Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Adventskalender smycken

En adventskalender med smycken är ett kul sätt att få 24 nya smycken. Ofta kommer smyckeskalendern som en smycksbox med 24 fack fyllda med berlocker, halsband, örhängen, armband och andra smycken.

Det finns julkalendrar med smycken till både dam och till barn. Allt från mer exklusiva smycken att ge till t.ex. sin flickvän eller med enklare smycken till barn som gillar att “smycka” sig med.

Köp adventskalender med smycken här

Vilka smyckeskalendrar finns det?

Till de mer exklusiva smyckeskalendrarna hör Sif Jakobs Jewellery som innehåller smycken i äkta silver (sterling silver 925). Det finns även en smyckeskalender med guldsmycken, det är dock inte guld rakt igenom utan smycket är i silver med en guldplätering av äkta 18K guld.

Abelstedt har även tagit fram en smyckeskalender som innehåller guldpläterade ringar, silverringar och andra guldpläterade smycken. Denna kalendern är en så kallad “äkta” adventskalender med fyra vackra boxar med rosett – en att öppna varje advent.

Andra smyckeskalendrar innehåller berlocker, örhängen och halsband som är nickelsäkra (men inte i silver) då 24 stycken smyckesdelar i äkta silver helt enkelt hade blivit väldigt dyrt.

Tips på fler julkalendrar till henne:

Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Antal produkter i kategori Smycken:3 st
Prisintervall:489 kr - 2 472 kr (Snittpris: 1 151 kr)
Antal produkter till REA-pris:1 st (37 % rabatt)

Senast kontrollerat: 2024-04-26


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?