Tävling! Var med i utlottningen av 3 st adventskalendrar för vuxna

Tävling – Vilken adventskalender vill du vinna?

Tillsammans med Coolstuff kör vi nu en utlottning där man kan vinna en av tre populära ätbara adventskalendrar för vuxna. Det sammanlagda värdet på de tre kalendrarna är ca 1 000 kr.

tävling vinn adventskalendrar

Reglerna för att vara med är mycket enkla – klicka dig vidare här nedan för att se vilken julkalender som du helst vill vinna:

 1. Ferrero Collection Adventskalender
 2. Lakritsfabriken i Ramlösa Adventskalender
 3. Jelly Belly Jelly Beans Adventskalender

Skriv en kommentar till det här inlägget där du skriver vilken kalender utav dessa tre du helst vill vinna – det är allt!

Efter söndagen den 17:e oktober 2021 drar vi tre vinnare som vinner varsin kalender. Var noga med att du får med din e-postadress när du kommenterar, då det är så vi får tag på dig.

Om någon adventskalender har hunnit bli slutsåld när tävlingen är över får du istället presentkort på motsvarande belopp. Vinnarna utses slumpmässigt och blir kontaktade via mail. Följ gärna Adventskalenderguiden på Facebook så missar du inga kommande tävlingar!

89 tankar på “Tävling – Vilken adventskalender vill du vinna?”

 1. Ferrero Collection Adventskalender vore drömmen! Har inte haft kalender sedan jag var barn på 90-talet. Så mysigt att njuta av till motgonkaffet. Med favoriter från Ferrero dessutom!

  Svara
 2. Lakritskalendern! Jag skulle gärna vilja vinna en lakritskalender för att pigga upp mig själv under mörka december. Jag skulle bli otroligt glad om jag vann.

  Svara
 3. Nr 3 Jelly Belly Jelly Beans adventskalender.
  Jellybeans så sega och bra, dom påminner mig om mina barndomsdar. I USA vi alla smaker har och jag älskar att minnas tillbax.

  Svara
 4. Lakritsfabriken i Ramlösa är mitt självklara val eftersom lakrits är så himla gott! Tänk vilken underbar december jag hade fått!

  Svara
 5. Älskar Ferrero och skulle vara jätteglad om jag kunde räkna ner dagarna till jul med hjälp av just denna kalender. Eller ännu bättre, skulle ge kalender till min dotter som är (precis som sin mamma) en stor Ferrero-älskare. =)

  Svara
 6. För Lakritskalendern faller jag pladask
  ljuvligt salt och sött snask!

  ( bonus mitt låga blodtryck blir bättre med hjälp av lakrits )

  Svara
 7. Less på vanlig chokol-ad.
  Salt och lakrits mig glad!
  Snälla, Tomten kom med en kalender.
  Lovar sen att borsta mina tänder!

  Svara
 8. För att lakrits är det bästa! Vill vinna Ramlösas lakrits adventskalender.
  Efter en hysteriskt annorlunda sommar och höst med utmattning, arbetslöshet (för första gången!) så tycker jag att jag och min pojkvän är värd detta!
  Längtar efter att få bjuda honom på lakrits och kaffe…framför julkalendern på tv.
  Mys!

  Svara
 9. Som den stora lakritsfantast som jag är så skulle det vara en YNNEST att få räkna ner dagarna till julafton med Lakritsfabriken i Ramlösa´s smakfulla Adventskalender 🙏🎄

  Svara
 10. Oj, “Lakritsfabriken i Ramlösa adventskalender” ser underbar ut! *dreglar*, har aldrig hörttalas om en adventskalender med lakrits förut. Vilken dröm! 🙂

  Svara
 11. Ferrero Collection Adventskalender hade satt guldkant på min vardag och tillfört njutning hela advent så faller turen på mig önskar jag vinna denna 🙂

  Svara
 12. Kalenderguiden och coolstuff ger dig koll, vilken tur när man är ett lakritstroll,
  Ni presenterar en massa kul, faktiskt 24 godbitar fram till jul.
  För barnen så håller vi hårt på inget godis, öppnar nog sent så ingen blir sotis..

  Svara
 13. Alltså en lakritskalender vore ju inte fel 😋 Tänk att få äta lakrits 24 dagar i RAD, får jag det om jag jultomten snällt BAD!?

  Svara
 14. Jag fixar och trixar med julkalendrar och julklappar till mina tre barn men har i alla år glömt av mig själv. Det vore helt fantastiskt att vinna en julkalender för vuxna från Er på Coolstuff. Mammor behöver mest uppskattning av alla. Härligt att Ni tänker på oss!
  Jag önskar vinna kalendern med Lakris. Jag älskar lakrits och skulle bli på gott humör varje dag fram till jul och gå på rosa moln både innan och efter! Se hit!

  Svara
 15. Bästa adventslalenderguiden och coolstuff. Jag älskar att ge bort adventskalendrar och julklappar men blir lite generad av att själv ta emot. Innerst inne är längtan stor men ofta sitter man där med i bästa fall 1 julklapp och har typ gett bort 20. Julkalendrar för vuxna är genialiskt! Det bor ett barn i alla och att få dela den med barnen och själv få något i 24 dagar skulle göra mig lycklig. Jag blir på gott humör av choklad – önskar gärna Ferrari kalendern. Se mig!

  Svara
 16. Jelly Beans-kalendern, skulle om jag vann, ges till min mamma som just nu tillfrisknar från svår covid och precis fått tillbaka smaken. Väl värd en present varje dag!

  Svara

Lämna en kommentar