, massagestav och vibrerande ägg för bäckenbottensträning och stimulans.

Kalendern går i feminina färgtoner och har 12 luckor med olika vuxenleksaker och erotiska tillbehör.

sexkalender för kvinnor

Innehållet i den erotiska adventskalendern för henne är på över 2 000 kr. En kalender som går att kombinera med Sinfuls kalender för enbart män – ni kan på så sätt ha varsin julkalender.

Trots att alla produkterna är för kvinnor går det att använda julkalendern med en partner då ni exempelvis kan sköta varandras onaniprodukter och experimentera på olika sätt. En vibrator kan även användas på erogena zoner hos din partner.


Naughty & Nice sexkalender 2023

För dig som vill prova på lite mjukare bondage är Naughty & Nice ett mycket bra val. Sexkalendern är riktigt snyggt designad och innehåller kvalitetsprodukter för närmare 6 000 kr. Inuti den lite mystiska julkalendern – som i år går i de eleganta färgtonerna champagneguld och smaragdgrön – finns påkostade sexleksaker och tillbehör för både honom och henne.

Den erotiska kalendern innehåller 8 st sexleksaker plus 6 st produkter inom s.k. mjuk bondage och BDSM som handbojor, ögonbindel och rep. Dessutom finns det andra roliga vuxenleksaker, glidmedel och tillbehör. Hela listan över innehållet i Naughty & Nice julkalender hittar du här.

Flest sex leksaker och vuxenprodukter i kalendern är för henne, men det finns även parleksaker och erotiska produkter för honom i julkalendern.

Naughty & Nice sexkalender 2023

Naughty & Nice är en riktigt populär sexkalender, förra året (2022) blev kalendern slutsåld redan i oktober hos de flesta nätbutiker. Om du har bestämt dig för att köpa denna julkalendern med sexleksaker är det en dålig idé att vänta då risken finns att du och din partner blir utan.

Årets Naughty & Nice adventskalender innehåller:

 • 8 st sexleksaker
 • 6 st massageoljor, glidmedel m.m.
 • 6 st soft bondage produkter
 • 4 st tillbehör, spel och liknande

Tips! Du kan ofta kika lite på innehållet innan du bestämmer dig för att köpa (även om det är mer spännande om det är en överraskning), så du är lite förberedd på vad som väntar.


Erotisk Adventskalender 2023 – Utvalda kvalitetsprodukter från Mshop

Vuxenbutiken Mshop har för andra året i rad gett ut en alldeles egen exklusiv adventskalender med bästsäljande och populära vuxenleksaker från den egna butiken.

Till skillnad från många andra erotiska kalendrar har inte Mshop 24 st luckor utan “bara” 4 luckor med totalt 7 vuxenprodukter. Men här är det kvalitet och inte kvantitet som räknas – kalendern innehåller knappast några utfyllnadsprodukter utan kvalitetsprodukter med 1 års garanti.

mshop adventskalender

Innehållet i Mshop adventskalender passar både män och kvinnor och kan användas både på egen hand vid onani och tillsammans.

Adventskalendern innehåller exempelvis en vibrerande masturbator för honom, en rabbitvibrator för henne som stimulerar både G-punkten och klitoris samt en fjärrstyrd parvibrator som både kan få stimulans av och leka med tillsammans.

Dessutom ingår glidmedel för skönare stunder tillsammans och rengöringsmedel för sexleksaker så att de håller ännu längre. Det är inte alla sexkalendrar där glidmedel och rengöringsmedel ingår, så detta är verkligen ett plus.

Obs! Även Mshop kalender 2023 har samma innehåll som 2022 – har du redan köpt denna kalendern bör du välja en annan sexkalender!

Värdet på produkterna är hela 2 600 kr. Finns endast i begränsad upplaga.


Erotisk adventskalender från Loveboxxx 2023

Amorelie x Loveboxxx är en ny adventskalender 2023 som innehåller utvalda sexleksaker och erotiska tillbehör från både Amorelie och Loveboxxx. Om du inte vill bli överraskad utan vill få reda på innehållet kan du läsa mer om Amorelie adventskalender här.

Amorelie x Loveboxxx erotiskt kalender

Adventskalendern innehåller både sexleksaker för honom som en male stroker, för henne, som en silikondildo och mini wand massagestav samt parvibrator att använda tillsammans. Kalendern innehåller även erotiskt kortspel och tärningsspel.

