Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Badbomb adventskalender

Badbomb adventskalender

Adventskalender med badbomber, kroppsvård och andra produkter för ett härligt och mysigt hemmaspa i det egna badkaret. Bomberna exploderar inte utan skapar ett skönt och välgörande bad genom att de löser upp sig i vattnet.

Badbomberna innehåller väldoftande ingredienser som blir ett mysigare och roligare alternativ till badskum, badolja eller badsalt. En badbomb adventskalender ser till att du får en mysig spa-känsla i badet från den första december ända fram till det viktiga julbadet på självaste julafton.

Adventskalendrar med badbomber & för bad 2024


badbomber adventskalender

Julkalender med badbomber

Adventskalender med allt som behövs för ett mysigt hemmaspa – badbomber, hjärtformade tvålar, lotion och andra kroppsvårdsprodukter.

En prisvärd kalender som piffar upp i decembermörkret.


Badbomber julkalender från BubbleT

Från BubbleT kommer en klassisk adventskalender med kroppsvård, badskum, body lotion – och självklart badbomber. Adventskalendern

Bland dofterna på badskummet, badbomberna och bad-produkterna hittar man bl.a. bär, smoothie, frukt och självklart juliga dofter av pepparkaka.

Själva kalendern är roligt och lekfullt designad och är uppskattad av både vuxna och barn.

Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Antal produkter i kategori Badbomber julkalender:5 st
Prisintervall:249 kr - 499 kr (Snittpris: 314 kr)

Senast kontrollerat: 2023-10-31


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?