Tävling! Var med i utlottningen av 3 st adventskalendrar för vuxna

Roliga adventskalendrar

Är du ute efter något annat än bara en “vanlig” chokladkalender eller kaffekalender? Välj då istället en rolig adventskalender för vuxna med innehåll som pussel, modellbyggen, pyssel, fiskedrag och annat kul och lite mer ovanligt och otraditionellt.

Julkalendern är ett roligt sätt att få 24 st små produkter som på något sätt hänger ihop. Det kan antingen vara ett bygge där man bakom varje lucka får en bit som behövs för att bygga klart det man ska bygga, eller som ett roligt sätt att få 24 produkter inom samma tema, oavsett om det är fiskedrag, småflaskor med hudkräm, tepåsar eller whiskyflaskor.


exit game adventskalender

Exit Room – Spännande och rolig julkalender 2021

I Exit Room adventskalender får man bakom varje lucka lösa dagens mysterie för att ta sig vidare i äventyrsspelet och kalendern.

Bakom luckan finns ett 3D-rum där man behöver lösa en klurig uppgift. På julafton har man förhoppningsvis löst “isgrottans hemlighet” och klarat spelet.


Roliga julkalendrar 2021

Här kan du hitta mer annorlunda julkalendrar som blir en kul present till exempelvis fars dag eller till en pojkvän eller flickvän inför december. Roliga julkalendrar att antingen unna sig själv eller ge bort till någon som hade uppskattat att få lite roligare lucköppningar under julmånaden.


fiskedrag julkalender

Julkalender fiske med fiskedrag & tillbehör

För alla fiskare finns en riktigt rolig adventskalender i år – fiskekalendern Jakki Lusikka som är fullproppad med fiskedrag och tillbehör för alla fiskare.

I julkalendern finns hela 7 fiskedrag, 15 låslekare, 6 gäddtafsar, 15 metkrokar, 15 fjäderringar och 6 st trekrokar.


Adventskalender med byggsats för analog kamera

En rolig adventskalender för vuxna är den här julkalendern från Hayes där man bygger ihop en fullt fungerande retro 1920-talskamera.

Varje lucka innehåller en del av kameran som behövs. I kalendern med följer instruktioner och en mini-skruvmejsel som behövs vid byggandet.