Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar
ölkalender - en julkalender till honom

Adventskalender man

Här har vi valt ut 2024 års bästa adventskalendrar för män. Precis som det finns adventskalendrar som är nischade för kvinnor (sminkkalender t.ex.) så finns det mer “manliga” adventskalendrar som passar perfekt att ge till sin pojkvän eller man. Här nedan hittar du bästa julkalendrarna att ge till honom i år.

Bland de mest populära julkalendrarna till honom i år hittar vi bland annat kalendrar med hudvårds- och skönhetsprodukter med manliga dofter, adventskalender med fiskedrag till alla fiskeintresserade, DIY ölkalender där man själv får komponera ihop innehållet, kalendrar med erotiskt innehåll och med olika klassiska bilmodeller som byggsatser.


Adventskalender 2023 män – Våra favoriter

molton brown adventskalender

Exklusiv adventskalender för män

Lyxig adventskalender med premiumprodukter från Molton Brown inom parfym, hudvård och kroppsvård för honom.

Värdet av produkterna i julkalendern är på mer än 3 900 kr. För dig som verkligen vill skämma bort din man eller pojkvän med en exklusiv julkalender.


exit game adventskalender

Exit Room – Populär julkalender till honom 2023

I Exit Room adventskalender får man bakom varje lucka lösa dagens mysterium för att ta sig vidare i äventyrsspelet och kalendern.

Julkalendern fungerar som ett Escape Room-mysterie där man behöver lösa uppgifter för att ta sig vidare. När man löst kluriga gåtan bakom lucka 24 har man löst mysteriet och klarat av spelet. Lämplig för personer över 10 år.


rituals till honom

Rituals skönhetskalender för honom 2023

Rituals har i år även gett ut en skönhetskalender för män med produkter inom hudvård, grooming och kroppsvård. Perfekt att ge sin sambo, pappa eller man på fars dag som en lyxig present!

Innehåller premiumprodukter som parfym, deodoranter och duschskum. Värdet är över 2 000 kr.


pringles adventskalender

Pringles Adventskalender 2023

En kul nyhet bland de roliga (och ätbara) adventskalendrarna 2023 är Pringles-kalendern.

Kalendern består av 24 burkar Pringles-chips á 40 gram som kommer i fyra olika smaker: Pringles Original, Salt & Vinegar, Sour Cream & Onion samt Texas BBQ Sauce.


sinful erotisk julkalender till män

Erotisk adventskalender för män

I år har Sinful gett ut en erotisk adventskalender med enbart produkter för män. Bakom luckorna finns totalt 12 st vuxenleksaker för honom. En spännande julkalender att ge i present till sin pojkvän eller man.

Du kan läsa mer om alla årets Sinful julkalendrar här.


Bästa adventskalendern för män 2023 – Man Stuff

Den adventskalender för män vi tycker bäst om är Man Stuff Adventskalender som en julkalender fullproppad med hudvård, schampo, tvål, rakcréme, spa-produkter och liknande – allt för män!

man stuff adventskalender - till honom

Man Stuff Adventskalender är även riktigt prisvärd, vilket inte gör saken sämre. En riktigt bra adventskalender för alla män som vill unna sig nya skönhetsprodukter under december.

Perfekt att ge bort som tidig julklapp till pojkvännen / mannen eller som fars-dag present.


Öl- & whiskykalender till honom

Ska man vara lite könsstereotypisk så är ölkalendrar och whiskykalendrar en populär adventskalender till herrar. Eftersom det tyvärr inte är möjligt att köpa någon julkalender med alkohol i Sverige får man antingen göra en själv eller beställa från utlandet.

Det finns färdiga mallar för att fylla med exempelvis ölflaskor, likt denna kartongmallen:

ölkalender - en julkalender till honom

Mallen för en ölkalender innehåller 24 luckor och passar både 33 och 50 centiliters ölflaskor. Välj ut personens favoritöl och/eller lite spännande hantverksöl från Systembolaget.


julkalender med fiskedrag

Julkalender fiske

För alla män (och kvinnor) som gillar fiske finns en kul adventskalender i år – en fiskekalender med fiskedrag och tillbehör.

I julkalendern bland annat 7 fiskedrag, 15 låslekare, 6 gäddtafsar och 15 metkrokar.


gents julkalender 2021

Gents Julkalender för honom 2023

Skönhetsbutiken Gents har tagit fram en exklusiv julkalender för herrar med hudvårdsprodukter, rakning, kroppsvård och parfym.

Det totala värdet på denna skönhetskalender för män är på över 6 300 kr.

Julkalendern kommer i en lyxig utformning med svart läderimitation och gulddetaljer.


Adventskalendrar med modellbilar till honom (byggsatser)

De här kalendrarna fungerar som byggsatser där du varje dag får en klassisk bilmodell som Porsche, Volkswagen, Mercedes och liknande.

Bilkalendern är en perfekt present att ge till alla bilintresserade fäder på fars dag!

I den här adventskalendern bygger du ihop en klassisk Volkswagen T1 – mer känd som folkabussen.

Snygg ljusblå och vit modell av folkbussen. Kalendern är självklart en officiell Volkswagen-produkt.

Det här är kanske inte den Porsche-modellen man främst associeras med just Porsche och deras sportbilar, det här är en klassisk klarröd Porsche-Diesel traktor som tillverkades efter andra världskriget.

Med modelltraktorn medföljer basplatta och ljudmodul som spelar upp traktormotorns originalljud.

Till kalendrarna medföljer både instruktioner, en liten bok som handlar om bilen ifråga och den färdiga modellbilen har även finesser som en platta med ljudmodul som spelar upp bilens originalljus, då att man kan höra hur det låter när motorn brummar igång.


