Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Marsipan Adventskalender

marsipan adventskalender

En smarrig kombination under julen är marsipan och choklad, den kanske mest kända sådana godbiten är den den klassiska julgrisen som har fått sin bakdel doppad i choklad. Flera choklad- och marsipantillverkare ger även ut godbitar med choklad och marsipan – Anthon Berg, Niedegger, Odense, Niedegger och Brautigams för att nämna några.

Vill du varje decembermorgon fram till julafton starta dagen med en bit chokladdoppad marsipan så finns det även adventskalendrar med marsipan.

Även om marsipan så klart är gott i sig själv blir det för sött om det inte kombineras med något, därför är kombinationen med just choklad så klockren.

Köp Marsipankalender 2024 till bäst pris

Här hittar du årets Niedegger adventskalender, Anthon Berg adventskalender och fler marsipankalendrar som går att köpa i år.

Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Antal produkter i kategori Marsipan:1 st

Senast kontrollerat: 2023-11-13


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?