Tävling! Var med i utlottningen av 3 st adventskalendrar för vuxna

Womanizer adventskalender

womanizer

En av de mest eftertraktade produkterna i de erotisk julkalendrarna är sexleksaken för henne – en Womanizer lufttrycksvibrator. Womanizer är ett företag som tillverkar premium vuxenleksaker, deras flaggskepp som de är mest kända för är deras serie med lufttrycksvibratorer.

Womanizer vibratorer finns i en hel serie med olika färger, design och funktioner. Det som utmärker den lyxigaste vibratorn i serien – Womanizer Premium – är att den är väldigt tyst och har många olika vibrationsnivåer.

Lite kuriosa är att Womanizer även är en låt av Britney Spears och syftar på en person som har många kvinnor samtidigt – lite som denna vuxenleksaken som är väldigt omtyckt bland många kvinnor.

Köp Womanizer Adventskalender 2021

Här hittar du alla adventskalendrar i år som har en lufttrycksvibrator i kalendern – antingen från Womanizer eller något annat sexleksaksmärke.

Hur fungerar en Womanizer lufttrycksvibrator?

En Womanizer lufttrycksvibrator vibrerar inte mot huden som den traditionella vibratorn utan skickar istället iväg “luftpuffar” mot klitoris. Då sker ingen fysisk beröring utan vara lufttrycksvågor.

Detta resulterar i att man kan stimulera klitoris längre perioder utan överstimulering.