Sinful julkalender

Sinful kalender

Sinfuls kalender är en erotisk julkalender framtagen av vuxenbutiken med samma namn.

Sinful Kalender

Kalendern har blivit en riktig storsäljare och blir snabbt slutsåld. Detta tack vare premium-produkterna som finns i kalendern som kostar betydligt mer än vad de hade kostat om man köpte dem löst.

Varje år släpper Sinful en ny upplaga av sin julkalender, så även om du har köpt kalendern från 2018 eller 2019 så finns det något för dig att hämta i 2020 års upplaga, det är nämligen inte samma innehåll.

  • Lyxig kalender från Sinful med utvalda och populära vuxenprodukter från deras sortiment

Fakta om Sinful kalender 2020

  • För vem: Både honom, henne och par
  • Upplaga: Begränsad, brukar snabbt bli slutsåld
  • Innehåll: 24 produkter och bästsäljare från sortimentet. Både sexleksaker, accessoarer (t.ex. underkläder), produkter för lättare bondage (tänk 50 shades of gray).

Vad innehåller Sinful julkalender?

Innehållet i kalendern består av erotiska produkter och sexleksaker från Sinfuls sortiment. Över hälften av innehållet i kalendern är nytt varje år.

Tjuvkika på lite av innehållet i Sinfuls kalender här ovan

Den största delen av julkalender innehåller det som kanske flest par är intresserade av – sexleksaker. Här finns både vibratorer och stimulerande leksaker. Produkter är till både honom och henne, och kan med fördel användas av par.

2019 innehöll Sinful Julkalender följande:

  • 7 st erotiska accessoarer
  • 13 st sexleksaker
  • 4 st bondage-produkter

Dessutom medföljer glidmedel och ett inspirationshäfte med instruktioner och bilder med tips.

Några av de uppskattade produkterna i kalendern är mjuka handbojor och vibrator.

Välj din Sinful julkalender här

Omdöme av Sinful kalender

Sinfuls julkalender är en klassiker som återkommer årligen i en ny påskostad variant.

För dig som vill ha en riktigt prisvärd erotisk kalender (att använda själv eller tillsammans med din pojkvän eller flickvän) så är Sinful ett bra val – det är en ”mainstream” kalender som man inte behöver bli allt för generad för att ge bort till sin käresta.

Kalendern innehåller kvalitetsprodukter till ett värde som är betydligt högre än priset på kalendern.

Och det är inte bara vi som gillar Sinfuls kalendrar och butik. Sinful har betyget ”Utmärkt” på Trustpilot, snittbetyget är hela 4,6 stjärnor av 5.

Det är stor enighet där de allra flesta kunder uppskattar snabbheten, den höga kvaliteten på produkterna (inklusive kalendern), den hjälpsamma kundtjänsten och att beställningarna kommer i en diskret försändelse (som det nästan alltid gör när man beställer från en vuxenbutik).