Maria Åkerberg adventskalender

Maria Åkerberg är ett skönhetsmärke som satsar på svensk och naturlig hudvård och kroppsvård. Produkterna är framställda av ekologiska ingredienser utan några djurförsök.

Sedan några år tillbaka i tiden ger Maria Åkerberg ut en julkalender med utvalda hudvårdsprodukter för både kvinnor och män. Till skillnad från många “vanliga” julkalendrar har inte Maria Åkerberg 24 luckor utan istället 5 stycken – en för varje advent och en som box som extra gåva.

Maria Åkerberg julkalender 2023

maria åkerberg adventskalender

2022 har Maria Åkerberg lanserat hela tre olika adventskalendrar:

  • Beauty Favourites – A Christmas Calendar (värde 1 294 kr)
  • Makeup Essentials – A Christmas Calendar (värde 1 889 kr)
  • Skincare For Men – A Christmas Calendar (värde 845 kr)

Priset för kalendrarna ligger på från ca 600 kr – 1 000 kr där skönhetskalendern Makeup Essentials är den mest påkostade. Värdet på produkterna i varje adventskalendern ligger på ungefär dubbelt så mycket som försäljningspriset.

Maria Åkerberg Makeup Essentials Adventskalender innehåller makeup och skönhetsprodukter som highlighter, läppstift, ögonskugga, penna för läppkontur och ögonpenna. Desstutom 2 st makeup-penslar tillverkade av syntetiskt hår.

Maria Åkerberg Beauty Favorites Adventskalender innehåller inte bara makeup utan även produkter för kroppsvård, hudvård och ansiktsvård. Både storsäljare från sortimentet och en helt nylanserad produkt.

Maria Åkerberg Skincare For Men Adventskalender innehåller ansiktsvård, kroppsvård och hudvårdsprodukter för män. Produkter att använda vid både dusch och rakning. En perfekt adventskalender att ge i present till sin man eller pojkvän.

Köp Maria Åkerberg adventskalender 2023


Elin
Elin är skribent på Adventskalenderguiden, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera ledande svenska mode- och skönhetsmagasin. Elin ser alltid fram emot årets nya kaffe- och hudvårdskalendrar men är inte främande för att testa nya typer av julkalendrar.

Men vad tycker du?