Utförsäljning - Upp till 80% (!) rabatt på många populära julkalendrar

Åhlens adventskalender

Lika säkert som att jultomten kommer på julafton kan man köpa en adventskalender hos Åhlens.

Med en Åhlens adventskalender man både syfta på kalendern på Åhlens hemsida med ett riktigt bra erbjudande 1 – 24 december och adventskalendrarna som säljs hos Åhlens.

Även om det är mest fokus på skönhetskalendrar och hudvårdskalendrar är ju Åhlens trots allt ett varuhus med både heminredning, leksaker och godis, så utöver de klassiska skönhetskalendrarna från Rituals, Body Shop och Lumene kan man även hitta chokladkalendrar, tekalendrar och julkalendrar för barn i webbutiken.

Skönhetskalendrar
Åhlens julkalendrar finns både online och i fysiska butiker – Bild: Adventskalenderguiden

Ritual of Advent hos Åhlens

Skönhetskalendern Ritual of Advent 2D är tillbaka hos Åhlens även i år. Årets kalender är full med hudvårds- och skönhetsprodukter som hudkräm, lotion, handkrämer och duscholja.

ritual of advent 2d

En sneak-peak på innehållet ser du här nedan. Det finns både full size och miniflaskor samt olika skönhetstillbehör. De flesta flaskor och krämer är i full size-format.

Ritual of Advent hos Åhlens

Genom att köpa adventskalendern sparar du ca 50 % jämfört med vad produkterna hade kostat att köpa separat.

I förra årets kalender, som hade en snygg röd julig design, fanns exempelvis Namaste Anti-Aging ampull, Samurai Hair & Body Wash, handkrämen Ritual of Ayurveda och duscholjan The Ritual of Ayurveda.

Totalt innehåller kalendern 789 ml med hudvård och kroppsvård! Du sparar ca 45 % genom att köpa produkterna genom kalendern jämfört med om du hade köpt dem separat!

The ritual of advent 2d adventskalender

Fri frakt – går endast att beställa online (inte i butik)

Adventskalendrar du kan köpa hos Åhlens

Åhlens.se hittar man adventskalendrar för både barn och vuxna. Hos Åhlens hittar man adventskalendrar inom skönhet, makeup och smink som Babor, Rituals och doftljuskalendern Yankee Candle.

Åhlens egna julkalender online (1 – 24 december)

Luckorna i adventskalendern släpps direkt efter midnatt (00.01) på Åhlens webbplats och om det är något riktigt bra erbjudande så är risken stor att produkten har hunnit bli slutsåld redan på morgonen. Vill du vara säker får du se till att hålla dig uppe sent eller ställa väckarklockan plågsamt tidigt nästkommande dag!

Äldre julkalender på Åhlens.se med dagens lucka och erbjudande

I julkalendern finns exklusiva märken till ofta runt 50 % rabatt. Det har genom åren bland annat funnits parfym, hudvård, smink och accessoarer från märken som:

 • Lancôme
 • Klippan
 • Sudio
 • Georg Jensen
 • Remington
 • Global (kockkniv)
 • Steamery
 • Versace
 • Dolce & Gabbana
 • Ittala
 • The Body Shop.

Åhlens hudvårdskalender för ung och frisk hy

Babor Adventskalender ger din hy en 24-dagars behandling som både boostar huden, ger den extra lyster och har föryngrande egenskaper.

Årets Babor adventskalender innehåller ampuller till ett värde av närmare 2 000 kr.

babor adventskalender 2021

Bakom varje lucka finns ampuller från Babor som hjälper till att återfukta, vitalisera och stärka huden. Detta är något som verkligen tar din hudvårdsrutin till nya nivåer med effektiva formula som både kan ge spänstigare hud, en utjämnande effekt, återfuktning och skapar lyster hos en vintertrött hud.

Just nu gåva på köpet + fri frakt!

Fakta om adventskalendrarna i denna kategorin
Antal produkter i kategori Åhlens:9 st
Prisintervall:895 kr - 5 700 kr (Snittpris: 2 329 kr)

Senast kontrollerat: 2023-10-27


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främmande för att testa nya typer av julkalendrar | Kontakt: elin@adventskalenderguiden.se

Men vad tycker du?