Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

300 kr rabattkod till populär adventskalender

Orion erotisk julkalender

Just nu kan du få köpa en riktigt populär erotisk adventskalender för vuxna till 300 kr rabatt som en köp tidigt-rabatt.

Kalendern det gäller är Orions erotiska julkalender som redan har ett riktigt bra pris. Den är billigare än många andra julkalendrar med vuxenleksaker och kostar 1 495 kr trots att värdet på produkterna är på över 3 000 kr!

Ange rabattkoden: MAKELOVE via länken här så får du ytterligare 300 kr rabatt på adventskalendern och får alltså köpa Orions julkalender för bara 1 195 kr.

Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller fram till 2020-09-22. Du får dessutom fri frakt när du köper kalendern!

Orions julkalender innehåller bl.a. populära lufttrycksvibratorn Womanizer men även många andra vuxenleksaker till både honom och henne, samt spel, accessoarer, stimulerande produkter och underkläder.


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

1 åsikt on “300 kr rabattkod till populär adventskalender”

Men vad tycker du?