Tävling! Var med i utlottningen av 3 st adventskalendrar för vuxna

Adventskalender man

Här har vi valt ut 2021 års bästa adventskalendrar för män. Precis som det finns adventskalendrar som är nischade för kvinnor (sminkkalender t.ex.) så finns det mer “manliga” adventskalendrar som passar perfekt att ge till sin pojkvän eller man. Här nedan hittar du bästa julkalendrarna att ge till honom i år.

Bland de mest populära julkalendrarna till honom i år hittar vi bland annat kalendrar med hudvårds- och skönhetsprodukter med manliga dofter, adventskalender med fiskedrag till alla fiskeintresserade, DIY ölkalender där man själv får komponera ihop innehållet, kalendrar med erotiskt innehåll och med olika klassiska bilmodeller som byggsatser.


exit game adventskalender

Exit Room – Populär julkalender till honom 2021

I Exit Room adventskalender får man bakom varje lucka lösa dagens mysterie för att ta sig vidare i äventyrsspelet och kalendern.

Julkalendern fungerar som ett Escape Room-mysterie där man behöver lösa uppgifter för att ta sig vidare. När man löst kluriga gåtan bakom lucka 24 har man löst mysteriet och klarat av spelet.


Porsche Adventskalender 2021

Adventskalender där man bygger ihop en original Porsche 911 i skalan 1:43 som modellbil. Kul julkalender och byggprojekt, utöver själva bilen du bygger ihop ingår även en ljusmodul med originalljudet från bilen, en basplatta där Porschen står på samt bygginstruktioner.

Rekommenderas från 14 år.


Chili Klaus Adventskalender 2021

Ska man vara lite kategorisk så är chili något som främst uppskattas av män. Det är exempelvis för vissa herrar viktigt att påpeka att man gärna beställer thaimat med flera chilisymboler utan att svettas det minsta.

Här i Chili Klaus Adventskalender finns det chiligodisar som är allt ifrån milda till smaksatta av världens starkaste chili (Carolina Reaper).


Barber pro adventskalender 2021

Lyxig kalender med hudvård för honom 2021

Barber Pro 12 är en adventskalender med hudvårdsprodukter för honom. I julkalendern finns 12 st sheetmasks (ansiktsmasker) som läggs på ansikte och ögon för att föryngra och förnya huden.

Maskerna används för att både återfukta huden i ansiktet och de kan även ha uppstramande och rengörande effekt.


Bästa adventskalendern för män 2021 – Man Stuff

Den adventskalender för män vi tycker bäst om är Man Stuff Adventskalender som en julkalender fullproppad med hudvård, schampo, tvål, rakcréme, spa-produkter och liknande – allt för män!

man stuff adventskalender - till honom

Man Stuff Adventskalender är även riktigt prisvärd, vilket inte gör saken sämre. En riktigt bra adventskalender för alla män som vill unna sig nya skönhetsprodukter under december.

Perfekt att ge bort som tidig julklapp till pojkvännen / mannen eller som fars-dag present.


Öl- & whiskykalender till honom

Ska man vara lite könsstereotypisk så är ölkalendrar och whiskykalendrar en populär adventskalender till herrar. Eftersom det tyvärr inte är möjligt att köpa någon julkalender med alkohol i Sverige får man antingen göra en själv eller beställa från utlandet.

Det finns färdiga mallar för att fylla med exempelvis ölflaskor, likt denna kartongmallen:

ölkalender - en julkalender till honom

Mallen för en ölkalender innehåller 24 luckor och passar både 33 och 50 centiliters ölflaskor. Välj ut personens favoritöl och/eller lite spännande hantverksöl från Systembolaget.


Verktygskalender för hemmafixaren

I den här adventskalendern får alla hemmafixare varje dag en ny pryl till verktygslådan som bits, hylsor och tillbehör till skruvmejslar.

verktygskalender till honom

Lagom till julafton har man en komplett verktygssats att börja greja med i mellandagarna. Alla verktygen och tillbehören passar dessutom i fodralet som medföljer.