Alla sexleksaker i adventskalendern är uppladdningsbara. USB-sladdar som behövs för att ladda medföljer. Det medföljer dessutom glidmedel, orgasmgel och rengöringsmedel för vuxenprodukter. Allt som behövs för att experimentera med innehållet finns alltså med!


Julkalender med Womanizer lufttrycksvibrator

Womanizer har tillsammans med butiken Lovehoney i år tagit fram en gemensam sexkalender där den mycket populära Womanizer Classic 2 lufttrycksvibrator finns bakom en av luckorna. Bara denna vibratorn har ett värde som nästan motsvarar priset på julkalendern!

womanizer kalender

Utöver lufttrycksvibratorn är Womanizers julkalender fylld med vibratorer, dildos, analpluggar, penisringar och andra sexleksaker och tillbehör. Bland tillbehören hittar vi bl.a. handbojor och fotbojor och en anordning för att spänna fast sin partner i sängen. Perfekt för att både testa olika sexleksaker tillsammans och lite bondage/BDSM-lekar.

Dessutom medföljer olika massageprylar, en bulletvibrator, erotiska spel och massagekrämer.

Värdet på produkterna ligger i år på ca 5 600 kr!


Orion sexkalender 2023 med sexleksaker för honom & henne

Årets Orion sexkalender är ännu mer påkostad och innehåller vuxenprodukter värda över 5 700 kr. Adventskalendern innehåller vuxenleksaker för både honom, henne och par. Förra året kunde man läsa på kalendern att Santa Is Not The Only One Coming Tonight, i årets sexkalender står det istället Ho Ho Ho – Horny Nights.

orion adventskalender 2022

I julkalendern finns bl.a. vibrerande penisring, vibrator, knipkulor och masturbator. Sexleksakerna i julkalendern går i svarta färgtoner och är i de flesta fall tillverkade av mjukt silikonmaterial som är skönt mot kroppen och hudvändligt. Glidmedel, USB-laddare m.m. medföljer i sexkalendern så det är bara att tuta och köra efter lucköppningen!

Notera att kalendern har samma innehåll som förra året, har du redan då köpt Orions adventskalender bör du välja ett annat märke i år.

 • 12 st sexleksaker
 • 5 st produkter för förspel
 • 4 st stimulerande produkter som glidmedel, gels och krämer
 • 2 st sensuella underkläder & produkter inom soft bondage

Kalendern passar både nybörjare och erfarna. Du kan läsa hela listan över innehållet i årets Orion julkalender här. Denna vuxenkalender säljs endast hos Orion.

Använd rabattkoden advent23se så får du just nu 15 % rabatt på priset ovan.


Alla erotiska julkalendrar 2024

Bland årets erotiska kalendrar hittar vi både spännande nyheter och några klassiska kalendrar som har getts ut i nya påkostade och uppdaterade versioner.

Guide till erotiska adventskalendrar för vuxna

En stor fördel med de erotiska kalendrarna, jämfört med att köpa produkterna själv, är att de ofta innehåller produkter till ett betydligt högre värde än vad kalendern kostar.

Här nedan hittar du alla erotiska julkalendrar som går att köpa på nätet i år, så du kan se hela utbudet och jämföra priser.

Om du har köpt förra årets kalender så behöver inte det innebära att du inte ska köpa årets version – ofta är det helt nya produkter i den nya kalendern. Men har du redan exempelvis Amorelies kalender kan du istället prova på något nytt i år, som Sinfuls julkalender.


För vem passar de erotiska kalendrarna?

De flesta erotiska julkalendrarna passar för både honom och henne, men inriktningen är framför allt på par – heterosexuella såväl som homosexuella. En erotikkalender passar både dig som aldrig testat sexleksaker innan (välj då en enklare variant) och för er som har stor erfarenhet. Här passar de mer påkostade varianterna bättre då man får mer innovativa och spännande sexleksaker.

Väldigt många köper en erotisk julkalender och ger bort till sin partner (pojkvän, flickvän, man eller hustru) som en het gåva inför december.

Du kan självklart även köpa en erotisk kalender till dig själv, även om det inte är säkert att du får användning för alla produkterna. Du sparar sannolikt ändå pengar då priset generellt är mycket längre jämfört med att köpa produkterna en och en.

Vad innehåller en erotisk adventskalender?

