Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Giveaway – Sinful Original Julkalender!

I samarbete med Sinful har vi fått möjligheten att hålla i en giveaway för våra besökare där vinnaren får en Sinful Original Julkalender 2022!

Det är mycket enkelt att vara med i utlottningen:

 1. Klicka dig vidare till Sinful här och ta reda på vad produkterna i årets “Sinful Original Julkalender” är värda (inte priset)
 2. Skriv svaret i en kommentar till det här inlägget (kommentarerna kommer vara dolda tills dess att tävlingen är avslutad).

Se till att du anger din e-mail korrekt då det är så du blir kontaktad efteråt om du vinner. Tävlingen pågår t.o.m. måndag 24:e oktober 2022 – Lycka till!

Tävlingen är avslutad – Vinnaren av kalendern är: Anna I.


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

64 åsikter on “Giveaway – Sinful Original Julkalender!”

 1. Överraskningar, njutning och sex 😍 Närhet antingen ensam eller i par. 24 luckor att öppna full av njutning som väntar!! Aldrig önskat mig en julkalender så mycket som jag gör denna!

  Svara
 2. Det här var en skojig och annorlunda tävling! Det är bra mycket mer roligt än en vanlig tråkig chokladkalender. Produkterna i kalendern är värda 3400 kronor.

  Svara
 3. Jag vill så gärna vinna detta till mig och min kille ❤️♥️ Ingen skulle bli gladare än oss ✨🤘🏻☺️

  Svara
 4. 3400Kr är denna spännande adventskalender värd!
  Hade varit en spännande krydda att vinna till mej & min gubbe!

  Svara
 5. 3400 kr är produkterna i kalendern värda. Tänk att få överraska maken med den här vinsten när vi firar 20 år tillsammans. Då får farmor vara barnvakt många helger i december.

  Svara
 6. Produkterna i kalendern är värda 3400 kr (Wow!) (Men det går inte att sätta ett värde på vad som kan GÖRAS med produkterna.)

  Svara

Men vad tycker du?