En julkalender som passar många män – perfekt som fars dag-present eller som tidig julklapp till alla hemmafixare.


julkalender med fiskedrag

Julkalender fiske

För alla män (och kvinnor) som gillar fiske finns en kul adventskalender i år – en fiskekalender med fiskedrag och tillbehör.

I julkalendern bland annat 7 fiskedrag, 15 låslekare, 6 gäddtafsar och 15 metkrokar.


Köp din adventskalender (man) här

Exklusiv adventskalender för män 2020

Lyxig adventskalender med premiumprodukter från Molton Brown inom parfym, hudvård och kroppsvård för honom.

Värdet av produkterna i julkalendern är på hela 3 270 kr.


I den här artikeln om adventskalendrar till man tipsar vi om bland annat:

  • Adventskalendrar med modellbilar
  • Strumpkalendrar
  • Julkalendrar med fiskedrag
  • Kalendrar med produkter inom hudvård & skäggvård
  • Adventskalendrar med öl, whisky och annan alkohol
  • Erotiska julkalendrar till honom

Adventskalendrar med modellbilar till honom (byggsatser)

De här kalendrarna fungerar som byggsatser där du varje dag får en klassisk bilmodell som Porsche, Volkswagen, Mercedes och liknande.

Bilkalendern är en perfekt present att ge till alla bilintresserade fäder på fars dag!

I den här adventskalendern bygger du ihop en klassisk Volkswagen T1 – mer känd som folkabussen.

Snygg ljusblå och vit modell av folkbussen. Kalendern är självklart en officiell Volkswagen-produkt.

Det här är kanske inte den Porsche-modellen man främst associeras med just Porsche och deras sportbilar, det här är en klassisk klarröd Porsche-Diesel traktor som tillverkades efter andra världskriget.

Med modelltraktorn medföljer basplatta och ljudmodul som spelar upp traktormotorns originalljud.

Till kalendrarna medföljer både instruktioner, en liten bok som handlar om bilen ifråga och den färdiga modellbilen har även finesser som en platta med ljudmodul som spelar upp bilens originalljus, då att man kan höra hur det låter när motorn brummar igång.

Strumpkalender med herr-strumpor

En strumpkalender med herrstrumpor är en kalender som väldigt många män uppskattar (eller åtminstone borde uppskatta). Det ger mannen ifråga ett bra tillfälle att byta ut sina slitna strumpor och få nya snygga och lite roligare strumpor i sin kollektion.

adventskalender strumpor

Årets strumpkalender från My Marvellous för herrar innehåller färgglada herr-strumpor i one size-storlek (40 – 45).

Värdet på strumporna i adventskalendern är på ca 1 495 kr.

Erotiska julkalendrar till män

Även om erotiska julkalendrar framför allt är till för par så är det inget som hindrar dig från att ge en sådan kalender till din man, pojkvän eller sambo.

naughty & nice kalender

Naughty & Nice julkalender är en mycket populär snyggt designad erotisk kalender med produkter för både herr och dam. Till honom finns t.ex. vibrerande penisring och flera parleksaker att utforska tillsammans. På bilden får du ett litet smakprov av vad årets erotikkalender innehåller.

Kalendern innehåller vuxenprodukter värda över 4 500 kr. Läs mer om Naughty & Nice kalender här.


En till så kallad “sexkalender” med snygg modern design är Satisfyer julkalender.

Bland innehållet finns bland annat vibrerande penisring, glidmedel, massageolja, mini-masturbator och onaniägg (manlig sexleksak).

satisfyer erotisk julkalender (till både honom & henne)

Innehållet i adventskalendern har ett värde på över 9 000 kr. Adventskalendern passar både kvinnor och män. Vuxenleksakerna är både till för att ha skönt med på egen hand eller tillsammans med en partner.