Tekalender

För alla teälskare så är tekalendern klockren –  med en te-adventskalender får man prova på många nya spännande te-sorter och smaker under december månad.

Många av tekalendrarna har ekologiskt och hållbart te. Tekalendrarna finns med både pyramidpåsar, vanliga påsar och te i lösvikt.

En tekalender innehåller ofta smaksatt te, exempelvis te med smak av ingefära, hallon, tranbär och andra bär och örter.

Populär tekalender 2020 – English Tea Shop

En riktigt popoulär Tekalender är English Tea Shops adventskalender. Utöver den snygga designen så får man prova på hela 12 olika smaker bakom de 24 luckorna.

I årets adventskalender från English Tea Shop hittar vi ekologiskt te med smak av bland annat hibiskus, granatäpple, ingefära och tranbär.

Kalendern har både rött, svart, grönt och vitt te som alla kommer i små söta numrerade förpackningar med en pyramidpåse thé inuti.

Att adventskalendern dessutom har ett riktigt bra pris gör inte heller saken sämre.

Pukka Te Adventskalender 2020

Pukka Te är tillbaka med sin adventskalender med 100 % ekologiska te-sorter fria från konserveringsmedel. I adventskalendern finns 24 unika te-påsar.

Pukka Te adventskalender

I årets Pukka adventskalender hittar vi både chaite, grönt te och svart te. Te-påsarna är smaksatta med många spännande smaker som ingefära, lakritsrot, vanilj, kanelstång, hibiskusblomma, apelsinskal och citrongräs.

Tekalendrar 2020

Varje år ges det ut ett flertal olika teadventskalendrar, både helt nya kalendrar och klassiska tekalendrar som kommer i en ny utgåva.

Några av de återkommande te-adventskalendrarna är English Tea Shop adventskalender, Teadventskalendern, Pukkas ekologiska te-kalender, Julkalendern ”24 Days of Tea” från NUTE och Teadventskalendern från Hilke.

Vad är en tekalender?

En tekalender kan både bestå av 24 olika sorters te, men det är vanligare att kalendern innehåller runt 6 olika sorter med 4 påsar vardera. Det innebär att om du hittar en favoritsmak så får du prova på den även fler gånger.

Föredrar du en annan varm dryck under vintermånaderna – kaffe – kan du spana in alla årets kaffekalendrar här.