Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Just nu 15 % rabatt på te- och kaffekalender

Årets populära kaffekalendrar och tekalendrar från NABO har precis släppts. Och i samband med det ger Designtorget 15 % i “premiärerbjudande”. Kaffekalendern kostar nu 382 kr istället för 449 kr och te-adventskalendern går att köpa för 297 kr istället för 349 kr.

Båda kalendrarna är helt nya för i år. Kafffeadventskalendern har 24 luckor med bryggmalet kaffe. Både syrligt, mörkrostat och mustigt kaffe, det finns även några enstaka smaksatta kaffesorter. Allt kaffe är rostade i Sverige (Bergstrands kafferosteri i Göteborg).

Te-adventskalendern består av 24 olika påsar med lösviktste. I kalendern medföljer även instruktioner för hur de olika teerna bäst kommer till sin rätt vid bryggningen.

Erbjudandet med 15 % rabatt på adventskalendrarna gäller t.o.m. söndag 26 september 2021.

Ps. om du vågar vänta så finns möjligheten att köpa adventskalendrarna ännu billigare, förra året reades de ut för halva priset under Black Friday. Men blir kalendrarna slutsålda innan dess finns så klart inte den möjligheten.


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?