Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Westin Adventskalender

westin fiske

Westin är ett danskt företag specialiserade på att ta fram fiskeutrustning som fiskespön, fiskedrag, beten samt slitstarka och bra kläder för fiske. Företaget grundades redan på 1950-talet av Ingvar Westin. En man med passion för fiske som skapade sina egna drag som han visste skulle öka sannolikheten för napp. Idag är bolaget stort och har återförsäljare i både Sverige, Danmark, Tyskland och Polen.

Westins fiskeprodukter finns i olika kategorier, det finns produkter för rovfiske, insjöfiske och spinnfiske. Man kan även välja produkter ur W-serien för att hitta fiskeutrustning till lite lägre priser.

Sedan några år tillbaka ger Westin även ut en adventskalender med fiskedrag. Kalendern innehåller 24 luckor med olika fiskedrag, beten och tillbehör.

Westin Adventskalender 2023

westin fiskedrag

2023 har Westin lanserat inte mindre än fyra olika adventskalendrar som ligger i prisintervallet 1 000 – 2 300 kr:

  • Westin Adventskalender Premium Predator 2023
  • Westin Adventskalender Havsöring 2023
  • Westin Adventskalender Predator 2023
  • Westin Adventskalender Original Swim 2023

Allt innehåll i kalendrarna är nytt och utbytt jämfört med tidigare års julkalendrar. Utöver att innehållet är nytt så är många fiskedrag även unika och du hittar enbart de färgkombinationerna om du köper fiskekalendern.

Vilken Westin adventskalender du ska välja beror på vilken typ av fiske du ägnar dig åt, att Westin Adventskalender Havsöring är för dig som vill fiske havsöring behöver kanske inte sägas, Predator-kalendern är för dig som föredrar att främst fiska i insjöar och få gädda, abborre och gös.

Den mest lyxiga och påkostade kalendern är Westin Adventskalender Original Swim som enbart innehåller Westin Swim-drag i olika storlekar och varianter för att fiska gädda och abborre.

Köp Westin Adventskalender 2023

Fakta om adventskalendern
Märke/tillverkare:Westin
Produkt:Adventskalender
Innehåll:Fiskedrag
Målgrupp:Sport- & fritidsfiskare
Mått:37 x 27 x 4,5 cm
Produktvärde:2 200 kr
Ca. pris:1 300 kr
Du sparar ca (värde jämfört m. pris):900 kr
Antal luckor:24 st
Antal produkter:24 st
Antal produkter i kategori Westin:7 st
Prisintervall:899 kr - 2 289 kr (Snittpris: 1 448 kr)
Antal produkter till REA-pris:5 st (0 - 17 % rabatt)
Kalender med mest REA:Westin Original Swim Adventskalender (Pris: 1.899 kr, ord. pris: 2.299 kr)
Betyg:
★★★★★

Senast kontrollerat: 2023-11-13


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se