Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Gourmet-vingummi från Wally and Whiz (Ny kalender 2020)

En god nyhet för alla godisälskare. Den populära vingummi-kalendern från danska Wally and Whiz är tillbaka 2020 med en ny kalender med spännande smaker.

I den här kalendern får du istället prova på smakkombinationer som mango och hallon, bergamott och persika, äpple och yuzo eller varför inte svart vinbär kombinerat med lakrits.

Bakom varje lucka i vingummi-kalendern finns en liten påse med 5 – 6 stycken godisbitar med vingummi. Perfekt för att båda njuta av själv och kanske bjuda en vän eller partner.

Läs mer om Wally and Whiz på vår sida om godiskalendrar eller beställ den direkt från Coolstuff här (pris: 449 kr).

Vingummit innehåller bara naturliga färgämnen och smaksättare, allt godis i kalendern därför är fritt från både laktos, gluten och gelatin. En adventskalender som passar perfekt för dig som är allergisk, överkänslig eller vegan.

Pris: 449 kr. Begränsad upplaga.

För dig som vill prova på vingummin kombinerat med chili så är Chili Klaus adventskalender ett spännande alternativ. Här blandas vingummin, choklad och annat med olika styrkor av chili.


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?