Tävling! Var med i utlottningen av 3 st adventskalendrar för vuxna
glossybox adventskalender

Glossybox adventskalender

glossybox logo

Glossybox ger varje år ut sin adventskalender för vuxna med exklusiva skönhetsprodukter från märken som Benefit, Nudestix, Avant, Hey Honey och Ciaté.

I Glossybox Adventskalender hittar vi lyxiga produkter inom smink och hudvård till ett värde av flera tusen kronor. Skönhetskalendern är väldigt populär och brukar snabbt bli slutsåld.

Köp Glossybox Adventskalender 2021

Glossybox adventskalender lanserades i år den 15 september 2021. Som medlem i Glossybox medlemsklubb kan man förbeställa kalendern först av alla.

Årets Glossybox adventskalender innehåller skönhetsprodukter för hela 5 400 kr (!) och kostar 1 299 kr. Innehållet är det mest påkostade någonsin i en Glossy-kalender. Årets kalender innehåller produkter från BABOR, PIXI, Benefit, Elemis, Avant och Zoeva (läs mer om innehållet längre ner).

Adventskalendern är formad som en byrå med fyra byrolådor och har en snyggt marmorerad design i toner av rosa och guld. Årets adventskalendrar skickas ut i slutet av oktober eller början av november. Genom att förbeställa innan dess säkrar du att du får en julkalender innan de blir slutsålda.

Ps. du kan få 300 kr rabatt på adventskalendern genom att bli medlem hos Glossybox. Då blir du en så kallas “Glossie” och får ta del av adventskalendern via Glossy Lounge.

Glossybox Adventskalender innehåll

Vad innehåller egentligen Glossybox adventskalender? Här kommer vi gå igenom innehållet så fort årets kalender har lanserats, så du kan tjuvkika på innehållet och se om det är något för dig.

glossybox julkalender

Innehåll i Glossybox adventskalender 2021:

  • Pixi Glow Tonic – ett ansiktsvatten som återfuktar och exfolierar huden.
  • Babor Hyaluron Cream – en återfuktande kräm som ger en mjuk och följsam hud. Passar för alla typer av hud.
  • Ciaté Palette – En palett med 24 ögonskuggor med både matta och skimrande nyanser. En ny ögonskugga varje dag fram till julafton.
  • James Read Gradual Tan – brun utan sol-mask med retinol att använda över natten.

Nästan alla produkter i årets julkalender är i full size-format. Det är också därför produktvärdet är så pass högt (5 400 kr).

I tidigare adventskalendrar från Glossybox har man hittat produkter som:

  • Återfuktande ansiktsmask från Hey Honey
  • Ögonskuggspalett från Ciaté London
  • Exklusiv dagkräm från Avant Skincare.
  • Roller Liner från Benefit som ger skarpa linjer runt ögonen
  • Ögonkräm från svenska Annemarie Börlind
  • Dagkräm från Avant som ger mjuk skön hud