Fjärrstyrd vibrator

Alla erotiska adventskalendrarna innehåller olika produkter, men vanligt innehåll i en erotisk julkalender är produkter i stil med:

 • Analpluggar
 • Dildo
 • Fördröjningskräm till honom
 • Glidmedel att använda tillsammans med vuxenleksakerna
 • Handbojor, fotbojor och olika produkter för mjuk enklare bondage
 • Lufttrycksvibrator som Womanizer (finns i Orions erotiska adventskalender)
 • Lusthöjande krämer och gels för att enklare få orgasm
 • Massageljus och massageolja
 • Masturbator (sexleksak till honom)
 • Onaniägg (enklare masturbator för honom)
 • Parvibrator som styrs med fjärrkontroll
 • Penisringar med eller utan vibrator
 • Sensuella och sexiga underkläder
 • Stimulerande och lusthöjande krämer och produkter
 • Vibrator

Ju mer påkostad en kalender är desto dyrare vuxenprodukter från kända märken innehåller den i regel.


Adventskalender sex – året runt

Adventskalendrar är ju som namnet antyder förknippat med advent och jul. En kalender som inte är någon klassisk julkalender utan istället innehåller 10 luckor är Fifty Shades of Grey Pleasure Overload.

I den här kalendern får man öppna sina luckor precis när man vill och man kan välja om man vill öppna en, flera, eller alla luckor direkt.

Kalendern består av sexleksaker och tillbehör för både honom och henne. Både produkter att använda själv och tillsammans med sin partner. Värdet på vuxenprodukterna är hela 1 600 kr och innehållet är följande:

 • Bulletvibrator med 10 olika vibrationslägen
 • Knipkulor
 • Analplugg
 • Bröstklämmor
 • Ögonbindel
 • Kittlande fjäder
 • Miniflogger (piska)
 • Silkesband för
 • Förvaringspåse för sexleksaker
 • Vibrerande penisring

Vanliga frågor och svar om erotiska julkalendrar

Vilken erotisk kalender ska jag välja?

Det beror lite på hur “erfaren” du är och vad du är ute efter. Är du bara lite nyfiken kan en mer “mainstream”-kalender som Amorelie passa utmärkt, vill du istället ha en kalender inriktad på bondage och Fifty Shades of Black finns det även kalendrar med sådant tema.

Välj i första hand en billigare kalender om du inte testat innan – en dyrare variant om du vill få mer spännande produkter.

För vem passar de erotiska kalendrarna?

De flesta erotiska julkalendrarna passar för både honom och henne, men inriktningen är framför allt på par – heterosexuella såväl som homosexuella. Du kan ofta kika lite på innehållet innan du bestämmer dig för att köpa (även om det är mer spännande om det är en överraskning), så du är lite förberedd på vad som väntar.

Vad innehåller en sexkalender / erotisk julkalender?

Som namnet antyder innehåller kalendern vuxenleksaker och erotiska tillbehör. Du kommer hitta prylar som vibratorer, penisringar, knipkulor, vibratorägg, masturbator, massageolja m.m bakom luckorna.

Julkalender sexleksaker – Hur använder jag produkterna?

Med i kalendern finns nästan alltid ett häfte med instruktioner om hur produkterna fungerar. Där står steg för steg hur man använder sexleksakerna och ibland finns det även illustrationer för att visa tydligare. Om man ändå inte förstår kan man besöka tillverkarens webbplats eller app, där finns ytterligare information.

Vi har också en liten guide här som går igenom de vanligast förekommande produkter och deras användningsområden.

Alternativ till erotiska kalendrar – kit & set med sexleksaker

Som ett året runt-alternativ till julkalendrar finns presentboxar och set med vuxenleksaker. Då behöver man inte vänta till december för att få öppna luckan utan kan ha mysiga intima stunder med sin partner även mitt i sommaren!

Tips – Gör din egna erotiska kalender

gör egen sexkalender till din partner

Du kan även göra din helt egna erotiska kalender din pojkvän, flickvän eller partner.

På så sätt får du total kontroll över innehållet och kan både lägga till sådana vuxenprodukter du gillar och ta bort sådant du ogillar. Du kan även lägga till spännande produkter som du själv är nyfiken på men inte vågat köpa.

