Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Spread Love and Joy adventskalender

Make Love Not War lyder som bekant det klassiska citat – och det är precis vad den här julkalendern ser till att göra med sitt kärleksbudskap. En erotisk julkalender för dig som gillar kärlek, intimitet och sex.

Spread Love and Joy adventskalender är en julkalender för vuxna som innehåller kvalitetsprodukter från vuxenmärken som We-Vibe, Just Glide, Play4you och Magic Shiver. Innehållet passar både män och kvinnor, homo såväl som hetero.

Flest produkter är för kvinnor men det finns även mycket kul för män i denna sexkalender. Flest produkter är för att använda ihop med någon annan – men vissa går att ha kul med på egen hand. Fortsätt läsa så går vi igenom innehållet och produkterna!

Spread Love and Joy adventskalender

Julkalender med sexleksaker, glidmedel och BDSM

Spread Love and Joy julkalender innehåller inte bara sexleksaker utan även många erotiska tillbehör och spel. I kalendern kan man hitta en piska i läderimitation för att testa på lite enklare BDSM-aktiviteter med sin partner. Det finns även en parvibrator som vibrerar och som stimulerar båda om man använder den vid sina intima stunder.

För att det ska vara enklare att använda sig av vuxenprodukterna medföljer även glidmedel och orgasm-gel. Glidmedlet är anpassat efter sexleksakerna i julkalendern och är därför vattenbaserat som man använder för den här typen av produkter.

Köp Spread Love & Joy julkalender 2024 här

Använd produkterna själv – eller tillsammans med en partner

Det som är så bra med innehållet i Spread Love and Joy julkalender är att man kan välja om man vill prova på vuxenprodukterna själv eller göra det tillsammans med sin partner.

Detta då kalendern både innehåller produkter för onani samt sexleksaker och bondage-produkter som man använder tillsammans. Vissa av produkterna kan man använda när man har sex, andra kan man experimentera med mer på egen hand. Alternativt använda vid onani tillsammans med en partner för att göra det extra spännande.

Erotisk design med kvalitetsprodukter

Det är inte bara innehåller i Spread Love and Joy-kalendern som är sexigt – det är även själva kalendern som har en sensuell bild på framsidan som föreställer ett par vid en intim stund. Själva julkalendern är i hård kartong med utdragbara boxar/lådor där innehållet finns.

Ofta kan man få en liten ledtråd då alla boxarna har olika dimensioner – en avlång box kan exempelvis innebära att det finns en massagestav, medan en liten box kanske snarare innehåller en sextärning…

Spoiler alert! Detta innehåller Spread Love and Joy Adventskalender 2024

we vibe logo

Årets Spread Love and Joy julkalender innehåller totalt 24 produkter varav 13 stycken är rena sexleksaker och resterande 11 produkter är mer erotiska tillbehör, stimulerande gels, glidmedel, bdsm-tillbehör och spel.

Produkterna kommer från svenska We-Vibe, Feel the Magic Shiver (som även har en egen adventskalender), Just Glide och Play4You.

Har du köpt en Feel the Magic Shiver-kalender föregående år kommer du säkert känna igen några av produkterna som dykt upp igen. Men mycket av innehållet i kalendern är ändå nytt. En del av produkterna är även förbrukningsvaror som det ju inte skadar att få ett nytt exemplar, eller påfyllning, av.

Lista på innehållet i kalendern:

 • Bullet-vibrator (liten vibrator som används till sexleksaker för både män och kvinnor)
 • Heat Wave värmande gel
 • Orgasm gel (gel som gör det skönare / enklare att nå orgasm)
 • Penisöverdrag med knottror. För starkare upplevelse för (framför allt henne) vid sex
 • Laye-on-vibrator för henne / som parvibrator
 • Analplugg (kan användas av både honom och henne)
 • Piska för bdsm/bondage
 • Penisring i olika storlekar
 • Sextärningar (som bestämmer samlagspositioner)
 • Kegel balls (knipkulor – både skönt och nyttig träning för bäckenbotten)
 • Glidmedel att använda tillsammans med vuxenleksakerna
Fakta om adventskalendern
Märke/tillverkare:Play4you
Namn:Spread Love & Joy Under the Mistletoe
Produkt:Adventskalender
Innehåll:Sexleksaker, lusthöjande, bondage & spel
Målgrupp:Vuxna (både kvinnor & män)
Mått:49 x 37 x 8 cm
Produktvärde:5 000 kr
Ca. pris:1 500 kr
Du sparar ca (värde jämfört m. pris):3 500 kr
Antal luckor:24 st
Antal produkter:24 st
Antal produkter i kategori Spread Love and Joy:4 st
Prisintervall:699 kr - 1 999 kr (Snittpris: 1 221 kr)
Antal produkter till REA-pris:1 st (67 % rabatt)
Kalender med mest REA:Spread Love And Joy Julkalender (Pris: 995 kr, ord. pris: 2 995 kr)
Betyg:
★★★★★
Omdöme: Kvalitetskalender med allt som kan tänkas behövas för sina intima stunder. En stor del av produkterna är sexleksaker (och inte utfyllnadsprodukter), det innehåller glidmedel vilket innebär att inget extra behöver köpas för att komplettera och produkter för både män och kvinnor - en av årets bästa sexkalendrar!

Senast kontrollerat: 2023-10-25


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se