Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Mshop adventskalender

mshop

Vuxenbutiken Mshop har en egen adventskalender med populära bästsäljande produkter från shoppen. Kalendern innehåller vuxenleksaker och erotiska tillbehör för både män och kvinnor, både produkter att använda själv eller tillsammans med en partner.

Mshop är en av de första butikerna som sålde sexleksaker i Sverige och butiken slog upp portarna redan 1984. Man var bl.a. först i Sverige med att sälja rabbitvibratorn på 1990-talet, vibratorn som blev populär under denna tid tack vare Samantha i Sex and the City. Av en tillfällighet hittar man just en sådan rabbitvibrator i Mshop:s julkalender.

Mshop hette från början Martinshop men bytte för några år sedan namn till det lite mer neutrala Mshop. Utöver butiken online har Mshop även fysiska butiker i Göteborg (Andra Långgatan) samt vid shoppingvaruhuset i Ullared. Du brukar kunna köpa adventskalendern även i de fysiska butikerna om du vill “klämma och känna” på den.

Värdet på produkterna av Mshop adventskalender är på ca 2 600 kr.


Allt innehåll i Mshop adventskalender 2024

I Mshop adventskalender finns det fyra luckor med totalt 7 produkter. En lucka att öppna varje advent alltså, likt en “riktig” adventskalender. Istället för kvantitet har Mshop satsat på kvalitet och valt ut riktigt bra produkter, och inga “utfyllnadsprodukter” som kan vara fallet hos vissa andra adventskalendrar.

Det är också därför man utlovar ett års garanti på produkterna i kalendern. Om en produkt går sönder inom ett år får man alltså pengarna tillbaka.

Vad innehåller då Mshop adventskalender?

Rabbitvibratorn Eclipse Rabbit Vibrator för henne som har en lätt böjning på själva massagestaven för att komma åt G-punkten. De små “öronen” på rabbiten vibrerar samtidigt mot klitoris för dubbel stimulans. Har 10 olika vibrationslägen och laddas enkelt med USB som medföljer.
Masturbatorn Space Stroker för honom som kan användas både med eller utan erektion. Vibrationerna kommer i området runt strängen och den går att använda både för förspel med en partner eller på egen hand vid onani. Även denna sexleksaken är USB uppladdningsbar och har 10 vibrationslägen.
Parvibratorn Tiny Teaser Couples Vibrator med två motorer för att vibratorn kan stimulera både G-punkten, klitoris och penisen om man har sex och parvibratorn på plats. 10 olika vibrationslägen och USB-uppladdningsbar. Går att fjärrstyras med medföljande lilla fjärrkontrollen.
Glidmedlet Lubricate:IT och rengöringsmedlet Clean:IT. Glidmedlet är framtaget för att passa ihop med sexleksakerna, så att de blir skönare att använda. Rengöringsmedlet används efteråt för att undvika bakterier m.m.
Puff Spanker är en fluffig piska som både kan “spankas” med och kittlas med. Perfekt för rollekar och lättare BDSM.
Handbojorna Leather Handcuffs med kedja (som går att förlänga) för att prova på nya spännande saker med sin partner.

Vem passar Mshop julkalender?

Öppna gärna kalendern tillsammans med din partner… Bild från Mshop.

Som du ser ovan är produkterna i Mshop julkalender både för honom, henne och för par. Rabbitvibratorn är en sexleksak för henne, strokern till honom och parvibratorn kan användas tillsammans vid sex och förspel. Man bör använda sexleksaker tillsammans med glidmedel, därför följer också det med.

Då sexleksakerna är tillverkade i silikon ska man inte använda silikonbaserat glidmedel utan vattenbaserat, och det är just ett sådant som medföljer. Det medföljer även rengöringsspray för sexleksaker så att de håller längre tid.

Med julkalendern medföljer även ett häfte med instruktioner, tips och några utmaningar att testa – antingen själv eller med partner.

Själva kartongen som använts för att ta fram adventskalendern är i helt återvunnet material. Övrigt material är helt återvinningsbart, inklusive plasten. Alla produkter är helt veganska i julkalendern.


Spoiler alert! Lista på ALLT innehåll i Mshop julkalender:

  • Rabbitvibrator (Eclipse Rabbit Vibrator)
  • Masturbator (Space Stroker)
  • Handbojor (Leather Handcuffs)
  • Piska (Puff Spanker)
  • Parvibrator (Tiny Teaser Couples Vibrator)
  • Rengöringsmedel sexleksaker (Clean:IT)
  • Vattenbaserat glidmedel (Lubricate:IT)

Beställ senast 22 november 2023 för leverans innan första advent.

Alla erotiska adventskalendrar hos Mshop

mshop adventskalender
Mshop Adventskalender 2022
Fakta om adventskalendern
Märke/tillverkare:Mshop
Namn:Christmas Pleasure Calendar
Produkt:Adventskalender
Innehåll:Vuxenprodukter
Målgrupp:Kvinnor & Män
Vikt:1,2 kg
Mått:25,50 x 33,50 x 8 cm (LBH)
Produktvärde:2 600 kr
Ca. pris:995 kr
Du sparar ca (värde jämfört m. pris):1 605 kr
Antal luckor:4 st
Antal produkter:7 st
Betyg:
★★★★☆
Omdöme: Inget snack om att det är bra produkter - men alldeles för få för högsta betyg!

Senast kontrollerat: 2023-11-13


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?