Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Cloetta Adventskalender

cloetta logo

Cloetta är ett klassiskt svenskt godismärke som grundades redan på 1800-talet. Mest kända var man från början på lakrits och läkerol för att sen allt mer gå över till godis och choklad. Företaget slogan har över 100 år på nacken och är välkänd: “Tag det rätta – Tag Cloetta“. Cloettas kanske mest kända tidiga produkt är kexchokladen.

Numera är Cloetta kända för väldigt många populära varumärken. Är du i godishyllan i butiken kommer du med mycket stor sannolikhet stöta på godispåsar från Cloetta. Exempel på godis och varumärken som hör till Cloetta är Ahlgrens bilar, Juleskum, Kexchoklad, Plopp, Center, Toy (tuggummin), Polly, Malaco (Gott & Blandat), Polly och Sportlunch.

Köp Cloetta Julkalender 2024

Likt flera andra choklad- och godistillverkare har Cloetta även en adventskalender. I Cloetta Adventskalender finns utvalda klassiska godisbitar från Cloetta som Center, Kexchoklad, Plopp, Sportlunch och Juleskum.

Här nedan du alla butiker som i år säljer Cloettas julkalender, vilka varianter det finns och var du kan köpa den till bäst pris.

Detta innehåller årets Cloetta kalender

Cloetta Favorit Adventskalender 2022 innehåller 390 gram godisbitar från Cloetta. Julkalendern har måtten 46,5 x 30 x 3 cm (LBD). Då även Skipper’s Pipe (lakritspipor) är ett varumärke från Cloetta kan du även hitta det här om de kalendrarna finns att köpa.

Alternativ till Cloetta Adventskalender

Som alternativ finns även Marabou adventskalendrar (med mjölkchoklad eller Oreokex). Du hittar också fler godiskalendrar och chokladkalendrar (för både vuxna och barn) här.

Fakta om adventskalendern
Märke/tillverkare:Cloetta AB
Namn:Cloetta Julkalender
Produkt:Adventskalender
Innehåll:Godis och choklad
Ca. pris:200 kr
Antal luckor:24 st
Antal produkter:24 st
Antal produkter i kategori Cloetta julkalender:1 st

Senast kontrollerat: 2023-11-03


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?