Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Adventskalender Sy / Virka / Brodera

sticka virka julkalender

För dig som gillar handarbete, stickning och virkning finns det adventskalendrar med kreativa handarbetsprojekt. En julkalender med stickning eller virkning fungerar antingen som ett 24 dagars handarbete där du får brodera fram ett mönster dag för dag, eller så får du en julkalender med 24 produkter och tillbehör inom sömnad som fina knappar, nål och tråd, garn och virknål.

I flera flera adventskalendrar inom stickning och virkning medföljer instruktioner och guider som visar vad du kan göra med materialet bakom luckorna.

Populära julkalendrar inom handarbete och stickning är Rito Adventskalender (finns både för virkning och stickning), Prym Julkalender med sytillbehör och Pony Julkalender med produkter för stickning och virkning samt Ateljé Margarethas julkalendrar med sytillbehör och brodersatser.

Köp julkalender inom virkning, stickning & handarbete

Broderikit för att göra egen julkalender

Ett kul julpyssel att ägna sig åt inför decembermånaden är något av de broderikit som finns för att göra sin egna broderade julkalender. I kitet finns allt som behövs för att göra en hängande julkalender med små öglor där man fäster sina små paket.

I kitet finns broderitrådar olika färger och broderiväv samt instruktioner. Det är vanligt med klassiska gammaldags julmotiv som tomtar, renar, snögubbar och julklappar.

Det finns även kalendrar med virkningsprojekt där man varje advent får ett litet virkningsprojekt där allt som behövs finns med i påsen, som tyg, garn, snören och virknål. Ingen egen utrustning behövs alltså.

Gör december till en kreativ månad med virkning

En adventskalender för dig som gillar att virka ör Pyssel Adventskalender Virkning från Creativ Company. Här får man bakom varje lucka ett helt komplett litet kit med ett virkningsprojekt. Allt material som behövs för virkprojektet medföljer i kalendern – garn, pärlor, piprensar, fyllning m.m.

Kalendern har fyra luckor och lika många virkprojekt – ett att ägna sig åt varje advent fram till julafton.

Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Antal produkter i kategori Sy, Virka & Brodera:54 st
Prisintervall:279 kr - 1 069 kr (Snittpris: 598 kr)
Billigast:Pysselset Julkalender (279 kr)

Senast kontrollerat: 2023-10-27


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?