Så här gör du enklast din egna erotiska adventskalender:

 1. Besök en vuxenbutik och kika runt bland innehållet, vi rekommenderar Mshop, Sinful och Joyland som har ett brett – kanske framför allt – modernt utbud av vuxenprodukter. Även vissa apotek säljer numera ett begränsat antal sexleksaker.
 2. Då innehållet ska passa både för dig och din partner kan du välja ut 2 – 3 sexleksaker för honom, och ungefär lika många för henne (är ni inte heterosexuella väljer ni så klart utifrån det).
 3. Välj även några parleksaker att ha kul med tillsammans. Det finns t.ex. fjärrstyrda parvibratorer och sexleksaker som kan styras via app. Genom appen kan man då ta kontroll över vibrationerna och på så sätt “styra” sin partner.
 4. Se även till att införskaffa alla nödvändiga tillbehör som behövs så att ni kan använda er av innehållet i julkalendern Glidmedel, rengöringsmedel och batterier kan exempelvis behövas.
 5. Du kan även komplettera kalendern med små lappar med budskap. Det kan vara allt från små kärleksfulla meddelanden till små uppmaningar som att ni ska massera varandra 15 minuter var.
 6. Slå in vuxenprodukterna i små paket eller lägg i lämpliga papperspåsar som du numrerar från 1 – 24.

Tips! Som alternativ till en erotisk julkalender med 24 luckor kan du istället skapa skapa en erotikkalender med 4 luckor – en att öppna varje advent. Här kan det istället vara ett litet “kit” med vuxenprodukter i varje paket som har ett visst tema – t.ex. rollspel, förspel eller utmaningar.

Så använder du/ni produkterna i en sexkalender

Osäker på hur innehållet i en sexkalender fungerar och hur man ska göra? Många produkter kan användas både vid onani när man är själv eller tillsammans med en partner. Det kan då antingen vara att man onanerar åt varandra eller använder sexleksakerna som en extra krydda då de helt enkelt ger en extra dimension mot hur det vanligen känns.

Här kommer några tips på hur man lämpligen använder sexleksakerna.

 • Vibrator / massagestav till henne. Den kanske mest klassiska sexleksaken för henne. Finns i många erotiska julkalendrar, kommer åt G-punkten, ofta tack vare en liten böjning uppåt på staven eller markerat ollon om den har en mer “realistisk” design. Har massagestaven vibrator bör man börja med den lägsta vibrationen och sen öka om man känner att man vill ha mer stimulans.
 • Onaniägg för honom. En slags masturbator för onani i mjukt och stretchigt material. Används tillsammans med glidmedel för en skönare upplevelse. Detta är oftast en engångsprodukt men om man sköljer av den efteråt med ljummet vatten och mild tvål går det ofta att använda onaniägget flera gånger.
 • Lufttrycksvibrator för henne. En revolutionerande sexleksak för kvinnor som stimulerar klitoris med luftvibrationer. Många kvinnor som annars har svårt att få orgasm brukar få hjälp av en sådana här luftvibrator. Då vibratorn stimulerar med “luftpuffar” istället för att vibrera mot klitoris kan den hålla på längre utan att klitoris blir överstimulerad. Finns i mer påkostade sexkalendrar som t.ex. Satisfyer adventskalender.
 • Masturbator för honom. En masturbator är en sexleksak för män för att onanera med. Finns i både manuella versioner och automatiska vibrationer som suger och vibrerar.
 • Rabbitvibrator. En massagestav som både penetrerar och som har en böjd del som gnuggar mot klitoris samtidigt. Rabbitvibratorn kan ha två separata motorer så att den kan vibrera på olika sätt i de olika delarna. Det finns även rabbitvibrator som fungerar som en lufttrycksvibrator.
 • Penisring för honom. Sätts vid penisroten för att få kraftfullare och långvarigare erektion. Penisringen är i strechigt material så den passar de flesta storlekar. Det finns även justerbara ringar så att man själv kan välja hur den ska sitta åt. Finns även med vibrator vilket gör penisringen till en parleksak som båda får stimulans av vid sex.
 • Analplugg. Förs in i analen tillsammans med rejält med glidmedel. Det finns även glidmedel speciellt anpassade för anala sexleksaker som är lätt bedövande. Kan användas av både honom och henne.
 • Parvibrator. En U-formad sexleksak som stoppas in i henne så att den kommer åt både G-punkten och klitoris. Går att använda vid sex så att även mannen känner av vibrationerna mot penis.
 • BDSM-tillbehör. Som piska, handklovar, fotbojor, rep, ögonbindel m.m. Används för att prova på enklare bondage / BDSM. Tänk Fifty Shades of Grey. Man kan på så sätt trä på sin partner t.ex. en ögonbindel för att han eller hon ska kunna njuta utan att se vad som händer.

