Adventskalender Snus

snus

För alla snusare finns det i år även adventskalender med snus där det bakom varje lucka gömmer sig en snusdosa. Det finns både snus-kalender med vitt snus (så kallad tobaksfri snus) och andra julkalendrar med nikotinpåsar.

En julkalender med snus är en perfekt tidig julklapp till både män och kvinnor som snusar. Många snusare har som vana att snusa från samma märke, med en snuskalender får man vidga sina vyer och prova på både andra smaker och andra märken.

Tänk på att så kallat tobaksfritt vitt snus inte behöver vara bättre eller mindre skadligt än vanligt snus. Nikotinet i det vita snuset har sitt ursprung i tobaksplantor precis som vanligt snus.

Obs! Den här sidan innehåller information om tobak och vänder sig därför till personer som är 25 år och äldre.


snusbolaget adventskalender

Snusbolaget adventskalender med snus

Snusbolaget har i år gett ut en julkalender med 24 snusdosor från bland annat VELO, LYFT, LOOP, XQS och VID. Alla snusdosor är med vitt tobaksfritt och har flera olika smaker.

Storleken på snusdosorna är i “full size” så det är alltså inga prova på-dosor utan i vanlig storlek.

Beställ Snusbolagets adventskalender med snus senast 18 november 2022. Åldersgränsen hos Snusbolaget är 18 år.

Läs mer och beställ Snusbolagets julkalender här.


Gör egen adventskalender med snus

Som alternativ till att köpa en färdig adventskalender med snus kan du göra en egen snuskalender. Allt som behövs är en tom adventskalender (det hittar du några olika varianter av här) och snusdosor.

Du kan antingen välja att ge bort en julkalender med 24 dosor eller en mindre variant med 12 eller 4 dosor. Välj sedan ut personens favoriter och kombinera med några nyheter eller smaksatt tobak som verkar spännande.

Det är så klart roligare att ge bort en julkalender med 24 snusdosor men priset blir även högre – om en genomsnittlig dosa kostar 40 kr blir adventskalenderns kostnad nästan 1 000 kr.

Alternativ till snus julkalender

Utöver snuskalender finns det även andra “annorlunda” och roliga julkalendrar att välja på:


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främande för att testa nya typer av julkalendrar.

Men vad tycker du?