Strumpkalender med herr-strumpor

En strumpkalender med herrstrumpor är en kalender som väldigt många män uppskattar (eller åtminstone borde uppskatta). Det ger mannen ifråga ett bra tillfälle att byta ut sina slitna strumpor och få nya snygga och lite roligare strumpor i sin kollektion.

adventskalender strumpor

Årets strumpkalender från My Marvellous för herrar innehåller färgglada herr-strumpor i one size-storlek (40 – 45).

Värdet på strumporna i adventskalendern är på ca 1 495 kr.


Erotiska julkalendrar till män

Även om erotiska julkalendrar framför allt är till för par så är det inget som hindrar dig från att ge en sådan kalender till din man, pojkvän eller sambo.

naughty & nice kalender

Naughty & Nice julkalender är en mycket populär snyggt designad erotisk kalender med produkter för både herr och dam. Till honom finns t.ex. vibrerande penisring och flera parleksaker att utforska tillsammans. På bilden får du ett litet smakprov av vad årets erotikkalender innehåller.

Kalendern innehåller vuxenprodukter värda över 4 500 kr. Läs mer om Naughty & Nice kalender här.


Chili Klaus Adventskalender 2023

Ska man vara lite kategorisk så är chili något som främst uppskattas av män. Det är exempelvis för vissa herrar viktigt att påpeka att man gärna beställer thaimat med flera chilisymboler utan att svettas det minsta.

Här i Chili Klaus Adventskalender finns det chiligodisar som är allt ifrån milda till smaksatta av världens starkaste chili (Carolina Reaper).


Köp din adventskalender (man) här


I den här artikeln om adventskalendrar till man tipsar vi om bland annat:

  • Adventskalendrar med modellbilar
  • Strumpkalendrar
  • Julkalendrar med fiskedrag
  • Kalendrar med produkter inom hudvård & skäggvård
  • Adventskalendrar med öl, whisky och annan alkohol
  • Erotiska julkalendrar till honom

Porsche Adventskalender 2023

Adventskalender där man bygger ihop en original Porsche 911 i skalan 1:43 som modellbil. Kul julkalender och byggprojekt, utöver själva bilen du bygger ihop ingår även en ljusmodul med originalljudet från bilen, en basplatta där Porschen står på samt bygginstruktioner.

Rekommenderas från 14 år.


skäggolja adventskalender

The Bearded Man Adventskalender

Adventskalender med 24 st småflaskor med skäggolja. Skäggoljan vårdar skägget och kommer i många olika dofter som bergamott, rom, apelsin och kaffe.

Bra presenttips till skäggbärande pojkvän, kompis eller pappa.


Barber pro adventskalender 2021

Lyxig kalender med hudvård för honom

Barber Pro 12 är en adventskalender med hudvårdsprodukter för honom. I julkalendern finns 12 st sheetmasks (ansiktsmasker) som läggs på ansikte och ögon för att föryngra och förnya huden.

Maskerna används för att både återfukta huden i ansiktet och de kan även ha uppstramande och rengörande effekt.


lyko man-datories julkalender

Skönhetskalender för män från Lyko

Lyxig julkalender för män med hudvård, skäggvård, stylingprodukter, shampo och parfym. Innehåller skönhetsprodukter för honom värda över 5 000 kr!

Julkalendern sålde på mindre än ett dygn (!) förra året, så du bör inte vänta in i det sista om du vill ha denna julkalendern.


Verktygskalender för hemmafixaren

I den här adventskalendern får alla hemmafixare varje dag en ny pryl till verktygslådan som bits, hylsor och tillbehör till skruvmejslar.

verktygskalender till honom

Lagom till julafton har man en komplett verktygssats att börja greja med i mellandagarna. Alla verktygen och tillbehören passar dessutom i fodralet som medföljer.

En julkalender som passar många män – perfekt som fars dag-present eller som tidig julklapp till alla hemmafixare.


En till så kallad “sexkalender” med snygg modern design är Satisfyer julkalender.

Bland innehållet finns bland annat vibrerande penisring, glidmedel, massageolja, mini-masturbator och onaniägg (manlig sexleksak).

satisfyer erotisk julkalender (till både honom & henne)

Innehållet i adventskalendern har ett värde på över 6 000 kr. Adventskalendern passar både kvinnor och män. Vuxenleksakerna är både till för att ha skönt med på egen hand eller tillsammans med en partner.


Adventskalender skönhet man 2024

Fortfarande är de flesta skönhetskalendrar som ges ut för kvinnor, men allt fler märken har även börjat ge ut adventskalendrar med skönhetsprodukter även för män. Butiken Gents med hudvård och rakning för herrar har sedan ett antal år tillbaka en skönhetskalender för män med både parfym, skäggvård och kroppsvård.

Molton Brown ger ut en adventskalender med parfym, duschkrämer och hudvårdsprodukter, allting med maskulina dofter i exklusiva förpackningar. Lyko har insett att även män vill ägna sig ut hudvårdsrutiner under december för att både lukta gott och se fräsch ut.

Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Antal produkter i kategori Kalender herr:51 st
Prisintervall:79 kr - 2 485 kr (Snittpris: 694 kr)
Antal produkter till REA-pris:4 st (31 - 42 % rabatt)
Nyhet:Vespa Adventskalender (2024-05-31)
Kalender med mest REA:Jakki Fiskarens julkalender (Pris: 199 kr, ord. pris: 344 kr)

Senast kontrollerat: 2023-10-25


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?