Appstyrda sexleksaker i en adventskalender

Satisfyer Connect – låter dig styra leksaken utan att den är i närheten

Ytterligare en kategori sexleksaker som fått ett rejält uppsving de senaste åren är de appstyrda sexleksakerna. Där man man ta kontrollen med tillhörande gratis app och göra saker som att komponera egna vibrationsmönster, styra sin partners sexleksak, få tillgång till erotiska filmer eller synka vuxenleksaken så att den vibrerar i takt med musik från Spotify eller ett erotiskt filmklipp för en mycket mer intensiv känsla.

Appstyra sexleksaker finns för både honom, henne och för parleksaker. Här ligger Satisfyer i framkant och man brukar få 1 – 3 appstyrda sexleksaker i deras kalendrar, framför allt om du väljer den mer påkostade premiumvarianten.

Exempel på sexleksaker som går att appstyra är lufttrycksvibrator, penisring, rabbitvibrator, masturbator, analplugg och parvibrator. Har man en partner som man vill ha distanssex med kan man då styra varandras sexleksaker.

Exempel: Hon har kontrollen över hans masturbator – han kontrollerar hennes rabbitvibrator.

Sammanfattningsvis – Vilken kalender ska jag välja?

Vilken kalender ska jag välja
Vilken ska jag välja…?

Har du läst ända hit och ännu inte bestämt dig? Här kommer en mycket kort sammanfattning som förhoppningsvis kan hjälpa dig att välja rätt vuxenkalender.

 • Vill du ha en billig men ändå mycket prisvärd kalender väljer du Sinful.
 • Vill du ha en adventskalender med premium-produkter som appstyrda sexleksaker och lufttrycksvibrator väljer du en Satisfyer-kalender.
 • Vill du ha en snyggt designad kalender med sexleksaker i mjukt skönt silikonmaterial med ett brett innehåll väljer du Naughty and Nice adventskalender.
 • Bryr du dig om inte om så mycket om att kalendern innehåller det senaste så kan du köpa förra årets kalender från t.ex. Orion eller Naughty and Nice. Då sparar du kanske 300 – 500 kr och får ändå en riktigt bra erotikkalender.

Butiker som säljer erotiska adventskalendrar

butiker med sexprodukter

Det finns i Sverige ett flertal olika butiker som har erotiska adventskalendrar eller sexkalendrar i sitt sortiment. Dels finns det butiker som fungerar som återförsäljare och dels finns det butiker som ger ut sina egna kalendrar med populära produkter från butiken.

När du köper en erotisk adventskalender från en vuxenbutik fungerar det precis som vilket annat köp som helst du gör online. Du väljer produkter och lägger i din varukorg, i kassan kan du normalt betala med faktura, kort eller banköverföring med t.ex. Klarna.

Du har sen både ångerrätt och öppet köp i ofta 30 dagar. Detta gäller förutsatt att du inte öppnat kalendern genom att dra av skyddsplasten eller öppnat en lucka.

Här går vi igenom vilka kalendrar som brukar kunna gå att köpa, butikernas köpvillkor och som är de bästa butikerna för att köpa din kalender online.

Mshop adventskalendrar

Klassisk vuxenbutik som även har fysiska butiker i bland annat Göteborg och Ullared.

mshop butik

Mshop har både gett ut en helt egen adventskalender med 4 luckor och brukar även ta in andra erotiska kalendrar som Satisfyer och Naughty and Nice.

Köpvillkor hos Mshop

 • URL: mshop.se
 • Diskret avsändare
 • 1 – 2 dagars leverans
 • Fri frakt vid 99 kr (annars 39 kr)
 • 30 dagars öppet köp

Vuxen.se adventskalendrar

Vuxen är en av Sverige största vuxenbutiker med ett stort och brett sortiment – inklusive sexkalendrar.

vuxen.se butik

Hos Vuxen.se hittar du normalt både Satisfyers adventskalendrar och Naughty and Nice.

