Mshop adventskalender

mshop

Vuxenbutiken Mshop har i år för första gången lanserat en egen adventskalender med populära bästsäljande produkter från shoppen.

Mshop är en av de första butikerna som sålde sexleksaker i Sverige och butiken slog upp portarna redan 1984. Man var bl.a. först i Sverige med att sälja rabbitvibratorn på 1990-talet, vibratorn som blev populär under denna tid tack vare Samantha i Sex and the City.

mshop adventskalender
Mshop Adventskalender 2022

Mshop hette från början Martinshop men bytte för några år sedan namn till Mshop. Utöver butiken online har Mshop även butiker i Göteborg (Andra långgatan) samt vid shoppingvaruhuset i Ullared.

Värdet på produkterna av Mshop adventskalender är på ca 2 600 kr.


Allt innehåll i Mshop adventskalender 2023

I Mshop adventskalender finns det fyra luckor med totalt 7 produkter. En lucka att öppna varje advent alltså, likt en ”riktig” adventskalender. Istället för kvantitet har Mshop satsat på kvalitet och valt ut riktigt bra produkter, och inga ”utfyllnadsprodukter” som kan vara fallet hos vissa andra adventskalendrar.

Det är också därför man utlovar ett års garanti på produkterna i kalendern. Om en produkt går sönder inom ett år får man alltså pengarna tillbaka.

Vad innehåller då Mshop adventskalender?

Rabbitvibratorn Eclipse Rabbit Vibrator för henne som har en lätt böjning på själva massagestaven för att komma åt G-punkten. De små ”öronen” på rabbiten vibrerar samtidigt mot klitoris för dubbel stimulans. Har 10 olika vibrationslägen och laddas enkelt med USB som medföljer.
Masturbatorn Space Stroker för honom som kan användas både med eller utan erektion. Vibrationerna kommer i området runt strängen och den går att använda både för förspel med en partner eller på egen hand vid onani. Även denna sexleksaken är USB uppladdningsbar och har 10 vibrationslägen.
Parvibratorn Tiny Teaser Couples Vibrator med två motorer för att vibratorn kan stimulera både G-punkten, klitoris och penisen om man har sex och parvibratorn på plats. 10 olika vibrationslägen och USB-uppladdningsbar. Går att fjärrstyras med medföljande lilla fjärrkontrollen.
Glidmedlet Lubricate:IT och rengöringsmedlet Clean:IT. Glidmedlet är framtaget för att passa ihop med sexleksakerna, så att de blir skönare att använda. Rengöringsmedlet används efteråt för att undvika bakterier m.m.
Puff Spanker är en fluffig piska som både kan ”spankas” med och kittlas med. Perfekt för rollekar och lättare BDSM.
Handbojorna Leather Handcuffs med kedja (som går att förlänga) för att prova på nya spännande saker med sin partner.

Som du ser ovan är produkterna i Mshop julkalender både för honom, henne och för par. Rabbitvibratorn är en sexleksak för henne, strokern till honom och parvibratorn kan användas tillsammans vid sex och förspel.

Med julkalendern medföljer även ett häfte med instruktioner, tips och några utmaningar att testa – antingen själv eller med partner.

Själva kartongen som använts för att ta fram adventskalendern är i helt återvunnet material. Övrigt material är helt återvinningsbart, inklusive plasten. Alla produkter är helt veganska i julkalendern.


Lista på innehållet i Mshop julkalender:

  • Rabbitvibrator (Eclipse Rabbit Vibrator)
  • Masturbator (Space Stroker)
  • Handbojor (Leather Handcuffs)
  • Piska (Puff Spanker)
  • Parvibrator (Tiny Teaser Couples Vibrator)
  • Rengöringsmedel sexleksaker (Clean:IT)
  • Vattenbaserat glidmedel (Lubricate:IT)

Beställ senast 22 november 2022 för leverans innan första advent.