Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Hopt Adventskalender

En ölkalender som går att beställa hem till Sverige från utlandet är Hopt Adventskalender. Ölkalendern är framtagen av öl-återförsäljaren Hopt och går att beställa till Sverige via deras svenska webbplats. Hopt Adventskalender passar alla öldrickare – men det är en främst en adventskalender till män om man ska generalisera.

Obs! Den här sidan innehåller information om alkohol och vänder sig därför till personer som är 25 år och äldre.

Hopt Adventskalender 2022

Årets upplaga av Hopts ölkalender innehåller 25 st nya hantverksöl som är exklusivt framtagna för julkalendern. Ölen kommer från 26 olika bryggerier från hela världen (vi gissar att anledningen till att det är fler bryggerier än öl är att det även rör sig om samarbeten).

Ölkalendern innehåller många olika ölstilar som IPA, suröl, julöl och lager. Hela december blir till en enda lång ölprovning fram till julafton.

Framsidan på julkalendern är illustrerad av Marie Gosselin och är inspirerad av de olika bryggerierna och framställningen av ölen som finns i årets upplaga av kalendern.

Exakt vilka öl som adventskalendern innehåller är hemligt, men här kommer några öl som ingår i årets julkalender:

  • PASSION GINGEMBRE från Effet Papillon bryggeri. Öl i gammal tysk stil med smak av passionsfrukt och ingefära.
  • RUKKIVÄLI från Põhjala bryggeri. En rökig och kryddig julöl från Estland.
  • TOUCAN TROPIC från Vocation bryggeri. En saftig tropisk IPA.

Hur lång tid tar det innan jag får hem min Hopt adventskalender?

Kalendern skickas från franska Hopt inom 48 timmar efter att du har lagt din beställning. Hopts leveransvillkor säger att du får leverans inom 5 dagar. Du bör alltså inte vänta för länge med din beställning om du säkert vill kunna öppna första luckan 1:a december.

Kalendern väger 13 kg och har måtten ca 50 cm x 43 cm x 27 cm (HBD).

hopt beery christmas

Kan jag beställa Hopt ölkalender till Sverige?

Ja, enligt hemsidan (hopt.se): “Våra priser inkluderar moms, tullavgift och alkoholskatt, det finns då inga dolda avgifter”. Du betalar endast kostnaden för själva julkalendern samt frakt (för närvarande på €10,50).

Postnord sköter leveransen av Berry Christmas efter att den kommit till Sverige. Du kan välja hemleverans eller att hämta ut hos ombud.

Vad kostar Hopt Adventskalender?

Årets Hopt adventskalender kostar €79,90, med frakt på €10,50 blir den totala kostnaden €90,40, alltså ungefär 900 kr i svensk valuta inklusive frakt.

Hur betalar jag?

Du kan betala med kreditkort, Paypal eller banköverföring (vid banköverföring får du dock räkna med att det kommer ta några dagar extra att få hem leveransen).

Har Hopt julkalender någon åldersgräns?

Ja, du behöver vara minst 20 år gammal för att få köpa kalendern.

Alternativ till Hopt julkalender:


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?