Köpvillkor hos Vuxen:

 • URL: vuxen.se
 • Diskret leverans och avsändare
 • 1 – 2 dagars leverans
 • Frakt från 35 kr
 • 100 dagars öppet köp

Joyland julkalendrar

Joyland har ett brett utbud av vuxenprodukter och intimprodukter. Här finns både produkter för honom, henne, för par och produkter inom bondage/fetish samt intimhygien.

joyland butik

Joyland brukar sedan flera år tillbaka ta in alla “vanliga” vuxenkalendrar som Naughty and nice, Satisfyer adventskalendrar m.m. Det brukar kunna gå att både få köp tidigt-rabatt samt rabatt vid utförsäljning när december närmar sig.

Köpvillkor hos Joyland

 • URL: joyland.se
 • Alltid diskret avsändare
 • Leverans inom 24 timmar
 • 365 dagars öppet köp
 • Fri frakt över 995 kr (annars 29 kr)

Taboo adventskalendrar

Taboo är en lite mer nystartar sexbutik online. Men butiken är långt ifrån ny – de har haft en fysisk butik i Malmö sedan 1960-talet.

taboo butik

I butiken finns både nya sexkalendrar såväl som tidigare års kalendrar som man brukar kunna köpa till bättre pris.

Köpvillkor hos Taboo

 • URL: taboo.se
 • Fri frakt över 800 kr (annars 45 kr)
 • Snabb leverans 1 – 3 dagar
 • Skickar via bl.a. DHL och Budbee
 • Helt diskret avsändare

Adventskalender med Womanizer lufttrycksvibrator

Vad kalendern 24 Days of Love & Sex innebär kan du säkert räkna ut – 24 dagar med kärlek och sex.

Kalendern innehåller premiumprodukter som en original Womanizer lufttrycksvibrator med den patenterade Pleasure Air teknologin som stimulerar klitoris helt utan beröring.

24 days of love and sex adventskalender

Utöver lufttrycksvibratorn innehåller kalendern även andra vuxenleksaker, spel, glidmedel och lusthöjande oljor. Det här innehåller 24 Days of Sex and Love adventskalender 2020:

 • 1 st Womanizer Lufttrycksvibrator
 • 8 st olika sexleksaker (till både honom & henne)
 • 3 st sensuella underkläder
 • 4 st stimulerande produkter
 • 4 st soft bondage produkter
 • 4 st lusthöjande produkter (t.ex. glidmedel & massage)

24 Days of Sex and Love har inte gett ut någon adventskalender 2022, se istället Satisfyer Adventskalender eller Orion Adventskalender som båda innehåller varsin lufttrycksvibrator.


Amorelie Lyx Adventskalender (premium sexkalender)

Har du redan testat de vanliga julkalendrarna kan du prova på någon mer exklusiv variant. Amorelie Luxury Calendar innehåller ännu riktigt påkostade vuxenprodukter till ett värde av över 8 000 kr (!).

amorelie luxury adventskalender

I kalendern hittar du exklusiva vuxenprodukter som Womanizer Liberty (till henne), Masturbator Triad (för honom) och handbojor och fotbojor från Kink.

Skickas fraktfritt med snabb och diskret leverans. Beställer du innan kl 15 skickas din kalender samma dag.


Sex julkalender med lufttrycksvibrator & fjärrstyrd sexleksak

Christmas Desires Adventskalender är en ny sex julkalender med många spännande produkter. Christmas Desires har flera unika vuxenprodukter som du inte hittar i de andra erotikkalendrarna. Här finns exempelvis rökelse med feromoner, prostatastimulator till honom, vibrerande analplug och penisöverdrag.

christmas desires sex julkalender

Julkalendern har flera påkostade och populära vuxenleksaker som lufttrycksvibrator, g-punktsvibrator och parvibrator.

De flesta produkter i kalendern är i ganska små storlekar (passar för nybörjare) och kommer i snygga lila, svarta och rosa färgtoner. Innehållet i sex julkalendern passar både honom, henne och par.

Ord. pris. 1995 kr


För “nybörjaren” – Amorelie erotiska julkalender

Vi rekommenderar Amorelies erotiska kalender för dig som bara vill ha en “vanlig” erotisk kalender för att prova på lite nya spännande vuxenleksaker. Många väljer att ge just Amorelies julkalender till sin pojkvän eller flickvän för att ha lite mysiga stunder tillsammans under december-månaden.

