Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

BingoLotto Julkalender

I Bingolottos Julkalender 2021 finns möjligheten att vinna upp till 1 miljoner kronor. I julkalendern finns totalt 24 luckor samt en lucka med extra vinstchans på plats 25.

Utöver alla vinstchanserna finns även möjligheten att vinna FärgFemman som du säkert känner igen från TV-programmet.

Bingolotto julkalender 2021 pris & vinster

I år – 2021 – kostar Bingolottos julkalender 100 kr. Den största vinsten är på 1 000 000 kr och det finns en sådan vinst bland årets lotter. 24 personer vinner FärgFemman vilket har ett genomsnittligt värde på 250 000 kr.

Därefter finns kontantvinster på 250 000 kr, 100 000 kr, 50 000 kr ner till 100 kr. Vinstandelen bland årets julkalender-lotter är på 35 %.

Köpa Bingolotto Julkalender 2021

Du kan köpa Bingolottos julkalender antingen via föreningar som är anslutna till Folkspel och säljer Bingolotter, t.ex. din lokala fotbolls-, handbolls- eller hockeyklubb. Om inte du eller dina barn är med i någon förening som säljer Bingolotto julkalender kan du höra med släkt och vänner om det finns någon du kan köpa kalendern av.

Kalendern säljs även i många matvarubutiker, tobaksaffärer, spelbutiker, godisbutiker och liknande.

Roliga alternativ till Bingolottos julkalender 2021:

Se även Triss Adventskalender som en alternativ julkalender för vuxna för dig som gillar spel och lotter.


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?