Godiskalender

Kalendrar med godis och choklad som framför allt är för barn, även om så klart även vuxna kan uppskatta en smarrig godiskalender.

Vanligast är godiskalendrar med choklad (och då mjölkchoklad) men det finns även kalendrar med andra sötsaker som Kinderägg, Harbo, kola, praliner och karameller.

Här hittar du alla våra godiskalendrar, bland annat:


lakritspipa lakritskalender

Godiskalender med lakritspipor

Lakritskalendern Skipper’s Pipe är en rolig julkalender full med de klassiska Cloetta lakritspiporna.

Julkalendern består av 24 st luckor med lakritspipor varav 4 är smaksatta med havssalt. Det finns även en en jättestor pipa i XL-format.


Godiskalendrar till barn (och vuxna) 2021

Populär godiskalender med vingummi

Wally and Whiz är en populär godiskalender med gourmet-vingummin som har kommit i en ny upplaga 2020. I kalendern får man provsmaka kombinationer av vingummin som mango, hallon, persika och lakrits.

wally and whiz godiskalender

Adventskalender med äckligt godis

Ja, du läste rätt. Bean Boozled adventskalendern innehåller Jelly Beans som antingen är goda eller äcklig – vilket det är vet du inte förrän du har smakat. Smakar godisbiten jordgubbe eller rutten fisk? Det märker du inte förrän det är försent.

bean boozled adventskalender

En kul udda adventskalender att ge till sin pojkvän eller flickvän.

Nyttigare alternativ till en godiskalender

Även om man så klart måste få unna sig under julen så finns det även nyttigare alternativ till godkalendern. Och med nyttigare menar vi inte att de behöver vara tråkiga för det.

Det finns exempelvis popcornkalendern med smaksatta popcorn och adventskalendrar med torkad frukt för de minsta.

Vi har även chokladkalendrar här på Adventskalenderguiden som mer är en adventskalender för vuxna, den stora skillnaden är att dessa kalendrar även har “vuxensmaker” som lakrits, chili, kryddor m.m. Något som barn oftast inte uppskattar.