Amorelie erotisk adventskalender

Amorelies erotiska julkalender är både en mycket prisvärd kalender som dessutom är riktigt snyggt designad, som du kan se på bilden ovan.

Allt du kan tänkas behövas följer med i kalendern – batterier, USB-laddare och inspirationshäfte medföljer. Det är bara att sätta igång och använda prylarna direkt efter du öppnat luckan.

Populära erotiska julkalendrar 2024

Satisfyer Premium Adventskalender 2023

Satisfyer erotisk adventskalender 2023
NY erotisk adventskalender från Satisfyer. Kanske mest påkostad någonsin med bästsäljande sexleksaker värda över 9 000 kr (!). Innehåller bl.a. appstyrd vuxenleksak, masturbator för män och lufttrycksvibrator.

Just nu 700 kr rabatt, ord pris 2 195 kr

Finns att köpa här (1 495 kr)
Naughty & Nice kalender 2023

Naughty & Nice kalender 2023
Beyond the Five Senses är namnet på årets erotikkalender från Naughty & Nice. En erotisk kalender för både honom, henne och par med sexleksaker, glidmedel, tillbehör och andra spännande. Mycket populär adventskalender för vuxna som ofta blir slutsåld tidigt.

Värdet på produkterna är över 5 900 kr! Just nu 500 kr rabatt (ord. pris 1 895 kr)

Finns att köpa här (1 389 kr)
Sinful Julkalender

Sinful Julkalender - Erotisk Adventskalender
Populära erotiska kalendern från Sinful är tillbaka. Årets vuxenkalender innehåller produkter värda hela 3 400 kr.

Förra året blev Sinfuls julkalendrar snabb slutsålda. Finns även i en Deluxe-variant, du kan jämföra & kika på innehållet i kalendrarna här.

Den billigaste erotiska kalendern som går att köpa.

Finns att köpa här (995 kr)
Mshop Adventskalender 2023

Mshop Erotisk Adventskalender 2023
NYHET - Mshop's egna erotiska adventskalender går äntligen att förbeställa. Erotikkalendern innehåller premium vuxenleksaker till både honom och henne, både att använda tillsammans och var för sig. 1 års garanti på produkterna i kalendern! Läs mer om kalendern här.

Värdet på produkterna är över 2 600 kr!

Finns att köpa här (995 kr)
Orion Premium Julkalender 2023

Feel the Magic Shiver Erotisk Adventskalender 2023
Orion Premium är en lyxig sexkalender med 24 lådor med vuxenprodukter från kvalitetsmärken som We-Vibe, Bad Kitty och Just Play. Julkalendern innehåller bland annat lufttrycksvibrator, massagestav och orgasm-gel.

Värdet på produkterna är över 6 000 kr! Ord. pris 2 149 kr. Just nu 780 kr rabatt om du använder vår rabattkod (advent23se) och gör köpet via länken nedan.

Finns att köpa här (1 369 kr)
Sinful Premium Kalender

Sinful Deluxe Julkalender - Erotisk Adventskalender
Populära erotiska kalendern från Sinful är tillbaka, här i en Deluxe-variant med vuxenleksaker värda närmare 6 000 kr!.

Förra året blev Sinfuls julkalendrar snabb slutsålda. Finns även i en Basic-variant, du kan jämföra innehållet i kalendrarna här.

Fri frakt, snabb och diskret leverans.

Finns att köpa här (1 695 kr)
Womanizer Adventskalender 2023

Womanizer Adventskalender 2023
Erotisk adventskalender med vuxenleksaker för både män och kvinnor. Bakom en av luckorna finns en Womanizer Classic 2 luftvibrator som bara den är värd ca 1 400 kr! Totalt värde för hela kalendern är ca 5 000 kr.

Just nu 254 kr rabatt mot ord. pris (2 149 kr)

Finns att köpa här (1 895 kr)
Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Innehåll:Sexleksaker och erotik
Målgrupp:Vuxna (kvinnor och män)
Antal produkter i kategori Erotiska kalendrar:31 st
Prisintervall:249 kr - 1 999 kr (Snittpris: 1 169 kr)
Antal produkter till REA-pris:13 st (25 - 67 % rabatt)
Kalender med mest REA:Spread Love And Joy Julkalender (Pris: 995 kr, ord. pris: 2 995 kr)

Senast kontrollerat: 2023-10-25


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?